Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Fiyatları görebilmeniz lazım aslında, sizi üye yapacak birini de burdan bulabilirsiniz, rastgele olmasındansa. yader11 evet sıvı deterjan çok sade fakat çamaşır aktif bozuyor sanki sadeliğini. Kullanacağım zaman sallamayı hep unutuyorum bu arada. Ben memnunum damlayla birlikte güzel bir temizleme sağlıyor.

Öncelikle merhaba. Bildiğim ve duyduğum kadarıyla, eğer cilt içerden temizlenmeye başlıyorsa böyle reaksiyon gösteriyormuş. Yani içerdeki toksinleri v.s. atıyor. Biraz daha sabret... Ama bu ürünün sana yaramadığını düşünmüyorum. Bence cilt, kendini yenilemeye başlamış. Sebep bu.. Cildinde yer yer kızarıklık, kaşıntı gibi durumlar olsaydı o zaman kullanma derdim. Ben mesela önceden La roche Posay serisini kullanıyordum. Sözde dermo.kozmetikti. Ama o ürünü kullandığım sürede özellikle duştan çıkıp sürdüğüm zaman yüzüm nasıl kaşınır, nasıl kızarırdı anlatamam. Sen anlattıklarım gibi bir sıkıntı yaşamıyorsan sadece sivilceyse kullan derim. Ama sivilce olduğundan eminsin değil mi?:44:

herşey para değil arkadaşlar,

bildiğim bir doğruyu paylaşmanın bana verdiği haz, o insanların kazandığı paranın onlara verdiklerinden çok daha kıymetli benim için..

Kızlar paylaşımlardan kazandığımız çeşit çeşit bilgiler gerçekten de bizler için çok değerli... Yahu sadece 3 saat bakmadım, döktürmüşsünüz yine Aslında telefonumu sessize almıştım, mail'den anlık bildirileri de duyamadım. Yoksa sizi yalnız bırakır mıydım?

yader11'i de taydin seni de çok iyi anlıyorum. Bizler araştırarak,paylaşarak Ersağ personelinden çok daha fazla şey öğrendik. Valla seminerlerine katılsak, kürsüye çıkıp çatır çatır konuşuruz...

Ama sektör öyle bir sektör ki, ürünler ne kadar mükemmel olursa olsun, sonuçta menfaat-para-kariyer çarkı dönüyor da dönüyor. Neyse, biz de bu ürünleri kullanarak sağlık-temizlik-ekonomi çarkını döndürüyoruz da döndürüyoruz. Varsın o firma bu firma bilmesin, biz biliyoruz doğruları

valla benim sponsorum sizsiniz:)) ben zaten kendim üyeyim ve kendi ürünlerimi kendim alyorum. yakınımda da ersağ ürünü kullanan en bilgili kişi benim. yani devam edeyim öyle mi?

Tabiki buradaki diger arkadaşlarla beraber sorulara bildigimiz kadarıyla cevap veriyoruz.bizler de cok şey öğreniyoruz ama demek istediğim üye olurken sponsor numarası yazdınız ya iste o kisi sizin sponsounuzdur.hatta cep Tlf ismi ve tel numarası geliyor diye biliyorum. O kişiyle de irtibata geçebilirsiniz.

İste bu sebeplerden dolayı üye olurken tanıdık bir sponsor tercih etmeye çalışmalıyız.

Krem icin de bence kullanmaya devam edin sonucta alerji yapmamış.
Ama onu kullanırken cildi mutlaka duş jeliyle temizleyin.baska bir kimyasal sürmeyin.

Bir müddet takip edin tarihi not alın.daha sonra tekrar görüşelim.

Bulaşık sıvısını keşfetme maceralarım devam ediyor.Dün de bir şey farkettim.Artık evyem silmesem bile hiç sararmıyor.Eskiden silsem bile çamaşır suyu dökmeden parlamazdı.Zaten süzgeci çay suyundan hep sararırdı.Normal bulaşık deterjanı hiç bir işe yaramazdı.Ovma kremle de adı üstünde ovardım Şimdi bulaşık sıvısını kullanmaya başlayalı süzgeçte bir sararma yok.Bu durum da beni çok mutlu ediyor.Her zaman evyem parlak temiz görünüyor

Ritha bitkisini keşfettikçe ya bu bitki kurur,sararır,solar,yok olur giderse diye de korkmaya başladım :)

Son düzenleme:

aynı şeyi dün akşam ben de farkettim, kullanmaya başladığımdan ayrıca ovmuyorum orayı, hala beyaz diye düşündüm, mutlu oldum :) sabah eşime söyledim, "ersağ bu, boru mu" dedi umarım argo kaçmamıştır
rithanın da kıymetini bilsinler bi zahmet

merhaba kizlar yaderin linkiyle buralara kadar geldim kendisine duyarliligi icin tesekkur ederim
Ersag urunlerini ben de duydum
ama ben Azerbaycanda yasiyorum ve bu urunleri bulmam imkansiz
ama yine de ben kimyasal urunleri cok az kullanirim duvarlarimi ve halilarimi arap sabunuyla silerim
cok da memnunum
banyoda kullanirim kimyasallari malum bazi mikroplar baska turlu olmuyor
keske ersag urunleri burda da olsa

Son düzenleme:

belki oralarda da benzer ürünler vardır bence yapmadıysanız eğer, kapsamlı bir araştırmaya girin. kimyasalları asgariye indirmek çok güzel

Ersağ'ın kendi sitesine mail atmıştım.Cevap geldi

Sayın üyemiz,
Duş jelimizin içeriğinde 1-2 yıldır değişiklik yapılmamıştır. Ayrıca ALS
kullanımının sebebi içerisindeki köpüğün oluşmasını sağlamaktır. Bu maddede
sağlık bakanlığının bize önerdiği değerin kat kat altındadır. Binde bir
oranındadır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz..

Son düzenleme:

niye reddediyorlar anlamıyorum? elimizdeki duş jelleri yalan mı? anlamadım....

Yok yok korkmayın bikinin kökü kuruyamaz
Beni karşılarında bulurlar valla

Arkadaslar bitki ersagin patenti altında ozel olarak üretiliyor ve korunuyor.aslinda. Doğada kendiliğinden büyüyen bu bitki koruma altına alınmış merak etmeyin Ersag olduğu sürece bitki yasamaya devam edecek zaten bitkinin sabun cevizi denen meyveleri kullanılıyor.kökü sağlam yani

Merhaba hosgeldin canım, hassasiyetin icin ayrica teşekkür ediyorum.
Senin kimyasala karsı titiz davrandığını biliyorum ama iste keske hepten arinsak.

Biz banyo ve tuvaletler icin hatta birçok yer de Ersag banyo wc temizleyicisini kullanıyoruz ve de cok cok memnunuz.tum mikropları öldürdüğüne dair saglık bakanlığı raporu var.
Maalesefki domestos falan hijyen sağlamıyor.agartici özelliği sayesinde temizlerken kimyasal olarak kirletiyor ve kullanıldığı Ortamdaki saglıga dost olan bakterileri öldürdüğü icin daha çabuk patojen yani hastalık yapıcı mikropların üremesine sebep oluyor.

Ama Ersag urunleri saglıga dost bakterileri öldürmüyor hatta böceğin üzerine dökseniz eger boğulmazsa baska bir sebepten olmuyor.bu da urunlerin çevreci olduğunu doğaya hic birsekilde zarar vermediğini gösteriyor.

Canım urunler tum Avrupa'da bulunuyor ama azerbaycan da bulup bulamayacağını senin icin araştıracağım.

Sen yeterki kimyasala tamamen savaş ac , bir yolu bulunup ürünlere ulaşırsın merak etme.
Ama isteonce karar vermek gerek.istersen burayı bir müddet takip et , tecrubelerden yararlanmaya çalış.

Himm tahmin edilen cevap, kızlar zaten oranların cok cok cuzi kullanıldığını biliyorduk.
Ama kafam karıştı acaba bendeki duş jelinin ambalajında baskı hatası mı yapıldı ki :44:
Cunku mesajdan anlaşıldığına gore binde bir seviyelerde kullandıklarını söylemişler.
Kızlar zaten aksi olamaz emin olun.cunku piyasa sampuanlarina gore nekadar soft olduğunu kullanırken farkediyoruz zaten.

yaderim bi arkadasa ozel mesaj atinca 10 dakika engeline takildim o yuzden buraya yaziyim dedim
oncelikle mesajlarindan kesinlikle rahatsiz olmam ben de bi markayi begendigimde istiyorum ki her kese anlatiyim benim gibi her kes nasiplensin
kizim icinse dogdugundan beri mumkun oldugu kadar karbonatla yikarim emzigini biberonunu tabagini bardagini
ama su siralar elimde bu kimyasallar yuzunden kuruluklar olusmaya basladi ve krem onerdi doktor bi de eldivenle yika bulasigi dedi ama eldiven sevmiyorumo yuzden eger benim icin bu urunun azerbaycanda olup olmadigini arastirirsan cok sevinirimen azindan bulasik deterjanini kullanmak isterim

Hay hay canım arastirirm zaten benim isim araştırmak :)

Burada bulasik sivisiyla ilgili arkadaslarin cok guzel yorumları var.
Sen Ersag bulasik sıvısı kullandığında ellerinde hic bir sorun kalmayacak emin ol.biz bulasik sıvısını yanık kremi olarak bile kullanıyoruz.
Emin ol eski saglıgına kavuşursun vizede dua edersn insallah.
Kızın icin ve kendi bulasiklarinizi da sağlıklı urunlerle yıkamalısın.tabak bardak kasik catal bunlar kimyasal deposu oluyor cunku.

evet evet sadece sivilce. ben de bioderma kullanıyodum harika mı? değil. Kötü mü? değil.
bu kremi çok umutla aldım bakalım deneyelim görelim. sonuçları mutlaka paylaşırım zaten. yardımın için teşekkür ederim şekercim

okuyunca bi gülümsedim. eşime ben de bak şurayı damlayla sildim şöyle oldu, burayı banyo wc ile sildim şöyle oldu diye bi kaptırmışım ki; eşimden şöle bi ses geldi: ersağ ın bulaşık deterjanı ile damlayı karıştırıp üstüne banyo wc koyuyorsun, namus lekesi dahil bütün lekeleri çıkarıyor maşallah.
umarım benim yazdığımı da kimse yanlış anlamaz:)))

Özellikle sivilce mi diye sormamın sebebi, belki alerjik reaksiyon da göstermiş olabilir mi? Ama sivilce olduğundan eminsen sorun yok. Valla Bioderma'nın en iyi ürünleri bebekler için olan ürünler bir de H2O temizleyicisi denir. H2O'yu hiç kullanmadım ama çok methederler. Sanırım Ersağ'da H2o gibi bir temizleyici vardır. Şimdi hatırlayamadım Bir bak istersen ona da . Sonuçta cildimizin tam bakımı için seriyi kullanmamız gerekiyor. Bunu Ersağ markası için özellikle demiyorum ama bitkisel diye iyi bir alternatif... Temizleyici, tonik,krem üçlüsü cilt için olmazsa olmaz bence

Canım Ersağ Ritha adını tek kullanan firma. yader11'in dediği gibi bu ismin patentini almışlar. Ama bu bitki yaygın olarak yetiştiriliyormuş öğrendiğim kadarıyla. Yetiştirmesi zor bir bitki değilmiş. Ersağ'da Ritha olarak geçiyor ama sabun ağacı, sabun cevizi, çöven de diyenler varmış. Latince ismi de Spindus'muş. Bu bitkiyle evde bulaşık deterjanı yapan çok insan varmış. Ben sadece bir -iki blog sahibine denk geldim ve gerçekten de temizlemekte çok etkiliymiş ve bitkisel olduğu için çok çok güvenilirmiş. Blog sahiplerinden birisi bununla deterjan yapmış ve diyor ki : "normalde bardakta çaydanlıkta oluşan çay lekelerini çamaşır suyuyla çıkartırız (hangimiz çıkartmadık ki!) ama bu bitki (kendisi çöven diyor) çay lekelerini kaynatmaya bile gerek kalmadan çıkardı... "
Aynı şeyi üç gün önce ben de çay makinemin demliğinin içinde denedim, harika yaptı. Yani senelerin bitkisini Ersağ çok güzel değerlendirmiş.Helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…