Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

hım ben de zararlı diye gördüğünüzde şaşırdınız sandım. sanırım kimyasal bir madde ismine benzettiğiniz için şaşırdınız :44: ben dün siz öyle deyince evdeki bitirmeye çalıştığım nivea peelinge baktım evde, onda da peg 40 la başlayan h'yle biten bir madde vardı :44: neyse bence panik yapmaya gerek yok :)

türkçe sitelerde hep aynı şeyler yazıyor ingilizce sitelerde baya açıklama var sanırım ama bende o kadar ingilizce yok..

hım ben de zararlı diye gördüğünüzde şaşırdınız sandım. sanırım kimyasal bir madde ismine benzettiğiniz için şaşırdınız :44: ben dün siz öyle deyince evdeki bitirmeye çalıştığım nivea peelinge baktım evde, onda da peg 40 la başlayan h'yle biten bir madde vardı :44: neyse bence panik yapmaya gerek yok :)

aslında ben bütün peg leri zararlı diye biliyordum ama ewg skin deep e baktım turuncu 3 vermiş ve türkçe sitelerde zararından pek bahsedilmemiş. sanırım dediğiniz gibi abartılacak bi durum yok :21:

evet sakinleşiyoruz, derin nefes :KK9:
ben ersağ ın banyo wc sini çok seviyorum ya, koli koli olsa keşke evde:KK31: ve burdaki arkadaşlardan daha çabuk bitiriyorum ürünleri, anlamadım ki :KK17:

evet sakinleşiyoruz, derin nefes :KK9:
ben ersağ ın banyo wc sini çok seviyorum ya, koli koli olsa keşke evde:KK31: ve burdaki arkadaşlardan daha çabuk bitiriyorum ürünleri, anlamadım ki :KK17:

banyo wc yi seviyorum diye durmadan kullanmassan bitmez cicim :KK1::KK1:

PEG ler için koruyucu demişti sanırım boreas09. kozmetiklerde kullanılmak zorunda, kullanmadan nasıl yapıyorlar acaba dediğini anımsıyorum..

Arkadaşlar ben ürünleri kendim için alacağım. Bana sponsor olabilecek var mı? Teşekkürler

Taydın yaa az once cok buyuk bir hata yaptım :KK17:
Ama hemen farkedip sildim umarım kimse gormemistir:18:

Özür dilerim....

Taydın yaa az once cok buyuk bir hata yaptım :KK17:
Ama hemen farkedip sildim umarım kimse gormemistir:18:

Özür dilerim....

ben görmedim, düzeltilmiş halini gördüm.. yeni arkadaşımıza yardımcı oldun yanlışlıkla galiba:KK1::KK1:

canım o yeni üye olduğu için özelden yazamamış da sana nooluyooo :KK1::KK1::KK1:

özelden seç birini diyecektim ama özel mesaj atamadığını görünce ben de özel mesaj attım kendisine..

deneyimlerini burada paylaşmak şartıyla seçsin birimizi:KK1::KK1:

ben görmedim, düzeltilmiş halini gördüm.. yeni arkadaşımıza yardımcı oldun yanlışlıkla galiba:KK1::KK1:

canım o yeni üye olduğu için özelden yazamamış da sana nooluyooo :KK1::KK1::KK1:

özelden seç birini diyecektim ama özel mesaj atamadığını görünce ben de özel mesaj attım kendisine..

deneyimlerini burada paylaşmak şartıyla seçsin birimizi:KK1::KK1:

Hic sorma yaa!
Baktım yeni uye yazık yardım ediyim dedim malum yardım istemiş.

Sen kalk ozel yerine genele yaz:KK1:
Dedim Yader millete laf et sonra da gel ulu orta yaz herseyi:KK1:

Nasil utandım nasil:KK17:

Neyse galiba kimsecikler görmemiş hatami:18:

Hic sorma yaa!
Baktım yeni uye yazık yardım ediyim dedim malum yardım istemiş.

Sen kalk ozel yerine genele yaz:KK1:
Dedim Yader millete laf et sonra da gel ulu orta yaz herseyi:KK1:

Nasil utandım nasil:KK17:

Neyse galiba kimsecikler görmemiş hatami:18:

yok canım ben burdaydım ben dahi görmedim. olur öyle hatalar arada..

bundan sonra üye olmak isteyen arkadaşlar istedikleri üyeye özel mesaj atıp gerekli bilgileri alsınlar lütfen. burdan numara peşine düşmesinler, işin güzelliği kaçıyor :KK50: mesaj hakkı olmayanlar da üyenin adını burdan verip, direk ondan yardım isteyebilir.
keşke bu notu bütün üye olmak isteyenler görse :44:

bundan sonra üye olmak isteyen arkadaşlar istedikleri üyeye özel mesaj atıp gerekli bilgileri alsınlar lütfen. burdan numara peşine düşmesinler, işin güzelliği kaçıyor :KK50: mesaj hakkı olmayanlar da üyenin adını burdan verip, direk ondan yardım isteyebilir.

Haklısınız, ama iste yeni uye olan ne yapacagını bilmeden pat diye yazıyor.ayrica yeni uye olanların ozel mesaj hakkı yok ki :KK14:

Himm direkt nokta atışı yapsınlar o da olabilir...

Aman neyse zaten arada bir oluyor böyle.gozardi edebiliriz zaten sayfalar ilerledikçe arada kayboluyor :KK9:

bence de canım gayet mantıklı... kimden yardım istiyorlarsa yazsınlar.. ya da özelden ulaşsınlar...:KK9::KK9:

topikte hiç mevzusu geçmesin isteğim ama özel mesaj sayısına ulaşamayanlar mecburen yazıyor, bu fikir de onlar için çözüm olsun..

Haklısınız, ama iste yeni uye olan ne yapacagını bilmeden pat diye yazıyor.ayrica yeni uye olanların ozel mesaj hakkı yok ki :KK14:

Himm direkt nokta atışı yapsınlar o da olabilir...

Aman neyse zaten arada bir oluyor böyle.gozardi edebiliriz zaten sayfalar ilerledikçe arada kayboluyor :KK9:

sürekli burda olanlar belli.. yeni üye açığa yazarsa bu konuda ikaz ederiz. kimden yardım istediğini yazar. açıktan sponsor numarası vermeyelim dediğimiz gibi açıktan sponsor isteme deriz olur biter.. :KK34:

Konu sahibem sen ne dersen o olur tabiki :KK42::KK42: :KK16:

öyle demesek yader11 cim.. krizsavarın önerisi gayet adil geldi. hepimiz bu konuda hemfikir isek yeni gelen arkadaşlarımıza da "deneyimlerini bizlerle paylaşmak şartıyla" bu şekilde yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum..

topiğin amacından sapmasını ve bir zaman sonra (sözüm meclisten dışarı, yanlış anlaşılmak istemem) birilerinin üye toplama mecrası olmak suretiyle buradaki güzel paylaşımların basitleşmesini istemem doğrusu..

öyle demesek yader11 cim.. krizsavarın önerisi gayet adil geldi. hepimiz bu konuda hemfikir isek yeni gelen arkadaşlarımıza da "deneyimlerini bizlerle paylaşmak şartıyla" bu şekilde yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum..

topiğin amacından sapmasını ve bir zaman sonra (sözüm meclisten dışarı, yanlış anlaşılmak istemem) birilerinin üye toplama mecrası olmak suretiyle buradaki güzel paylaşımların basitleşmesini istemem doğrusu..

Ama ben hem krizsavar in hem de senin önerini beğendim ve de kabul ettim zaten.
Mutevazi davranmana gerek yok canım.
Sen benim kiymetlimsin :KK42: :KK16:

X