- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
sadece PEG-40 şeklinde mi yazıyor?
hım ben de zararlı diye gördüğünüzde şaşırdınız sandım. sanırım kimyasal bir madde ismine benzettiğiniz için şaşırdınız :44: ben dün siz öyle deyince evdeki bitirmeye çalıştığım nivea peelinge baktım evde, onda da peg 40 la başlayan h'yle biten bir madde vardı :44: neyse bence panik yapmaya gerek yok :)
evet sakinleşiyoruz, derin nefes
ben ersağ ın banyo wc sini çok seviyorum ya, koli koli olsa keşke evdeve burdaki arkadaşlardan daha çabuk bitiriyorum ürünleri, anlamadım ki
Taydın yaa az once cok buyuk bir hata yaptım
Ama hemen farkedip sildim umarım kimse gormemistir:18:
Özür dilerim....
ben görmedim, düzeltilmiş halini gördüm.. yeni arkadaşımıza yardımcı oldun yanlışlıkla galiba
canım o yeni üye olduğu için özelden yazamamış da sana nooluyooo
özelden seç birini diyecektim ama özel mesaj atamadığını görünce ben de özel mesaj attım kendisine..
deneyimlerini burada paylaşmak şartıyla seçsin birimizi
Hic sorma yaa!
Baktım yeni uye yazık yardım ediyim dedim malum yardım istemiş.
Sen kalk ozel yerine genele yaz
Dedim Yader millete laf et sonra da gel ulu orta yaz herseyi
Nasil utandım nasil
Neyse galiba kimsecikler görmemiş hatami:18:
bundan sonra üye olmak isteyen arkadaşlar istedikleri üyeye özel mesaj atıp gerekli bilgileri alsınlar lütfen. burdan numara peşine düşmesinler, işin güzelliği kaçıyormesaj hakkı olmayanlar da üyenin adını burdan verip, direk ondan yardım isteyebilir.
keşke bu notu bütün üye olmak isteyenler görse :44:
bundan sonra üye olmak isteyen arkadaşlar istedikleri üyeye özel mesaj atıp gerekli bilgileri alsınlar lütfen. burdan numara peşine düşmesinler, işin güzelliği kaçıyormesaj hakkı olmayanlar da üyenin adını burdan verip, direk ondan yardım isteyebilir.
keşke bu notu bütün üye olmak isteyenler görse :44:
Haklısınız, ama iste yeni uye olan ne yapacagını bilmeden pat diye yazıyor.ayrica yeni uye olanların ozel mesaj hakkı yok ki
Himm direkt nokta atışı yapsınlar o da olabilir...
Aman neyse zaten arada bir oluyor böyle.gozardi edebiliriz zaten sayfalar ilerledikçe arada kayboluyor
Konu sahibem sen ne dersen o olur tabiki
öyle demesek yader11 cim.. krizsavarın önerisi gayet adil geldi. hepimiz bu konuda hemfikir isek yeni gelen arkadaşlarımıza da "deneyimlerini bizlerle paylaşmak şartıyla" bu şekilde yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum..
topiğin amacından sapmasını ve bir zaman sonra (sözüm meclisten dışarı, yanlış anlaşılmak istemem) birilerinin üye toplama mecrası olmak suretiyle buradaki güzel paylaşımların basitleşmesini istemem doğrusu..