bir cok insan gibi benim de ilk kullandığım urun bulasik sivisiydi.
Cif bulasik sivisiyla arasındaki daglar kadar farkı görünce hayran kalmamak elde degildi
Ayrica 1litrelik ürünü 1,5 yıldır kullanıyor olmam da takdire sayan bence.
Canimcim ben biraz ayrıntıya girmek istedim sadece.
Hani cogu insan tuz deyince sofra tuzu anlıyor ya o yüzden
Hatta kar yağdığında sokaklara dökülen tuzun da sofra tuzu olduğunu zannedenler var.
Herkes haklı aslında hepsinin adı tuz sonucta.
Ayrica demek istediklerini de cok iyi anlıyorum.en iyisi bir kimyager arkadasımı davet edeyim de soru bombardımanına tutalim
Ya da senin de dedigin gibi en kısa zamanda yetkililerden cevap gelmesini bekleyelim ve biz yine tecrubelerimizi paylaşalım.
Valla ben sanıyorum ki en kıdemli Ersag kullanıcılarından biriyim.tecrubelerimi sizinle paylasmaktan gurur duyuyorum.Birbirimizden öğreneceğimiz cok şey var cunku...
Ayrica Arada kaynayan soruları tekrar sormanızı rica ediyorum arkadaslar...
Zaten özellikle taydin ve senin sayende bu markayı tanıdık ve sizden gerçekten de çok şey öğrendik. Konu gerçekten de bi sls duyunca acayip dağıldı. İyi ki başka birşey yoktu
Sözde Damla deneyimimi yazacaktım, onu bile unuttum bu Ersağ bronz üyeleri yüzünden ve sls yüzünden
Pazartesi günü salon halılarımı ve koltuklarımı sildim. Aslında hafta sonu yapacaktım ama pazar günü de misafirim geleceğini öğrenince ince temizliğe girişmedim..
İzlenimim şu:
Çok güzel temizliyor, elinde kosla halı gibi yapış yapış bir his bırakmıyor ve en önemlisi işin bitip elini yıkadıktan sonra elin kıpkırmızı olmuyor ve kurumuyor. Ben ilk önce Damla ile sildim, sonra buharlı temizleyicimle, kuruduktan sonra da elektrik süpürgesiyle, açığa çıkan kıl, tüy v.s. aldım ve halının tüylerini de kabartmış oldum. Halılarım halı yıkama şirketlerinden yeni gelmiş gibi oldu.. Koltuklarımda da oğlum hep çizdiği için boya lekeleri vardı ve çıkartmak için epey uğraşıyordum. İlk önce bulaşık sıvısıyla biraz sildim, sonra Damla'yla sildim. Sonuç mükemmel. Bu arada koltuklarım krem rengi ve boya da siyahtıŞimdi kızlar soruyorum sizlere:
Eğer Damla temizleyiciyse, diğerleri neydi:
a) Ivır zıvır
b) Zaman kaybı
c) Temizle(meyici)
d) El kol ağrıtıcı
e) Hepsi
Zaten özellikle taydin ve senin sayende bu markayı tanıdık ve sizden gerçekten de çok şey öğrendik. Konu gerçekten de bi sls duyunca acayip dağıldı. İyi ki başka birşey yoktu
Sözde Damla deneyimimi yazacaktım, onu bile unuttum bu Ersağ bronz üyeleri yüzünden ve sls yüzünden
Pazartesi günü salon halılarımı ve koltuklarımı sildim. Aslında hafta sonu yapacaktım ama pazar günü de misafirim geleceğini öğrenince ince temizliğe girişmedim..
İzlenimim şu:
Çok güzel temizliyor, elinde kosla halı gibi yapış yapış bir his bırakmıyor ve en önemlisi işin bitip elini yıkadıktan sonra elin kıpkırmızı olmuyor ve kurumuyor. Ben ilk önce Damla ile sildim, sonra buharlı temizleyicimle, kuruduktan sonra da elektrik süpürgesiyle, açığa çıkan kıl, tüy v.s. aldım ve halının tüylerini de kabartmış oldum. Halılarım halı yıkama şirketlerinden yeni gelmiş gibi oldu.. Koltuklarımda da oğlum hep çizdiği için boya lekeleri vardı ve çıkartmak için epey uğraşıyordum. İlk önce bulaşık sıvısıyla biraz sildim, sonra Damla'yla sildim. Sonuç mükemmel. Bu arada koltuklarım krem rengi ve boya da siyahtıŞimdi kızlar soruyorum sizlere:
a) Ivır zıvır
b) Zaman kaybı
c) Temizle(meyici)
d) El kol ağrıtıcı
e) Hepsi
İzlenimim şu:
a) Ivır zıvır
b) Zaman kaybı
c) Temizle(meyici)
d) El kol ağrıtıcı
e) Hepsi
valla yader11cim, annem almıştı bulaşık sıvısı, ben pek elde birşey yıkamadığım için 250 ml lik aparata doldurdum anneminkinden. 2 ayı geçti benimki yarısında falan herhalde. ama annem kalan 750 ml yi bitirdi. yeni şişeyi açtı. 1,5 yıl deyince şaşırdım inan ki. annem de bir kere basıyorum pompaya yetiyor diyor ama..
Sana bayiliyorum
bu soru iptal edilmeli. eksik çünküb şıkkına zamanın yanında para da eklenmeliydi. başka şıklar da eklenebilirdi.. öyle olursa cevabım e)hepsi
Hakikaten yaaa! Hic düşünmemiştim bak!
Burada bedavadan tanıtım yapıyoruz di mı ama?
Bence de buranın daimi uyelerini maaşa baglamalilar.tarafsiz bir sekilde iyi kötü herseyi anlatıyoruz...
herşey para değil arkadaşlar,
bildiğim bir doğruyu paylaşmanın bana verdiği haz, o insanların kazandığı paranın onlara verdiklerinden çok daha kıymetli benim için..
herşey para değil arkadaşlar,
bildiğim bir doğruyu paylaşmanın bana verdiği haz, o insanların kazandığı paranın onlara verdiklerinden çok daha kıymetli benim için..
Canım tabiki ortak paydayı paylaştığımız icin buradayız.
Ama acaba yaptıgım espri karşıdan gercek mı anlaşılıyor?:44:
Eger öyleyse üzülürüm valla.accik boreas09 la geyik yapak dedik.iyi yapmamış miyiz:44:
yok canım, gözünüzü para bürümüş gibi algılamadım arkadaşlar.. lafım size değildi...
hani arada sırada gelip sponsor numarası verenler, ürünleri kötüleyip kaçanlar, face teki o malum bronzlar.... bu ve benzeri ürün ve markaları yalnızca para kazanma aracı olarak gören, üründen, içeriğinden, etkilerinden haberi olmayan, kötü özelliğini bilse dahi para kaybetmekten korkarak gizleyen, objektif olarak deneyimlerini paylaşmak yerine allayıp pullayıp nasıll daha çok kazanırım diyenler var ya... gelirler görürler okurlarsa diye... içimden geldi...
Cok guzel bir mesaj yazmıştım ama tam gonderecekken Tlf sarzi bittideli oldum.
Kustum daha yazmiycam aynı mesajı bende hiiih
herkeslere merhaba. öyle bir forum bulmuşum ki üyeleri en sorumlu en bilgili, oku oku öğren valla:))
arkadaşlar argan yağlı nemlendiriciyi kullanmaya başlayalı galiba 4-5 gün oldu. yüzümde hani acıyan başsız sivilceler olurya öyle sivilcelerden çıkmaya başladı. akşam gelirken eczaneye uğradım dermo kozmetik satan bir güzellik uzmanı da bana dedi ki " Bunlar ne ki? daha da kötü olacak cildin kullandığın ürüne devam edersen" ben ne yapmalıyım ki? kimi arkadaşlarım da içindeki iltihabı dışına atıyo filan diyor. bilemedim ki. fikirleriniz nedir bu konuda?
valla benim sponsorum sizsiniz:)) ben zaten kendim üyeyim ve kendi ürünlerimi kendim alyorum. yakınımda da ersağ ürünü kullanan en bilgili kişi benim. yani devam edeyim öyle mi?Merhaba,
Acaba eczanedeki kisi urunleri tanıyor mu yoksa ezbere mi konuşuyor bilemeyiz.
Argan yağlı losyonu kullanmadım ama akne losyonunu kullandığımda benzer sorunları bende yasadım.kullanmaya devam ettigimde deri altinin temizlendigini farkettim.cok memnun kaldım.
Buradan yardımcı oluyoruz tabiki ama sponsorunuz ya da ürünü kimden aldıysanız ondan da ayrıntılı bilgi rica etmelisiniz.
Daha once bu losyonla ilgili bu tarZ bir sikayet duymadim .İnsallah argan şifa olur sizin icin...