Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Ersagin kullandığı Ritha bikisinin latince adı sapindus mukorossi ' dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ersagin kullandığı Ritha bikisinin latince adı sapindus mukorossi ' dir.
Doğrudur. Ben aşağıda yazdığım bilgiyi bitki sandığı'nın sahibinden öğrendim. Kendisi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler mezunu ve işi bitkiler olduğu için bana uzun bir açıklama yazmıştı sağolsun. Zaten ne zaman bitkilerle ilgili bir sorum olsa aydınlatıcı bilgiler verir kendisi:KK34:

Doğrudur. Ben aşağıda yazdığım bilgiyi bitki sandığı'nın sahibinden öğrendim. Kendisi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler mezunu ve işi bitkiler olduğu için bana uzun bir açıklama yazmıştı sağolsun. Zaten ne zaman bitkilerle ilgili bir sorum olsa aydınlatıcı bilgiler verir kendisi:KK34:

ayrıca yanlışlıkla sapindus yerine spindus yazmışım ya da iPhone kafasına göre böyle düzeltmiş. Düzelttiğin için teşekkürler. Zaten merak eden herkes bu isimlere kolaylıkla ulaşıp bilgi sahibi olabilir

ayrıca yanlışlıkla sapindus yerine spindus yazmışım ya da iPhone kafasına göre böyle düzeltmiş. Düzelttiğin için teşekkürler. Zaten merak eden herkes bu isimlere kolaylıkla ulaşıp bilgi sahibi olabilir

Canimcim verdigin bilgiler icin teşekkürler valla hep ici dolu dolu oluyor.
Sadece bitkinin latince tam adını soyadını yazmak istedim.arastirma yapmak isteyene kolaylık olsun diye.

Yoksa ahh o iPhone yok mu? Korkulu rüyam benim de!
Bazan öyle düzeltmeler yapıyor ki utandiriyor yani..

arkadaşlar ersağın leylak düş jelinde als ve sodyum clorür birlikte var olduğuna göre, kullanmayalım mı? boreas09 un paylaştığı bilgiler doğrultusunda? birisine mi versem, ne yapsam :26:

arkadaşlar ersağın leylak düş jelinde als ve sodyum clorür birlikte var olduğuna göre, kullanmayalım mı? boreas09 un paylaştığı bilgiler doğrultusunda? birisine mi versem, ne yapsam :26:

Bence biraz bekleyin. Hem BoREAS09 da kullanilan maddelerin oranlarınin cok önemli olduğunu söylemişti.

Ben daha once kullandığım baska marka duş jellerinden cok rahatsız oluyordum.yapis yapis sanki durulanmamis kaygan bir cildim oluyordu.
Ama Ersag tam tersi arınmış bir cilt bırakıp sauna etkisi yaratıyor.
Onceden duş sonrası vücudum ozelliklede bacaklarım cok kasiniyordu ve mantar rahatsızlığım vardi.
Ersag kullanali ne mantar ne de kaşıntı kaldı bunu taydın de söylemişti.

Valla ben cok memnunum bunların hepsi bir tesadüf olamaz.
Ama eger bir gun icinde ritha olan ve diger maddeler olmayan bir jel bulursam onu da denerim yani.

Sabun kullanalım desem en masumunda bile kostik var.zararlarini araştırdığımızda rithali temizlik bana daha dogal geliyor.

Ama tabi tercih sizin...

canım iki farklı sonuç var. Bir tanesi zararlı olduğu yönünde, diğeri de çok az kullanıldığı yönünde. Valla üst yetkililere o kadar mail gönderdik, hiç cevap alamadık. Sadece mikelaze arkadaşımıza cevap yazmışlar binde bir oranında diye. Ersağ'a güveniyorum diyorsan kullan. Yok şüphem var diyorsan kimseye verme, bize haber gelmesini bekle ama arkadaşımıza sadece ALS var demişler. Yani içerik konusunda bilgileri sınırlı sanırım cevap verenlerin. Bende o üründen yok ama bende olsaydı ve içinde de dediklerinden olsaydı beni yalanlar gibi içinde sadece ALS var demeleri şu sormama sebep olurdu: gözüme mi inanayım, size mi? Ama dediğim gibi Ersağ'dan memnunum ve güveniyorum diyorsan kullanacaksın tabiki:KK34:

canım iki farklı sonuç var. Bir tanesi zararlı olduğu yönünde, diğeri de çok az kullanıldığı yönünde. Valla üst yetkililere o kadar mail gönderdik, hiç cevap alamadık. Sadece mikelaze arkadaşımıza cevap yazmışlar binde bir oranında diye. Ersağ'a güveniyorum diyorsan kullan. Yok şüphem var diyorsan kimseye verme, bize haber gelmesini bekle ama arkadaşımıza sadece ALS var demişler. Yani içerik konusunda bilgileri sınırlı sanırım cevap verenlerin. Bende o üründen yok ama bende olsaydı ve içinde de dediklerinden olsaydı beni yalanlar gibi içinde sadece ALS var demeleri şu sormama sebep olurdu: gözüme mi inanayım, size mi? Ama dediğim gibi Ersağ'dan memnunum ve güveniyorum diyorsan kullanacaksın tabiki:KK34:

Mikelaze arkadasımızın siteye ne sorduğunu bilmiyorum ama yeni gelen leylak duş jellerinin icinde ALS ve sodyum klorur yani sofra tuzu varmış anladığım kadarıyla.

Durun hele bir onlarca mail alıyor arkadasim toparlayip genel müdürlüğe atınca benim haberim olur kızlar. Gelecek cevabı da 4 gözle bekliyorum .gelince hemen burada yayınlayacağım.

ama bu sizin kullandığınızdan değil ki:KK50:

Himm haklısınız benimkinde yazmıyor ama 3 yıldır degisiklik yapılmadı dediklerine gore benimkinin ambalajında hata mı yaptılar acaba?
Ama bir üründe yapılmaz hata herhalde demekki benim aldığım donemde herkesinki ya gercekten ALS siz ya da yazım hatası.

Eger icinde kullanılmışsa ve üzerine yazılmamışsa hakkımı aramalıyım ama nasil?

Biri bana yardım etsin:26:

Arkadaslar baya sansasyon yarattık umarım sonuclar güzEl olur.

Yani ben üretici olsam sulfatsiz üretir hepimize bir tane yollar gözümüze sokardim:KK9::KK9:

Bunlara takıldık temizlik ürünlerinin kullanım tecrubelerini paylaşmayı unuttuk valla.

Taydın benim sana bir sorum var.

Banyo wc li suda bardaklarını beklettin mi? Sonuc nedir?

Birde cay makinelerinin cay demliklerinin icindeki Çelik cay süzgecini Ersag urunleriyle temizleyen var mı?
Cay sarartisi ve karartisini nasil çıkarıyorsunuz?

öncelikle bu forum sitesi benim birçok üründe karar kıldığım bir forum yıllar sonra üye olmak nasip oldu bende sizler gibi en zararsızı ve doğalı uygun fiyata bulmaya çalışanlardanım. Ben ersağla komşumuzun kızına katkı olsun diye almıştım açıkçası katalogları ve şampuan kutuları çok amatörce gelmişti hatta bir önyargıyla bu kesin türk firması demiştim. Neyse içi temiz olsun da dışı önemli değil önemli olan iç güzellik:KK70: diyelim.
Uzatmadan arkadaşlar ben şampuanıyla 3-4 ay önce tanıştım açıkçası önceleri saçlarım sert oluyordu ama kimyasalı az olduğu için olsun dedim şu son kampanyadan aldığım şampuanla saçım çok yumuşak oldu ayrıca söyleyim ilk kullanımda da son kullanımda da hiç kaşıntı falan olmadı. Belki de tam bilmiyorum ama daha sağlıklı uzadı gibi malum kıvırcık ve oldukça kuru olunca bu arada duş jelinden çok memnunum cildimi en azından germiyor ki kuru olmasına rağmen vücudum şunu da belirteyim saç kremini de almıştım ama ön yargılı olmayım almasam olurmuş çünkü şampuan daha yumuşak yapmıştı sanki etkili gelmedi ama kullanacağım aldım bir kere
bir de keşke biz kıvırcık saçlar için durulanmayan şu 7/24'lerden yapsalar hala zararlı olanlara devam ne yazıkki.... NEyse ilk mesaj için çok uzun oldu kusuruma bakmayın arkadaşlar

Hoşgeldiniz. Bence jöleyi deneyebilirsiniz, onlar çok yıpratır. Ben de beklemeye alıyorum duş jelini. Ersağa temizlikte daha çok güveniyorum.

Hoşgeldiniz. Bence jöleyi deneyebilirsiniz, onlar çok yıpratır. Ben de beklemeye alıyorum duş jelini. Ersağa temizlikte daha çok güveniyorum.

bana da sedef hastalığı olanlar sarı çiçeklisini kullansın, müşterilerinizi bu yönde yönlendirin demişti bir firma öncüsü. bronz üye filan dı galiba. acaba sarı çiçeklinin içinde neler var ikisi mutlaka farkli ki sedef hastası olanlar için sarıyı öneriyorlar. elinde sarı çiçekliden olan var mı? içindekiler belki diğerine göre daha masum olabilir diye düşünüyorum

:KK48:
öncelikle bu forum sitesi benim birçok üründe karar kıldığım bir forum yıllar sonra üye olmak nasip oldu bende sizler gibi en zararsızı ve doğalı uygun fiyata bulmaya çalışanlardanım. Ben ersağla komşumuzun kızına katkı olsun diye almıştım açıkçası katalogları ve şampuan kutuları çok amatörce gelmişti hatta bir önyargıyla bu kesin türk firması demiştim. Neyse içi temiz olsun da dışı önemli değil önemli olan iç güzellik:KK70: diyelim.
Uzatmadan arkadaşlar ben şampuanıyla 3-4 ay önce tanıştım açıkçası önceleri saçlarım sert oluyordu ama kimyasalı az olduğu için olsun dedim şu son kampanyadan aldığım şampuanla saçım çok yumuşak oldu ayrıca söyleyim ilk kullanımda da son kullanımda da hiç kaşıntı falan olmadı. Belki de tam bilmiyorum ama daha sağlıklı uzadı gibi malum kıvırcık ve oldukça kuru olunca bu arada duş jelinden çok memnunum cildimi en azından germiyor ki kuru olmasına rağmen vücudum şunu da belirteyim saç kremini de almıştım ama ön yargılı olmayım almasam olurmuş çünkü şampuan daha yumuşak yapmıştı sanki etkili gelmedi ama kullanacağım aldım bir kere
bir de keşke biz kıvırcık saçlar için durulanmayan şu 7/24'lerden yapsalar hala zararlı olanlara devam ne yazıkki.... NEyse ilk mesaj için çok uzun oldu kusuruma bakmayın arkadaşlar

Merhaba hosgeldiniz,
Urun ambalajı konusunda haklısınız ama ambalajlar doga dostu, doğada kolayca cozunebilen biyolojik kutulardir.ayrica ambalaj üzerindeki yazılar kansorejen madde olan kursun icermemektedir.

Dolayisiyla alışık olduğumuz janjanli Ambalajları karşımızda göremeyince burun kiviriyoruz.
Ben de basta aynı seyleri düşünmüştüm sonra arastirinca herseyin ekolojik olduğunu görünce ,estetik olmayiversin yeterki sağlıklı olsun dedim:KK17:

Sampuan konusunda memnun kalmanız cok sevindirici.baslarda ben de cok sorun yasamıştım ama artık cok cok memnunum.

Duş jeli icinde tercümanım oldunuz.deriyi cekistirmeden kurutmadan aromaterapi uygulayarak temizleyen süper bir urun.

Sac kremi de kimyasal icerik olarak binde bir oranlarında kullandıkları icin maalesef piyasa kremleri gibi ise yaramıyor.

Ama iste malzemeyi temiz tutunaca da isteklerimize cevap alamayıp kimyasala başvuruyoruz değil mı?

Yumuşamasını istiyorsanız elma sirkesini sulandirip sacınıza surun.sekil vermek istiyorsanız mutlaka Ersag bitkisel joleyi kullanın.

Benimde mesajım oldukca uzun oldu idare edin...

Yani ben üretici olsam sulfatsiz üretir hepimize bir tane yollar gözümüze sokardim:KK9::KK9:

Bunlara takıldık temizlik ürünlerinin kullanım tecrubelerini paylaşmayı unuttuk valla.

Birde cay makinelerinin cay demliklerinin icindeki Çelik cay süzgecini Ersag urunleriyle temizleyen var mı?

Şekerim ben geldiiimm:) sana bu konuda yardımcı olur muyum bilmiyorum; benim demlik porselen. Demlik poşet kullandığım için çay süzgecim yok. Eşim çok çay içer ve porselenin içi de dışı da çay lekesi olur. Malum, eskiden çamaşır suyuyla hallediyordum. Ben bulaşık sıvısıyla şunu yaptım, demliğe 1 damla döktüm, damla'dan da 1 damla. Su ekledim ve kısık ateşte kaynattım. Seninki Çelik olduğu için korkmadan Ocakta kaynatabilirsin. Ben demlik çatlar diye fazla kaynatamadım. taydin'e sormuşsun ama ben de elçi olayım bari:KK34:

Himm haklısınız benimkinde yazmıyor ama 3 yıldır degisiklik yapılmadı dediklerine gore benimkinin ambalajında hata mı yaptılar acaba?
Ama bir üründe yapılmaz hata herhalde demekki benim aldığım donemde herkesinki ya gercekten ALS siz ya da yazım hatası.

yader11ciğim, daha önceki konuşmamızda bu konuda hata yapamazlar demiştin. Aynı şeyi ben de söylemiştim acaba etiket yanlış mı yazıldı demiştim ama daha önce senin dediğine şimdi ben katılıyorum. Birkaç kişi ile konuştuktan sonra öğrendim ki yanlışlık olamazmış. Var bir yerde bir yanlışlık. Acaba biz mi çok abarttık? Ah şu cevap bi gelse:KK43:

çay süzgeçini hatta çay kaşıklarını hatta gümüşlerinizi toz bulaşıkmatikli kaynamış suya bırakırsanız parıldadığını göreceksiniz :KK52:

Canım sen nasıl olsa bizden kıdemlisin. Denk gelebilirsen toplantılarına katılıp sor. Böylelikle bizim de tercümanımız olursun

Şekerim ben geldiiimm:) sana bu konuda yardımcı olur muyum bilmiyorum; benim demlik porselen. Demlik poşet kullandığım için çay süzgecim yok. Eşim çok çay içer ve porselenin içi de dışı da çay lekesi olur. Malum, eskiden çamaşır suyuyla hallediyordum. Ben bulaşık sıvısıyla şunu yaptım, demliğe 1 damla döktüm, damla'dan da 1 damla. Su ekledim ve kısık ateşte kaynattım. Seninki Çelik olduğu için korkmadan Ocakta kaynatabilirsin. Ben demlik çatlar diye fazla kaynatamadım. taydin'e sormuşsun ama ben de elçi olayım bari:KK34:
Hoşgeldın canım, tesekkur ederım.
hımm anladım deneyelim bakalım.ama çaydanlığım cam.en iyisi suzgeçi çıkarıp tencerede kaynatayım.

yader11ciğim, daha önceki konuşmamızda bu konuda hata yapamazlar demiştin. Aynı şeyi ben de söylemiştim acaba etiket yanlış mı yazıldı demiştim ama daha önce senin dediğine şimdi ben katılıyorum. Birkaç kişi ile konuştuktan sonra öğrendim ki yanlışlık olamazmış. Var bir yerde bir yanlışlık. Acaba biz mi çok abarttık? Ah şu cevap bi gelse:KK43:
Evet sen demiştin ben de mümkün değil demiştim.ama aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Fakat içine koyduklarını çok az koydukları kesin çünkü yeğenim çok köpürmüyor diye şikayetçi.
Ayrıca şu jeli kullanmayanlar bir kullansa valla çok memnun kalacaklar ama neyse sustum.

Bırde sözüm genele; merak ediyorum ersag duş jeli kullanmaktan çekinenler acaba duşta ne kullanıyorlar?
Sabun desem,Kostiksiz sabun bulmak çok zor.... :KK20:
çay süzgeçini hatta çay kaşıklarını hatta gümüşlerinizi toz bulaşıkmatikli kaynamış suya bırakırsanız parıldadığını göreceksiniz :KK52:

Vavv işte tecrübe budur.ama benim toz bulaşıkmatiğim yokki :128::84::84::84::84:

Canım sen nasıl olsa bizden kıdemlisin. Denk gelebilirsen toplantılarına katılıp sor. Böylelikle bizim de tercümanımız olursun
Kız valla toplantıdakiler benden fazla birşey bilmiyorlar hatta birçok şeyi ben öğretiyorum onlara.
Ee ben bu bilimin doktorasını yaptım azıcıkta olsun di mi yani. :nazar::KK24:

İşin şakası bir yana kıdem mıdem farketmez canım toplantılar herkese acık.sende gidebilirsin.bulunduğun ildeki toplantıları sana göndereyim yakınsa eğer katılırsın ama işte işki karşımızda bizim gibi aşırı!! Bilinçlilerin sorularını yanıtlayabilecek birilerini bulsak...

Henüz mailler ilgililere ulaştı mı bilmiyorum ama ben yetkililerden özür olarak ne istesem acaba?
Koli koli ürün istiyim burdaki herkesle paylaşıyım.
Nasıl güzel oldu mu?:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
X