Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

İstersn sadece damla ile de her yeri temizleyebilirsin ama ben deneye deneye ulaştım sonuclara.
Koltuklara basımızı falan yasladigimiz icin ister istemez ter falan yağlı yüzey oluşuyor.
Bu arada unuttuğum birsey var halı sampuanini ve yag çözücüyü sıcak suyla kullanmamız gerekiyor en iyi sonucu almak icin.

Evet ben damla ve yag cozucusuz yasayamam galiba :KK1:

Gerektikce bulasik makinesine ve camasir makinesine ilave ediyorum yag çözücü.
Damlayida hemen her yerde kullanıyorum hatta cok ilginc bir yerde de kullandım ama burada soylemiycem cok tepki alabilirim:KK1:

nerde kullandın:KK53::KK53::KK53:

merakta bırakma şimdi bizi...:KK1::KK1::KK1:

her şeyin içine biraz damla ve yağ çözücü koyuyosun heralde? bulaşık makinesi temizleyiciyle beraber de kullanıyodun dimi?

Bulasik mak temizleyicisinin kokusu bana agir geliyor hem kokuyu bastırıyor yag çözücü hem de dip kose yağları temizliyor.

ersağ için en tarafsız yorumu yapayım ve almak veya almamak İçin siz karar verin..
sıkılaştırıcı duş jeli 1yıl olacak kullanımım en çok memnun oldugum ürün cildiniz yağlanmıyor ve sıkılaştıgıınızıpuan hissediyosunuz ayrıca çatlatlarım da neredeyse yok olmak üzereler..
sampuanları da çok güzel bio özellikle o kadar parlak yapıyor ki saçı o canlılıgı nasıl saglıyorlar bilemedim ..butun sampuanları güzel yağlanmıyor asla saçlar..
yağ çözü mükemmel.. damla parlatıcı etkisi cok fazla fakat az kullanınca kirleri pek çıkarmıyor çok kullanınca da hemen bitiyo.. banyo wc de fena degil
köpük el yıkaması çok guzelllll kokuyor el yııkama sıvıları da güzel kesinlikle ellerinizi temizliyor kurutmuyor..

fakat;
o ne çamaşır yıkama tozudur yaaa koklayınca öksürük tutuyor adamı gidin bingo kullanın daha iyi fena degil yıkama durumu da beyazlatıyor..
bulaşık makine tozu da sallayın pril toz kullanın daha iyi quantum da kullanmayın pril ile aynı etki hem daha ucuz daha etkili..

parfümünden gardenya kokusu acayip kalıcı tüm gun üzerinizde kokusu herkes parfüm cok güzel ne bu diye sprup duruyordu.. ama pahalı bence bargello da iki katını alırsınız hem seçenek fazla hem kalıcı bi fark yok..

kremleri çabuk emiyor cildi güzeller zaten bütün kremler güzeldir :))) ama illa krem tavsiyesi isterseniz dalan zeytinyag özlü kremini tek geçerim..
aklıma gelmiyor başka :)))
ama illa denemek istiyorsanız SADECE SAMPUAN DUŞ JELİ YAĞ ÇÖZ gerisini boşverin :))))

Ben de sadece bulaşık makinesi için kullandım deterjan gözüne koydum sıvıyı cok güzel temizlemiş yaa ama dibine kadar doldurmuştum :))

ersağ için en tarafsız yorumu yapayım ve almak veya almamak İçin siz karar verin..
sıkılaştırıcı duş jeli 1yıl olacak kullanımım en çok memnun oldugum ürün cildiniz yağlanmıyor ve sıkılaştıgıınızıpuan hissediyosunuz ayrıca çatlatlarım da neredeyse yok olmak üzereler..
sampuanları da çok güzel bio özellikle o kadar parlak yapıyor ki saçı o canlılıgı nasıl saglıyorlar bilemedim ..butun sampuanları güzel yağlanmıyor asla saçlar..
yağ çözü mükemmel.. damla parlatıcı etkisi cok fazla fakat az kullanınca kirleri pek çıkarmıyor çok kullanınca da hemen bitiyo.. banyo wc de fena degil
köpük el yıkaması çok guzelllll kokuyor el yııkama sıvıları da güzel kesinlikle ellerinizi temizliyor kurutmuyor..

fakat;
o ne çamaşır yıkama tozudur yaaa koklayınca öksürük tutuyor adamı gidin bingo kullanın daha iyi fena degil yıkama durumu da beyazlatıyor..
bulaşık makine tozu da sallayın pril toz kullanın daha iyi quantum da kullanmayın pril ile aynı etki hem daha ucuz daha etkili..

parfümünden gardenya kokusu acayip kalıcı tüm gun üzerinizde kokusu herkes parfüm cok güzel ne bu diye sprup duruyordu.. ama pahalı bence bargello da iki katını alırsınız hem seçenek fazla hem kalıcı bi fark yok..

kremleri çabuk emiyor cildi güzeller zaten bütün kremler güzeldir :))) ama illa krem tavsiyesi isterseniz dalan zeytinyag özlü kremini tek geçerim..
aklıma gelmiyor başka :)))
ama illa denemek istiyorsanız SADECE SAMPUAN DUŞ JELİ YAĞ ÇÖZ gerisini boşverin :))))

Cok sirinsiniz yaa, okurken tebessüm ettim.öncelikle hosgeldiniz yorumlarınız icin gercekten cok cok teşekkürler....

Tüm urunlerini kullandım deyince cok heyecanlanmistim ama olsun yinede fikir verici.

MeselA ben sikilastirici duş jelini kullanmamıştım , demek o kadar etkili hemen kullanmak gerek o zaman!

Biosampuandan genelde herkes memnun e olsun o kadar icinde birsuru bitki özü var.

Yag çözücü damla ve banyo wc benim olmazsa olmazlarimdan.muhtemelen banyo wc kullanırken hata yaptınız.
Damla tek basına ev temizliğine yeterli olabilecek kadar cok ritha bitkisi içeriyor.yag çözücüsü de zaten dediginizgibi super...

El yıkama köpüğü ozellikle de cocuğu olanlar icin harika bir urun.ayni sekilde sivi sabunlarin da mutlaka denenmeli! Ele krem sürülmüş etkisi birakiyor.

Gelelim camasir tozlarına; icinde koruyucu, topaklanmayi önleyici nem tutucu ya da nemlendirici yapıştırıcı hic bir kimyasal madde kullanilmamistir ayrica fosfatsizdir.turkiye de bu özelliklere sahip ilk ve tek camasir tozudur. Nasil bingoyla karsilastirilabilir şaşırdım dogrusu! Sadece ikisi de turk malı belki o acıdan degerlendirebilirsiniz.

Parfümlerinde kullanılan kokuların organik esaslı olduğunu tekrar hatırlatmak isterim ayrica bazı parfümleri de tamamen alkolsuzdur. Zehir içermeyen bu parfümlerin fiyatı da aslında cok ta fazla değil bana gore.

Kremlerine gelince piyasada karsilastirilabilecek cok cok az marka var o da her yönüyle yine karsilastirilmaz. Kısacası kremlerini de tek gecerim .akne losyonunun yarattığı mucizeler takdire sayan.yine tuy azaltici krem super etkili.el vücut ve ayak kremleri de cok cok guzel....

Aslında urunlerle ilgili yazacak cok şey var ama sizin yazdıklarınıza paralel birtakım açıklamaları uygun gördüm. Umarım yanlis anlaşılmam...

lütfennn :) dediğin şekilde üye oldum bide yader11 malum özelden mesaj yazamıyorum burdan söylim dedim

Hosgeldin canım.urunleri daha iyi tanıman acısından iyi bir adım atmissin.
Umarım urunleri denedikten sonra sen de bizler gibi memnun kalırsın .sadece tek şartımız var tüm hissettiklerini gelip burada paylaşmanı istiyoruz.
Boylelikle eger varsa kullanım hatalarını düzeltiriz hem de urun deneyimleri diger arkadaslarımız icin de gayet verimli olur...

İstersn sadece damla ile de her yeri temizleyebilirsin ama ben deneye deneye ulaştım sonuclara.
Koltuklara basımızı falan yasladigimiz icin ister istemez ter falan yağlı yüzey oluşuyor.
Bu arada unuttuğum birsey var halı sampuanini ve yag çözücüyü sıcak suyla kullanmamız gerekiyor en iyi sonucu almak icin.

Evet ben damla ve yag cozucusuz yasayamam galiba :KK1:

Gerektikce bulasik makinesine ve camasir makinesine ilave ediyorum yag çözücü.
Damlayida hemen her yerde kullanıyorum hatta cok ilginc bir yerde de kullandım ama burada soylemiycem cok tepki alabilirim:KK1:

yader11 ben de merak ettim şimdi. Bak, şuanki durumumu da biliyorsun. Bari beni çatlatma:KK9:

Merhaba arkadaşlar bulaşık makinesi tozunu bir aydır kullanıyorum.Bir problem yok.Yalnız bugün bulaşıkları dizerken filtreye gözüm takıldı.Deterjan kalıntıları vardı.Bayağı da tortulaşmıştı.Makinemin içi de sanki kirlendi.Anlamadığım daha önce 9 aydır kullandığım tablet deterjan da böyle birşeyle karşılaşmamam.9 aydır hiç makine temizleyicisi kullanmadım.Ve Ersağ'a geçeceğim diye filtresini kontrol etmiştim.Hiçbir şey yoktu.Deterjan kalıntısı,yağ kalıntısı hiçbir şey...Zaten bulaşıkları resmen yıkanmış gibi temizleyip diziyorum makineye.Şimdi görünen o ki İlla makine temizleyicisi almam lazım.Yoksa filtre Deterjan kalıntılarından tıkanacak...

Yader11 ben de merak ettim.Çiçeklere mi fıslattın ya da bir arkadaşımdan duymuştum.Babanesi bir damla çamaşır suyu damlatıyormuş yeşillikleri su da bekletirken sonra da bol suyla duruluyormuş yoksa siz de damla mı damlatıyorsunuz:))

Merhaba arkadaşlar bulaşık makinesi tozunu bir aydır kullanıyorum.Bir problem yok.Yalnız bugün bulaşıkları dizerken filtreye gözüm takıldı.Deterjan kalıntıları vardı.Bayağı da tortulaşmıştı.Makinemin içi de sanki kirlendi.Anlamadığım daha önce 9 aydır kullandığım tablet deterjan da böyle birşeyle karşılaşmamam.9 aydır hiç makine temizleyicisi kullanmadım.Ve Ersağ'a geçeceğim diye filtresini kontrol etmiştim.Hiçbir şey yoktu.Deterjan kalıntısı,yağ kalıntısı hiçbir şey...Zaten bulaşıkları resmen yıkanmış gibi temizleyip diziyorum makineye.Şimdi görünen o ki İlla makine temizleyicisi almam lazım.Yoksa filtre Deterjan kalıntılarından tıkanacak...

Evet maalesef!
Dogal olsun diyoruz ,bu tarz sorunlarla karşılaşmak zorunda kalıyoruz.

Piyasa deterjanlarinin icinde güçlü kimyasallar ve ozellikle de fosfat var dolayisiyla canlı tavuğu atsan makineye parçalar.

Makine temizleyici alıncaya kadar filtreyi çıkarıp haftada bir yıkasanız birsey kalmaz.

Ee ben bosuna demiyorum :) arada bir makineyi banyo wc ve yag cozle yüksek ısıda boş çalıştırıyorum.

Yader11 ben de merak ettim.Çiçeklere mi fıslattın ya da bir arkadaşımdan duymuştum.Babanesi bir damla çamaşır suyu damlatıyormuş yeşillikleri su da bekletirken sonra da bol suyla duruluyormuş yoksa siz de damla mı damlatıyorsunuz:))

:KK53: camasir suyu mu? Zannetmiyorum bir damla damlatacagini! Damlalik kullanmayacagina gore!

Demeyin böyle ! Zaten kimsede bir şey yiyemiyorum bardak canak kimyasalla yikanmistir diye.
Bundan sonra bide bunu mu düşüneceğim.

Söylemem söylemem :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK53: camasir suyu mu? Zannetmiyorum bir damla damlatacagini! Damlalik kullanmayacagina gore!

Demeyin böyle ! Zaten kimsede bir şey yiyemiyorum bardak canak kimyasalla yikanmistir diye.
Bundan sonra bide bunu mu düşüneceğim.

Söylemem söylemem :KK52:
Söylemezsen bak şimdi şuracıkta doğuracağım:KK49:

Ee ben bosuna demiyorum :) arada bir makineyi banyo wc ve yag cozle yüksek ısıda boş çalıştırıyorum.

Makine temizleyicisi var mı siz de iyi sonuç alamadınız da mı temizleyici olarak kullanıyorsunuz? Bu karışım etkiliyse makine temizleyici almasam:)

güzel karşılamanız için sonsuz teşkkürler :) şimdi kesinlikle ersağın ürünlerine karşı değilim fakat bir yanlışı düzeltmek lazım %100 organik hiç bir ürün olamaz imkansızdır .. Zararlı maddeleri azaltılmış desek daha yerinde olur bence ya da sadece bitkisel demek gerçi bitkiler bile organik degildir kimi zaman.. çamaşır tozunda kimyasal maddeler var topaklanmayı önleyici madde bile kimyasaldır ben alerjik astım hastasıyım ve o koku beni öksürük krizine sokuyor ben kullanmam tekrar ama sevenlere de saygı duyuyorum..

banyo wc pas lekelerini çıkarmıyor damla hem parlatıyor hem daha etkili kullanım şekli bilmediğim başka bir yontemi mi var ?

duş jelini nasıl kaçırırsın yaaa en büyük favorimm:) hatta piyasada çatlaklara iyi gelecek tek ürün bu duş jelleri..

masaj kremini de çok sevdim içinde bir madde var cilt yenileyici yarayı daha çabuk iyileştirdiğini onaylıyorum :)

şu anti sigara sprey kokusu da aynı çamaşır tozu gibi mahfediyor beni baya bi sulandırıp kullandım onu çok ağır :KK43:

X