Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

yine çok güzel paylaşımlar okudum.bir şey soracağım.bio şampuanı 3.kullanışım ve saç diplerim kaşınmaya başladı :44: şuan ciddiye almıyorum.çünkü daha önce doğal şampuan kullandığımda da aynısı olmuştu.sonra gitmişti.bakalım bu şampuanla kaşıntı ne kadar sürecek :KK31:
bir de bazı bitkisel saç çıkartıcı şampuanlar hakkında vücudunuza değdirmeden sadece saç için kullanılmalı deniliyor.acaba bio şamğuan için böyle bir şey söz konusu mu?

Son düzenleme:
Halılar ersağla nasıl temizlenmeli arkadaşlar? Soralım öğrenelim.

maalesef salondaki halının üzerinden çay lekesi eksik olmuyor.gelen misafirler olsun,eşimle ikimiz olalım bir damla da olsa damlıyor.sonra ver elini bulaşık sıvısı mı,sirkeli su mu?,limon kolonyası mı.hiç birisi tam anlamıyla götürmüyor.halıcıda yıkattık çıktı şuan.ama iki gün önce eşim yanlışlıkla yine çay döktü :KK9: iyiki ersağ halı şampuanı almışım.hemen çayın fazlasını havlu kağıtla çektim,sonra lekelerin üzerine halı şampuanı damlattım sonra ılık suyla sildim,sonra bir kere de durulanmış bezle sildim.sarı leke kalmadı çok şükür :KK16:

Son düzenleme:
Eee Kimler 5 hediyeyi aldi bakalim? :KK8:

ben de aldım çok şükür :)

maalesef salondaki halının üzerinden çay lekesi eksik olmuyor.gelen misafirler olsun,eşimle ikimiz olalım bir damla da olsa damlıyor.sonra ver elini bulaşık sıvısı mı,sirkeli su mu?,limon kolonyası mı.hiç birisi tam anlamıyla götürmüyor.halıcıda yıkattık çıktı şuan.ama iki gün önce eşim yanlışlıkla yine çay döktü :KK9: iyiki ersağ halı şampuanı almışım.hemen lekelerin üzerine damlattım sonra ılık suyla sildim.sarı leke kalmadı çok şükür :KK16:

benim sarı lekem hala duruyor, leke yerini değiştirdi resmen:KK9: halı şampuanını bekliyorum, damlayla beceremedim :44:

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim. Mesajları siteye girince farkettim. Nedense mail kutuma düşmemiş.. Tüy azaltıcı losyonu da merak ediyordum. İyi ki yazmışsın. Argan yağlı şampuanı düşünüyorum aslında ama sen gerçekten de memnun musun? Alırsam, içine bir de ampul kırarım, bomba olur:)

canım benim saçlarım; kalın telli, dalgalı ve oldukça gür. fırça gibi derler ya öyle.. saçımı kestirmeye gittiğimde arada bir ara makas attırıırım, küçük bir yastık doldurcak kadar fazlalık çıkar kafamdan:KK1::KK1: kuruydu saçlarım, şimdi nemlenmiş olduğunu görüyorum, daha sağlıklı görünüyorlar.. denizk cevap vermiş zaten. bio sürekli kullanılmıyor, saçın yağlıysa yanına kremsiz şamp. da al. birlikte kullan derim.

çok iyi yaa bayadır ersağ ile ilgili yazmayı düşünüyordum ama kimse kâle almaz diye yazmamıştım.iyi ki açmışsınız:)) ben de bir aydır kullanıyorum ürünleri acayip memnunum.banyo temizleyicisi en gözdem keza yağ çözü ve tabi ki damla konsantresi...bir üye yazmış tükenmez kalem vakasını aynısı benim başıma geldi oğlum sağ olsun pembeye boyamıştı tay tüyü koltuğumu aradan 2 gün geçti ve ben damla ile sildim eser kalmadı:)) ben tam bir organik hastasıyım hele oğlum doğduğundan berri arap sabunu, sirke en çok kullandığım ürünlerdi.şimdi ise yerini ersağ aldı.zaten kimyasal kullanmaktan nefret ediyorum bu ürün süper oldu.ben de deneyimi mi paylaşmak istedim:))

aramıza hoşgeldin canım. ben de kimse bişey yazmamış hiç mi duyan bilen kullanan yok dedim, açtım topiği.. patladı gitti :KK1::KK1::KK1::KK1:

bende kullandıklarımı yazayım
gece bakım kremi henüz ben çok bişey farketmesemde kullandığımda kendimi iyi hissediyorum sık kullanmadığımdan olsa gerek
tüy azaltıcı süper bişey kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
argan yağlı şampuanda çok güzel sadece biraz daha çabuk yağlanıyor saçım dökülmem neredeyse durdu diyebilirim ama bende kremli kremsiz bio şampuan hepsinden vardı kremsiz bitmek üzere yenisini almayacağım elimdekileri kullanayaımda biraz
masaj kremi 21 aylık bebeğim var ateşi çıktığında ateşini düşürmek için kullanıyorum o kadar faydalıki hemen etkisini gösteriyor
aklıma gelenler bunlar bu arada ersağın sitesi kilitlenmiş açılmıyor 5te 5 ten olsa gerek[/Q

Canım paylaştığın için çok teşekkür ederim. Masaj kremi süper birşeymiş o halde:)Argan Şampuan yağlandırıyor demişsin. Benim saçlarım yağlıdır. Çabuk yağlanıyorsa bana uymaz. Sana bio mu argan mı desem, hangisini tercih edersin? Ona göre alayım ben de:)
masaj kremi hep başucumda duruyor. sabah kalktığımda migrenimin tutacağını hissettiysem alnıma ,şakaklarıma, kulak arkası, ense ve elmacık kemiklerime sürüp bi 20 dk falan yatıyorum, gün içinde gerekirse tekrar ediyorum. bu şekilde ilaçsız geçirdiğim oldu...
,

canım benim saçlarım; kalın telli, dalgalı ve oldukça gür. fırça gibi derler ya öyle.. saçımı kestirmeye gittiğimde arada bir ara makas attırıırım, küçük bir yastık doldurcak kadar fazlalık çıkar kafamdan:KK1::KK1: kuruydu saçlarım, şimdi nemlenmiş olduğunu görüyorum, daha sağlıklı görünüyorlar.. denizk cevap vermiş zaten. bio sürekli kullanılmıyor, saçın yağlıysa yanına kremsiz şamp. da al. birlikte kullan derim.

aramıza hoşgeldin canım. ben de kimse bişey yazmamış hiç mi duyan bilen kullanan yok dedim, açtım topiği.. patladı gitti :KK1::KK1::KK1::KK1:

masaj kremi hep başucumda duruyor. sabah kalktığımda migrenimin tutacağını hissettiysem alnıma ,şakaklarıma, kulak arkası, ense ve elmacık kemiklerime sürüp bi 20 dk falan yatıyorum, gün içinde gerekirse tekrar ediyorum. bu şekilde ilaçsız geçirdiğim oldu...
,

yazan ellerin dert görmesin:)) :)) iyi ki açmışsın.bu gün yine çevremdekilere tavsiye ettim 3 damla 1 yağ çözücüsü isteyen oldu:)) amacım satayım para kazanayım diyil kesinlikle sırf içinde kimyasal olmadığı içinde bir başkası ürünü isteyince mutlu oluyorum gerçekten :)) yalnız bişey sorcam siz daha tecrübelisiniz sayfalar da okudum ama yine de bana bir açıklık getirirseniz sevinirim
bulaşık(makine için) deterjanında pek iyi sonuç alınamıyor sanırım eltim ve kayınvalidem bardaklarda sorun olduğunu söylüyorlar daha yeni kullandıkları için mi?yoksa genel bir problem mi?bu

yazan ellerin dert görmesin:)) :)) iyi ki açmışsın.bu gün yine çevremdekilere tavsiye ettim 3 damla 1 yağ çözücüsü isteyen oldu:)) amacım satayım para kazanayım diyil kesinlikle sırf içinde kimyasal olmadığı içinde bir başkası ürünü isteyince mutlu oluyorum gerçekten :)) yalnız bişey sorcam siz daha tecrübelisiniz sayfalar da okudum ama yine de bana bir açıklık getirirseniz sevinirim
bulaşık(makine için) deterjanında pek iyi sonuç alınamıyor sanırım eltim ve kayınvalidem bardaklarda sorun olduğunu söylüyorlar daha yeni kullandıkları için mi?yoksa genel bir problem mi?bu

genel bir problem tuugsell cim. ilk kullanımda memnuniyet çok az. makineden makineye değişiyor. bulaşıklardaki ve makinedeki kimyasal deterjan kalıntılarının temizlenmesi zaman alıyor. bir de kuzenim suyun sertliği ile de alakalı dedi. istanbuldan sakaryaya taşındı. istanbulda iyiydi sakaryada kullanamıyorum dedi.

genel bir problem tuugsell cim. ilk kullanımda memnuniyet çok az. makineden makineye değişiyor. bulaşıklardaki ve makinedeki kimyasal deterjan kalıntılarının temizlenmesi zaman alıyor. bir de kuzenim suyun sertliği ile de alakalı dedi. istanbuldan sakaryaya taşındı. istanbulda iyiydi sakaryada kullanamıyorum dedi.

ben de bırakmasınlar diye geçer biraz bekleyin diyorum😟 ama pek aldırmıyorlar neyse onlar kullanmazsa ürünler bana kalır😄😄sağol canım cevap için

Kizlar banyo wc temizlik sivisindan 1-2 puskurtun bulasik makinenize sonuc super oluyor.

kızlar merhaba :KK3: hep okudum durdum başlağı sonunda bende üye olmaya karar verdim ersağa ama olamadım :KK14: sponsor numarası ne oluyor bilemedim ki...
bide ödeme nasıl yapılır benim kredi kartım yok kapıda ödeme yapılabiliyormuyuz beni lütfen bilgilendirin :26:

kızlar merhaba :KK3: hep okudum durdum başlağı sonunda bende üye olmaya karar verdim ersağa ama olamadım :KK14: sponsor numarası ne oluyor bilemedim ki...
bide ödeme nasıl yapılır benim kredi kartım yok kapıda ödeme yapılabiliyormuyuz beni lütfen bilgilendirin :26:

Odeme kredi karti, banka havalesi ve posta cekiyle yapilabiliyor Canim.hayirli olsun...

hoşgeldin aramıza, deneyimlerini aktarmanı diliyorum :KK16:

arkadaşlar 5 hediye kampanyası bu akşam son bulacak.tekrar hatırlatmak istedim.
bilmeyen duymayan kalmasın

twetty_ lütfen buraya bir bak.
ozel mesaj kutun dolu sana ulaşamıyorum canım...

,

taydin, aynı saç bende de var, benim saç yazın normal,kışın yağlıya dönüyor. Öyle garip bir durum :) Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Zaten sağolsun denizk'nın mesajından sonra bio almaya karar vermiştim. Şimdi senin mesajını okuduktan sonra ikisini de alacağım demektir:)

Merhaba hosgeldiniz..
Arkadasinda dedigi gibi komple arinmak gerek.
Camasir deterjani, leylak dus jeli, sampuan ve sivi el sabunu ya da kopuk cocugunuza COK COK iyi gelecek.
Umarim en kisa zamanda sizde bizler gibi ' iyiki kullanmisim' dersiniz...

arkadaşlar leylak dediğiniz hangisi* dışında sarı çiçekler olan mı? şirket egzama ve sedef hastalığı olanlar için o sarı çiçekliyi öneriyormuş bilginiz olsun.(Çiçeklerin adını bilemedim ya. eğer zaten doğruysa kusura bakmayın)

arkadaşım leylak içerikli vücut şampuanının daha faydalı olduğunu biliyorum,fakat ikisi de doğal olduğu için ikisini de kullanman faydalı olacaktır.

evet kızlar. son 3 günün yorumlarını okudum. oh oh bilgilendim. bir de toplantılarına katılabilirseniz çok faydalı oluyor. ben geçenlerde tesadüfen katıldım yarım saat kadar filan. herkes ürünlerle ilgili başından geçenleri anlatıyor. bir de benim şöyle bi anım var bu ürünlerle ilgili; evlendiğimden beri(4 yıl) bir türlü geçmeyen vajinal mantar sorunu yaşıyordum. doktorlar, tedaviler yok yok yok, şifa bulamıyordum. sonra bir velim bana banyo- wc temizleyicisini hediye etti. veeeeeeeee, bundan sonra elvada mantar!!!!
tabii ben bir ersağ hayranı oluverdim. yavaş yavaş kimyasalları ersağla değiştiriyorum:))))
bilimsel açıklaması şöyleymiş, idrarımız 37 derece sıcaklıktaymış bu sıcaklıkta kimyasallar buharlaşıp vücudumuza yapışıyormuş

arkadaşlar leylak dediğiniz hangisi* dışında sarı çiçekler olan mı? şirket egzama ve sedef hastalığı olanlar için o sarı çiçekliyi öneriyormuş bilginiz olsun.(Çiçeklerin adını bilemedim ya. eğer zaten doğruysa kusura bakmayın)

yok sarı değil mor olan hediye bu ay

evet kızlar. son 3 günün yorumlarını okudum. oh oh bilgilendim. bir de toplantılarına katılabilirseniz çok faydalı oluyor. ben geçenlerde tesadüfen katıldım yarım saat kadar filan. herkes ürünlerle ilgili başından geçenleri anlatıyor. bir de benim şöyle bi anım var bu ürünlerle ilgili; evlendiğimden beri(4 yıl) bir türlü geçmeyen vajinal mantar sorunu yaşıyordum. doktorlar, tedaviler yok yok yok, şifa bulamıyordum. sonra bir velim bana banyo- wc temizleyicisini hediye etti. veeeeeeeee, bundan sonra elvada mantar!!!!
tabii ben bir ersağ hayranı oluverdim. yavaş yavaş kimyasalları ersağla değiştiriyorum:))))
bilimsel açıklaması şöyleymiş, idrarımız 37 derece sıcaklıktaymış bu sıcaklıkta kimyasallar buharlaşıp vücudumuza yapışıyormuş

banyo wc ile wc yi temizledin di mi? yoksa cildine mi kullandın:KK53::KK53:

hediyeleri bende aldım kızlar çok mutluyum😃😃😃😃acayip uygun fiyatta geldi daha sonra da olucak kampanyaları burdan bildirelim😃😃ben pek takipçisi olamıyorum da:))

X