Zaten özellikle taydin ve senin sayende bu markayı tanıdık ve sizden gerçekten de çok şey öğrendik. Konu gerçekten de bi sls duyunca acayip dağıldı. İyi ki başka birşey yoktu
Sözde Damla deneyimimi yazacaktım, onu bile unuttum bu Ersağ bronz üyeleri yüzünden ve sls yüzünden
Pazartesi günü salon halılarımı ve koltuklarımı sildim. Aslında hafta sonu yapacaktım ama pazar günü de misafirim geleceğini öğrenince ince temizliğe girişmedim..
İzlenimim şu:
Çok güzel temizliyor, elinde kosla halı gibi yapış yapış bir his bırakmıyor ve en önemlisi işin bitip elini yıkadıktan sonra elin kıpkırmızı olmuyor ve kurumuyor. Ben ilk önce Damla ile sildim, sonra buharlı temizleyicimle, kuruduktan sonra da elektrik süpürgesiyle, açığa çıkan kıl, tüy v.s. aldım ve halının tüylerini de kabartmış oldum. Halılarım halı yıkama şirketlerinden yeni gelmiş gibi oldu.. Koltuklarımda da oğlum hep çizdiği için boya lekeleri vardı ve çıkartmak için epey uğraşıyordum. İlk önce bulaşık sıvısıyla biraz sildim, sonra Damla'yla sildim. Sonuç mükemmel. Bu arada koltuklarım krem rengi ve boya da siyahtı
Şimdi kızlar soruyorum sizlere:
Eğer Damla temizleyiciyse, diğerleri neydi:
a) Ivır zıvır
b) Zaman kaybı
c) Temizle(meyici)
d) El kol ağrıtıcı
e) Hepsi