Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

alışverişimi yaptım umarım yurtiçiyle gönderilmez, eşim uyuz oldu çünkü onlara, sürekli bulamadık diyorlar ve kısa sürede gelmesini umuyorum, bana çok geç gönderiliyor yahu

kızlar maalesef yurtiçi ile geliyor gönderiler.. başta ben de sıkıntı yaşadım ama alıştılar şimdi, adrese bakmadan getiriyorlar. ben evde olmadığım için genelde annemin adresi veriyorum. bir ben bir kardeşim sürekli bişeyler aldığımız için netten adamlar alıştı artık

ürünleri kargoya vermişler ilk defa bu kadar hızlı oldular.. umarım yurtiçi kargo yine bulamadık demez

Bazan siparisi verdigim gunun ertesi urunler eve gelir . Ben sok olurum

Arkadaşlar Ersağ'ın hangi kozmetiğini kullanıyorsunuz? Memnuniyetiniz nedir? Ama en az 10 gündür kullanıyorsanız soruyorum memnuniyetinizi...

5 hediyeyi ben de istiyorum, tek öğrenmek istediğim saç bakım toniğini önceden kullanan var mı?

Arkadaşlar Ersağ'ın hangi kozmetiğini kullanıyorsunuz? Memnuniyetiniz nedir? Ama en az 10 gündür kullanıyorsanız soruyorum memnuniyetinizi...

yüz temizleme losyonunu kullanıyorum, göz makyajında özellikle suya dayanıklı rimelde zorlanıyor. makyaj temizleme dışında berrak bir cilt bırakıyor.
masaj kremini kullanıyorum; migrenim tuttuğunda yardımcı oluyor. yorgunluk halinde de iyi geliyor.
tüy azaltıcı losyonu kullanıyorum; ağda sonrası 10-15 gün o da aklıma geldiğinde sürdüm. 3 ay da toplasan 30 defa falan eder sürdüğüm. incelme, cılızlaşma var, bacaklarımda yer yer tüy çıkmadığını görüyorum. şimdi bıraktım, ağdasonrası tekrar başlayacağım.
roll-on ; roll-ondan da memnunum.
aaaaaaaaaaaa diş macununu akşam ilk defa kullandım.. ilk kullanımda çok hoşuma gitti.. daha önce annemdekinden kullanmıştım ama alıcı gözüyle bakmamışım demek ki.
tonik krem almadım daha..
argan yağlı şampuan, argan yağlı duş jeli, normal saç jölesi diğer kullandıklarım.
bir de el kremi... ayak kremini de anneme aldım. ihmal ediyor biraz kullanmayı, ama onun çatlakları geçerse süper krem derim ben buna... şeker hastası ve enteresan bi şekilde tek ayağının topuğunda çatlak oluyor, diğerinde yok. bir sürü şey kullandık ama net bir çözüm olmadı..

5 hediyeyi ben de istiyorum, tek öğrenmek istediğim saç bakım toniğini önceden kullanan var mı?

toniği kullanmadım, ama toniği de bio şampuanla kullanın diyorlar. ikisini birlikte kullanarak yıllardır tüy bitmeyen tepesinde tüy tüy saçların çıkmaya başladığı birini gördüm. arkadaşlardan kullanan varsa yazar canım.

Ben saç toniğini kullanıyorum bir hafta oldu şimdilik değişikliğin farkında değilim ama dökülmesi bayağı azaldı şampuanı da kullanıyorum.çıktıktan sonra da uçlarına argan yağı sürüyorum pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim:))

bende yararlandım 5 te 5 ten ohh nede güzel oldu eksik bişey kalmadı çok şükür
bebek yağından kullanan varmı arkadaşlar bizim minik kuzu için istedikte
ayrıca geçen sefer bu kadar çabuk kargoya verilmemişti bu sefer siparişin ardından msj geldi kargoya verildi diye belkide yarın elimde olur olmadı öbür gün

Canım teşekkür ederim. Mesajları siteye girince farkettim. Nedense mail kutuma düşmemiş.. Tüy azaltıcı losyonu da merak ediyordum. İyi ki yazmışsın. Argan yağlı şampuanı düşünüyorum aslında ama sen gerçekten de memnun musun? Alırsam, içine bir de ampul kırarım, bomba olur:)

bende kullandıklarımı yazayım
gece bakım kremi henüz ben çok bişey farketmesemde kullandığımda kendimi iyi hissediyorum sık kullanmadığımdan olsa gerek
tüy azaltıcı süper bişey kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
argan yağlı şampuanda çok güzel sadece biraz daha çabuk yağlanıyor saçım dökülmem neredeyse durdu diyebilirim ama bende kremli kremsiz bio şampuan hepsinden vardı kremsiz bitmek üzere yenisini almayacağım elimdekileri kullanayaımda biraz
masaj kremi 21 aylık bebeğim var ateşi çıktığında ateşini düşürmek için kullanıyorum o kadar faydalıki hemen etkisini gösteriyor
aklıma gelenler bunlar bu arada ersağın sitesi kilitlenmiş açılmıyor 5te 5 ten olsa gerek

Ooo masallah hediyeler alinmis.insallah erkenden gelirde hemencecik kullanirsiniz

çok iyi yaa bayadır ersağ ile ilgili yazmayı düşünüyordum ama kimse kâle almaz diye yazmamıştım.iyi ki açmışsınız:)) ben de bir aydır kullanıyorum ürünleri acayip memnunum.banyo temizleyicisi en gözdem keza yağ çözü ve tabi ki damla konsantresi...bir üye yazmış tükenmez kalem vakasını aynısı benim başıma geldi oğlum sağ olsun pembeye boyamıştı tay tüyü koltuğumu aradan 2 gün geçti ve ben damla ile sildim eser kalmadı:)) ben tam bir organik hastasıyım hele oğlum doğduğundan berri arap sabunu, sirke en çok kullandığım ürünlerdi.şimdi ise yerini ersağ aldı.zaten kimyasal kullanmaktan nefret ediyorum bu ürün süper oldu.ben de deneyimi mi paylaşmak istedim:))

Son düzenleme:
BOREAS09 arkadaşım saçın yağlıysa kremsiz sampuanda çok iyi geliyor göz ardı etme ama bioyuda alacaksan saç dökülmen varsa dökülme azalmıyor ama saç çıkması ve uzaması hızlanıyor yanındada tonik alırsan kız kardeşimin en büyük sorunu saç dökülmesiydi tonik ve bio kullandı ama haftada 3 defadan fazla kullanmamak gerekiyormuş yanındada kremsiz aldı saçları yağlı olduğu için neredeyse sabah akşam yıkaması gerekiyordu o kadar yani ama çok şükür düzeldi saçları gürleşti dökülmesi için azaldı diyemeyeceğim ama boyattı saçını dökülmede azaldı artık
inşallah faydalı olabilmişimdir

Hem de çok faydalı oldun. Çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İnan çok yardımı oldu...

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben saç dökülmesi için başka bir bitkisel şampuan kullanıyorum zaten BioFly'ın. Ama babam için Ersağ'ın saç bakım toniği ve bio şampuanını sipariş etmeyi düşünüyorum. Dökülmeyi engellemekle kalmasın yeni de saç çıkarsın diye. 5 ürün kampanyası da gelince kaçırmak istemedim açıkçası :)

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre ülkemizde 2002’de 85 bin 939 olan kanserli hasta sayısı 2010’da 214 bin 131’e çıkmış.
Bu ölümcül hastalığı tetikleyen unsurların başında vücudumuza aldığımız zararlı kimyasallar var.
Mesela bir çay kaşığındaki bulaşık makinesi deterjanını tamamen temizlenmek için 18 litre su gerekirken; bir makine dolusu bulaşık yeni üretilmiş makinelerde 15 litre suyla yıkanıyor. Hâlbuki koyduğumuz deterjanın tamamen temizlenebilmesi için 16 ton suya ihtiyaç var. ............
.................
Alintidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…