- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
herkeslere merhaba. öyle bir forum bulmuşum ki üyeleri en sorumlu en bilgili, oku oku öğren valla:))
arkadaşlar argan yağlı nemlendiriciyi kullanmaya başlayalı galiba 4-5 gün oldu. yüzümde hani acıyan başsız sivilceler olurya öyle sivilcelerden çıkmaya başladı. akşam gelirken eczaneye uğradım dermo kozmetik satan bir güzellik uzmanı da bana dedi ki " Bunlar ne ki? daha da kötü olacak cildin kullandığın ürüne devam edersen" ben ne yapmalıyım ki? kimi arkadaşlarım da içindeki iltihabı dışına atıyo filan diyor. bilemedim ki. fikirleriniz nedir bu konuda?
herşey para değil arkadaşlar,
bildiğim bir doğruyu paylaşmanın bana verdiği haz, o insanların kazandığı paranın onlara verdiklerinden çok daha kıymetli benim için..
valla benim sponsorum sizsiniz:)) ben zaten kendim üyeyim ve kendi ürünlerimi kendim alyorum. yakınımda da ersağ ürünü kullanan en bilgili kişi benim. yani devam edeyim öyle mi?
Bulaşık sıvısını keşfetme maceralarım devam ediyor.Dün de bir şey farkettim.Artık evyem silmesem bile hiç sararmıyor.Eskiden silsem bile çamaşır suyu dökmeden parlamazdı.Zaten süzgeci çay suyundan hep sararırdı.Normal bulaşık deterjanı hiç bir işe yaramazdı.Ovma kremle de adı üstünde ovardımŞimdi bulaşık sıvısını kullanmaya başlayalı süzgeçte bir sararma yok.Bu durum da beni çok mutlu ediyor.Her zaman evyem parlak temiz görünüyor
Ritha bitkisini keşfettikçe ya bu bitki kurur,sararır,solar,yok olur giderse diye de korkmaya başladım :)
merhaba kizlar yaderin linkiyle buralara kadar geldim kendisine duyarliligi icin tesekkur ederim
Ersag urunlerini ben de duydum
ama ben Azerbaycanda yasiyorum ve bu urunleri bulmam imkansiz
ama yine de ben kimyasal urunleri cok az kullanirim duvarlarimi ve halilarimi arap sabunuyla silerim
cok da memnunum
banyoda kullanirim kimyasallari malum bazi mikroplar baska turlu olmuyor
keske ersag urunleri burda da olsa
Ersağ'ın kendi sitesine mail atmıştım.Cevap geldi
Sayın üyemiz,
Duş jelimizin içeriğinde 1-2 yıldır değişiklik yapılmamıştır. Ayrıca ALS
kullanımının sebebi içerisindeki köpüğün oluşmasını sağlamaktır. Bu maddede
sağlık bakanlığının bize önerdiği değerin kat kat altındadır. Binde bir
oranındadır. Bilgilerinize sunar iyi günler dileriz..
merhaba kizlar yaderin linkiyle buralara kadar geldim kendisine duyarliligi icin tesekkur ederim
Ersag urunlerini ben de duydum
ama ben Azerbaycanda yasiyorum ve bu urunleri bulmam imkansiz
ama yine de ben kimyasal urunleri cok az kullanirim duvarlarimi ve halilarimi arap sabunuyla silerim
cok da memnunum
banyoda kullanirim kimyasallari malum bazi mikroplar baska turlu olmuyor
keske ersag urunleri burda da olsa
niye reddediyorlar anlamıyorum? elimizdeki duş jelleri yalan mı? anlamadım....
Merhaba hosgeldin canım, hassasiyetin icin ayrica teşekkür ediyorum.
Senin kimyasala karsı titiz davrandığını biliyorum ama iste keske hepten arinsak.
Biz banyo ve tuvaletler icin hatta birçok yer de Ersag banyo wc temizleyicisini kullanıyoruz ve de cok cok memnunuz.tum mikropları öldürdüğüne dair saglık bakanlığı raporu var.
Maalesefki domestos falan hijyen sağlamıyor.agartici özelliği sayesinde temizlerken kimyasal olarak kirletiyor ve kullanıldığı Ortamdaki saglıga dost olan bakterileri öldürdüğü icin daha çabuk patojen yani hastalık yapıcı mikropların üremesine sebep oluyor.
Ama Ersag urunleri saglıga dost bakterileri öldürmüyor hatta böceğin üzerine dökseniz eger boğulmazsabaska bir sebepten olmuyor.bu da urunlerin çevreci olduğunu doğaya hic birsekilde zarar vermediğini gösteriyor.
Canım urunler tum Avrupa'da bulunuyor ama azerbaycan da bulup bulamayacağını senin icin araştıracağım.
Sen yeterki kimyasala tamamen savaş ac , bir yolu bulunup ürünlere ulaşırsın merak etme.
Ama isteonce karar vermek gerek.istersen burayı bir müddet takip et , tecrubelerden yararlanmaya çalış.
yaderim bi arkadasa ozel mesaj atinca 10 dakika engeline takildim o yuzden buraya yaziyim dedim
oncelikle mesajlarindan kesinlikle rahatsiz olmam ben de bi markayi begendigimde istiyorum ki her kese anlatiyim benim gibi her kes nasiplensin
kizim icinse dogdugundan beri mumkun oldugu kadar karbonatla yikarim emzigini biberonunu tabagini bardagini
ama su siralar elimde bu kimyasallar yuzunden kuruluklar olusmaya basladi ve krem onerdi doktor bi de eldivenle yika bulasigi dedi ama eldiven sevmiyorumo yuzden eger benim icin bu urunun azerbaycanda olup olmadigini arastirirsan cok sevinirim en azindan bulasik deterjanini kullanmak isterim
Öncelikle merhaba. Bildiğim ve duyduğum kadarıyla, eğer cilt içerden temizlenmeye başlıyorsa böyle reaksiyon gösteriyormuş. Yani içerdeki toksinleri v.s. atıyor. Biraz daha sabret... Ama bu ürünün sana yaramadığını düşünmüyorum. Bence cilt, kendini yenilemeye başlamış. Sebep bu.. Cildinde yer yer kızarıklık, kaşıntı gibi durumlar olsaydı o zaman kullanma derdim. Ben mesela önceden La roche Posay serisini kullanıyordum. Sözde dermo.kozmetikti. Ama o ürünü kullandığım sürede özellikle duştan çıkıp sürdüğüm zaman yüzüm nasıl kaşınır, nasıl kızarırdı anlatamam. Sen anlattıklarım gibi bir sıkıntı yaşamıyorsan sadece sivilceyse kullan derim. Ama sivilce olduğundan eminsin değil mi?:44:
okuyunca bi gülümsedim. eşime ben de bak şurayı damlayla sildim şöyle oldu, burayı banyo wc ile sildim şöyle oldu diye bi kaptırmışım ki; eşimden şöle bi ses geldi: ersağ ın bulaşık deterjanı ile damlayı karıştırıp üstüne banyo wc koyuyorsun, namus lekesi dahil bütün lekeleri çıkarıyor maşallah.aynı şeyi dün akşam ben de farkettim, kullanmaya başladığımdan ayrıca ovmuyorum orayı, hala beyaz diye düşündüm, mutlu oldum :) sabah eşime söyledim, "ersağ bu, boru mu" dediumarım argo kaçmamıştır
rithanın da kıymetini bilsinler bi zahmet
evet evet sadece sivilce. ben de bioderma kullanıyodum harika mı? değil. Kötü mü? değil.
bu kremi çok umutla aldım bakalım deneyelim görelim. sonuçları mutlaka paylaşırım zaten. yardımın için teşekkür ederim şekercim
Bulaşık sıvısını keşfetme maceralarım devam ediyor.Dün de bir şey farkettim.Artık evyem silmesem bile hiç sararmıyor.Eskiden silsem bile çamaşır suyu dökmeden parlamazdı.Zaten süzgeci çay suyundan hep sararırdı.Normal bulaşık deterjanı hiç bir işe yaramazdı.Ovma kremle de adı üstünde ovardımŞimdi bulaşık sıvısını kullanmaya başlayalı süzgeçte bir sararma yok.Bu durum da beni çok mutlu ediyor.Her zaman evyem parlak temiz görünüyor
Ritha bitkisini keşfettikçe ya bu bitki kurur,sararır,solar,yok olur giderse diye de korkmaya başladım :)