- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
ürünleri cuma günü sipariş vermiştim.bugün elime ulaştılar.elime aldım şöyle uzun uzun baktımeşim her ne kadar tuzak bunlar dese de aklımı çelmesine izin vermek istemiyorum ilk deneyimim bulaşık deterjanı ile oldu.zaten ilk almak istediğim buydu.köpürmeyeceğini düşünmüştüm.köpürdü kokusu hoş.bir kaç tabak,kaşık çatal yıkadım sadece.sabah bulaşık deterjanını kullanan bir arkadaşımla konuştum,pek bir farkını göremedim demişti.mucizeler beklemiyorum zaten,yeterki sağlıklı bir şekilde temizliği olsun istiyorum.yalnız artık öyle görmek istediğimden midir nedir yıkadığım çatal bıçak sanki daha bir parlak gibi geldi gözüme kullanmaya devam edeceğim
önceden aldığım temizlik malzemelerim çok fazla acaba onları kullanıpta mı yeni aldıklarıma sonra mı geçsem diye kararsızım :44:
Bence iyi yapmışsın mikelaze. Ağız yolunda dolaylı veya direkt kullandığımız ürünler önemli. Hemen başlamak lazım.
Bulaşık parlatıcısı kullananlardan içeriği yazmalarını rica edebilir miyim?
Ayrıca bu ayın hediyelerini çok beğendim, inş hepsini alırım bedavadan :)
hediyeler mi,nasıl hediyeler var?
evet bio şampuan 48 tl olmuş
Ama satış fiyatıdır o :)
Üye olabilirsiniz, satışını yapandan alabilirsiniz, bürolar var oralarda da satılıyor galiba.alışveriş nasıl yapıyorsunuz üye mi olmak gerekiyor
Evet pahalı aslında bir şampuan için. Belki farklı gramajlarda satılsa fiyat düşer, psikolojik olarak insan daha iyi hisseder, hem de denemek için alma olasılığı çoğalır.ee alanlara yazık değil miii?
Bence iyi yapmışsın mikelaze. Ağız yolunda dolaylı veya direkt kullandığımız ürünler önemli. Hemen başlamak lazım.
Bulaşık parlatıcısı kullananlardan içeriği yazmalarını rica edebilir miyim?
Ayrıca bu ayın hediyelerini çok beğendim, inş hepsini alırım bedavadan :)
Ve ayın bir günü 150 liralık alışverişe beş ürünü de hediye ediyorlar, o günü bekliyorum:)
alışveriş nasıl yapıyorsunuz üye mi olmak gerekiyor
Parlatıcı durulanmıyor değil mi makinede? kuruyor? Aktif maddenin bulaşıklarımda kurumasını istememorganik sirke falan mı denesem?
Parlatıcı durulanmıyor değil mi makinede? kuruyor? Aktif maddenin bulaşıklarımda kurumasını istememorganik sirke falan mı denesem?
Yıllarca icindeki kimyasalı %100 olan calgonit parlatici vs kullandık.
Öyle üzülüyorum ki o günlerime.ersagdan önceki dönemimde elma sirkesi kullanmıştım.
Ersag bitkisel patlaticinin icindeki esas etken madde organik ritha bitkisidir.diger madde ise % 5 in bile altında kullanilmistir.
Bir ara şu mucizevi bitki rithayla ilgili bilgileri de paylaşacağım.
Keske herkes bizim gibi incelese.bir arkadaşımın parlatici gözüne domestos koyduğunu gormuştum.inanamiyorum gercekten!!!!