banyo wc ile wc yi temizledin di mi? yoksa cildine mi kullandın
sıvı sabunun yanıklarda çok etkili olduğunu yağ sökücününde yaraları kapatmakta birebir olduğunu denedim ve gördüm
banya wcde cildine uygulamış olabilir bence
biliyorum canım, o yüzden sordum. kullanımını detaylandırırsa iyi olur, öğrenmiş oluruz diye...
evet kesinlikle hatta bütün kullandığımız ürünleri hep amacına göre kullanmıyoruz sanırım çünkü aynı zamanda bir çok faydaları var bunlarıda detaylı paylaşmalıyız
yalnız bişey sorcam siz daha tecrübelisiniz sayfalar da okudum ama yine de bana bir açıklık getirirseniz sevinirim
bulaşık(makine için) deterjanında pek iyi sonuç alınamıyor sanırım eltim ve kayınvalidem bardaklarda sorun olduğunu söylüyorlar daha yeni kullandıkları için mi?yoksa genel bir problem mi?bu
benim 3.kullanışım bardaklarda bir leke oluşmuyor çok şükür.sadece tencere tabanında çok az tortu kalmıştıki bu diğer deterjanımda da oluyordu.sabır lazım.bence sonuç iyi olacak.bu ürünleri kullanalı daha bir mutlu ve hevesliyim
cok ilginc yaa...
makineninin markası,yapısı,suyun tazyik derecesi, sertlik derecesi, kirec durumu,makinenin kimyasala bulaşma yoğunluğu vs.... hersey ersag bulaşıkmatikleri etkiliyor.
ama sizin ilk kullanımdan itibaren memnun kalmanız cok güzel acıkcası.
inşaallah herkes memnun kalırda saglıksız kimyasal dolu bardak tabaktan yemek yemek zorunda kalmaz insanlar...
acık söylemek gerekirse artık gittiğim evlerde birşeyler yiyip icmekten midem bulanıyor.kimbilir hangi kimyasalı afiyetle yiyorum diye defalarca düşünüyorum. ve haliyle cok üzülüyorum.
ben ki ictiğim suyu bile titizlikle araştırıp kullanan biriyken , neredeyse saf camasır suyuyla yıkanmış ama durulanamamış bardaklardan su bile icemiyorum.
iyice paranoya oldum kızlar sormayın.
ama eskiden olan hic bir rahatsızlığımı----mide bulantısı,agrısı,alerji,astım,mantar, kaşıntı ve daha neler neler---- yaşamıyor oldugum icin paranoyak olmayı tercih ederim vallahi.
yaklaşık 10 aylık evliyim.bulaşık makinemi çok fazla kullanmazdım.taki küçük bir mutfağım olunca artık kullanmaya başladımçok fazla kimyasal bulaşmış değil bu sepepten dolayı.zehirlenmeden onu kurtardım gerçekten hiç leke olmuyor.parlatıcı hiç bir şey kullanmıyordum.artık parlatıcı olarak elma sirkesi kullanıyorum.gayet memnunum sonuçtan.
dediğiniz gibi biz gereken özeni göstermeye başladıkta.şimdi de gittiğim misafirlik,ya da restaurant olsun.buralardaki tabakları,bardakları nasıl kullanacağım diye düşünmeye başladım.bu da demek oluyorki evde dikkat ettiğimiz gibi dışarda da çok dikkatli bir rejim uygulayacağız.
benim makinemde 1 yıllık, her gün kullanırdım ama tablet deterjan kullansam yarım ya da çeyrek tablet atardım, sıvı kullansam çizginin çok çok altında kullanırdım... yani tam bir deterjan pintiliği vardı. ondan herhalde çabuk alıştı benim makinede.
Cildimi temizlemedim, içtim içtimDD
yine de okuyanlar yanlış anlamasın yahu. tabii ki şaka. wc yi temizledim.
Ayy ilahi taydin.
Yok Canim Benim, arkadasin anlatmak istedigi su ; en azindan Benim anladigim.
Insan idrari o sicaklikta dokuldugu yerdeki mikroplari buharlasma yoluyla insanin tenine yapistirir. Bu da cogu hastalik a davetiye cikarir.
Genellikle erkeklerin sac dokulme problemi COK fazladir.bunun sebeplerinden biride budur.
Kisacasi tuvaletlerimizi banyo wc ile temizledigimizde mikroplarin uremesi olmayacagi icin hastalikta olmayacaktir.
( dikkat: camasir suyu mikroplari oldurmez sadece ortami agartici ozellige sahiptir.beyazlattigi icin temizledigini mikroplari oldurdugunu sanariz AMA sadece kendimizi kandiriririz.)( genelleme yaptim-)
güzel genelleme yapmışsın. Aslında şöyle kimyasallarla temizleyince kimyasal atıklar temizlediğimiz yerde kalıyor ve idrarımız yoluyla cildimize yapışıp cilt dengemizi bozuyor. cildimiz bozuk olduğu için mikroplarla da savaşamıyor. bir sürü hastalığa davetiye çıkarıyoruz böylece(