Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

merhaba kızlar
ben bu ürünleri kk hatunlarından yani sizden duydum
kızımın egzema sorunu var çamaşır deterjanını almayı düşünüyorum
normal deterjanda benim makinamda yıkama bittiği halde son sıkmada ciddi köpük görüyorum
2. durulamayı bazen 3. yü yapıyorum içime sinmiyor
memnun kalırmıyım
çamaşır deterjanı yaklaşık nekadar süre de tüketiyorsunuz

Merhaba hosgeldiniz..
Arkadasinda dedigi gibi komple arinmak gerek.
Camasir deterjani, leylak dus jeli, sampuan ve sivi el sabunu ya da kopuk cocugunuza COK COK iyi gelecek.
Umarim en kisa zamanda sizde bizler gibi ' iyiki kullanmisim' dersiniz...

Merhaba hosgeldiniz..
Arkadasinda dedigi gibi komple arinmak gerek.
Camasir deterjani, leylak dus jeli, sampuan ve sivi el sabunu ya da kopuk cocugunuza COK COK iyi gelecek.
Umarim en kisa zamanda sizde bizler gibi ' iyiki kullanmisim' dersiniz...

şampuanın kaşıntı ve yara yaptığını söylemişler kullananlar
duş jelini doğa bitkisel kullanıyorum
fiyatını içime sindirsem alıcam inşallah
eşim al nolacak diyor ama
her duyduğumu alıp kenara koymak istemiyorum
birde beni düşündüren normal deterjanda bile kızımın kıyafetlerindeki lekeler çıkmıyor
karar verirsem damlayı da almalıyım sanırım
net fiyatlarını nerden öğrenebilirim

şampuanın kaşıntı ve yara yaptığını söylemişler kullananlar
duş jelini doğa bitkisel kullanıyorum
fiyatını içime sindirsem alıcam inşallah
eşim al nolacak diyor ama
her duyduğumu alıp kenara koymak istemiyorum
birde beni düşündüren normal deterjanda bile kızımın kıyafetlerindeki lekeler çıkmıyor
karar verirsem damlayı da almalıyım sanırım
net fiyatlarını nerden öğrenebilirim

Cocuk kac yasinda? Ben 3 yasindaki kizima bebek sampuani kullaniyorum ilk gunden beri hic sorun yasamadik aksine COK memnun kaldik.
Doa dus jelinden memnun kaldiniz mi?
Deterjanlar bitkisel formullu oldukca Gucluler.
Ooo tabiki yag cozucu, bulasik sivisi, banyo wc , damla daha bir suru urun almak isteyebilirsiniz.
:KK1: valla bi alisan daha birakamiyor.neticede urunler organik sertifikali.normal deterjan alirken hic dusunmuyorduk valla eskiden.
Zaten birsuru hediyesi var.

Kendi sitelerinden girip fiyatlari inceleyebilirsiniz.

Cocuk kac yasinda? Ben 3 yasindaki kizima bebek sampuani kullaniyorum ilk gunden beri hic sorun yasamadik aksine COK memnun kaldik.
Doa dus jelinden memnun kaldiniz mi?
Deterjanlar bitkisel formullu oldukca Gucluler.
Ooo tabiki yag cozucu, bulasik sivisi, banyo wc , damla daha bir suru urun almak isteyebilirsiniz.
:KK1: valla bi alisan daha birakamiyor.neticede urunler organik sertifikali.normal deterjan alirken hic dusunmuyorduk valla eskiden.
Zaten birsuru hediyesi var.

Kendi sitelerinden girip fiyatlari inceleyebilirsiniz.

Bahsettiğin doa, daha önce sözünü ettiğimiz doa kozmetikse eğer, duş jellerinde sls var canım. Zaten bu ürünleri ihraç fazlasıymış, doğal bir ürün değil yani bilgin olsun

Bahsettiğin doa, daha önce sözünü ettiğimiz doa kozmetikse eğer, duş jellerinde sls var canım. Zaten bu ürünleri ihraç fazlasıymış, doğal bir ürün değil yani bilgin olsun

Bilmem Hytdnze arkadasimiz cocugu icin doga bitkisel dus jeli kullandigini yazmis.

Cocugunda egzema varmis.ben de ondan sordum iyi geldi mi diye?

Cunku ersag leylak dus jelinde sls yok ve egzema, mantar gibi bilimum deri hastaliklarina iyi geliyor.

( buarada iPhone guncellemesi yapmadigim icin resmen sacmaliyor yanii! Duzeltmeden biraksam yazdiklarimi tam eksi sozlukluk olur valla:KK1: )

Bilmem Hytdnze arkadasimiz cocugu icin doga bitkisel dus jeli kullandigini yazmis.

Cocugunda egzema varmis.ben de ondan sordum iyi geldi mi diye?

Cunku ersag leylak dus jelinde sls yok ve egzema, mantar gibi bilimum deri hastaliklarina iyi geliyor.

( buarada iPhone guncellemesi yapmadigim icin resmen sacmaliyor yanii! Duzeltmeden biraksam yazdiklarimi tam eksi sozlukluk olur valla:KK1: )

Hiç sorma:) bazen öyle bir düzeltme yapıyor ki evlere şenlik. Birgün bir müşteri hizmetlerine yazmıştım. Öyle bir düzeltmiş ki rezil olmuştum valla:) ama düzeltmesini istemezsen ayarlardan değiştirebiliyorsun da o zaman da kelimeleri hafızasına almıyor

Arkadaşlar benim damlayla halıda çay lekesi silme soruma cevap gelmedi :KK43: temizleniyor fakat leke ıslak yerin kenarlarında görünüyor, çerçeve yaptı sayılır. Bir sürü damla boca ettim :KK43:
Bacaklarımın ağrısından uyuyamadım:KK43: sole tuzundan sonra masaj kremini deneyeceğim :KK43: çok ağrıyor diz kapağı ve aşağısı:KK43:

Arkadaşlar benim damlayla halıda çay lekesi silme soruma cevap gelmedi :KK43: temizleniyor fakat leke ıslak yerin kenarlarında görünüyor, çerçeve yaptı sayılır. Bir sürü damla boca ettim :KK43:
Bacaklarımın ağrısından uyuyamadım:KK43: sole tuzundan sonra masaj kremini deneyeceğim :KK43: çok ağrıyor diz kapağı ve aşağısı:KK43:

HAliyi silmekten mi dizleriniz agridi?
Masaj kremi varsa hemen deneyin birebir keser agriyi.
Haliyi varsa Hali smpuaniyla yoksa genel temizlikle o da yoksa bulasik sivisiyla o da yoksa camasir deterjaniyla silin.
Buarada cay lekesi cikmis AMA etrafinda sarimsi leke kalmissa, Hali kirlidir demektir. Haliyida bir kez silmek gerekir .

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır :KK43: özel günüm yaklaşıyor ondan sanırım. Dayanılmaz bir ağrı..
Ben iki aylık evliyim, halım yeni, kirli olabilir mi ki? neyse genel temizliğim de bulaşık sıvım da yakında olacak inşallah, onlarla da denerim.

Hayır :KK43: özel günüm yaklaşıyor ondan sanırım. Dayanılmaz bir ağrı..
Ben iki aylık evliyim, halım yeni, kirli olabilir mi ki? neyse genel temizliğim de bulaşık sıvım da yakında olacak inşallah, onlarla da denerim.

Halılar ersağla nasıl temizlenmeli arkadaşlar? Soralım öğrenelim.

O zaman mutlaka masaj kremi denemelisiniz sonuca sasirirsiniz...

Eger Hali COK acik renkse sadece suyla bile silseniz sari cerceve kalir mutlaka. Bu durumda cerceve yi nekadar genialetirseniz genisletin o sararti yer degistirecektir.
Hali sampuani edinirseniz onunla silersiniz. Yok diger urunlerle silmek isterseniz de ona gore anlatayim.

bugün veya yarın halı şampuanı almayı da aklıma koydum, inşallah :KK31: masaj kremi benim için yüzde yüz etkili olmuyor. sanki yüzeydeki ağrıyı alıyor ama içerde kalıyor gibi. yine de zor zamanlarımda imdadıma yetişen bir şey oldu. dün ağrımı hafifletip uyumama vesile oldu :KK31:

alışverişimi yaptım :KK16: umarım yurtiçiyle gönderilmez, eşim uyuz oldu çünkü onlara, sürekli bulamadık diyorlar :KK19: ve kısa sürede gelmesini umuyorum, bana çok geç gönderiliyor yahu :KK19:

bugün veya yarın halı şampuanı almayı da aklıma koydum, inşallah :KK31: masaj kremi benim için yüzde yüz etkili olmuyor. sanki yüzeydeki ağrıyı alıyor ama içerde kalıyor gibi. yine de zor zamanlarımda imdadıma yetişen bir şey oldu. dün ağrımı hafifletip uyumama vesile oldu :KK31:

Canım ağrının sebebini bilmiyorum ama geçmiş olsun. Umarım yurtiçiyle gelmez. Bana kargo çok gelir. Diğerleri öğlen saatlerinde gelirken Yurtiçi akşam 18.00'i bulur. Yurtiçi en çok tercih edilen kargo şirketi ve adamlar acayip yoğun çalışıyorlar. Benim oturduğum semt etap etap ayrılır. Adamcağız 4 etaba birden bakıyor mesela.. Ama Aras Sürat daha uygun fiyatlı olduğu için belik onlarla gelir

Canım ağrının sebebini bilmiyorum ama geçmiş olsun. Umarım yurtiçiyle gelmez. Bana kargo çok gelir. Diğerleri öğlen saatlerinde gelirken Yurtiçi akşam 18.00'i bulur. Yurtiçi en çok tercih edilen kargo şirketi ve adamlar acayip yoğun çalışıyorlar. Benim oturduğum semt etap etap ayrılır. Adamcağız 4 etaba birden bakıyor mesela.. Ama Aras Sürat daha uygun fiyatlı olduğu için belik onlarla gelir

Canım yukarıda okudum ağrının sebebini. Taze gelinmişsin :) Hayırlı olsun, mutluluğun daim olsun. Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan onun çok faydasını görürsün. Bir de ılık limonlu su iç. Ben bekarken onun çok faydasını görüyordum

X