Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

ürünleri cuma günü sipariş vermiştim.bugün elime ulaştılar.elime aldım şöyle uzun uzun baktım eşim her ne kadar tuzak bunlar dese de aklımı çelmesine izin vermek istemiyorum ilk deneyimim bulaşık deterjanı ile oldu.zaten ilk almak istediğim buydu.köpürmeyeceğini düşünmüştüm.köpürdü kokusu hoş.bir kaç tabak,kaşık çatal yıkadım sadece.sabah bulaşık deterjanını kullanan bir arkadaşımla konuştum,pek bir farkını göremedim demişti.mucizeler beklemiyorum zaten,yeterki sağlıklı bir şekilde temizliği olsun istiyorum.yalnız artık öyle görmek istediğimden midir nedir yıkadığım çatal bıçak sanki daha bir parlak gibi geldi gözüme kullanmaya devam edeceğim
önceden aldığım temizlik malzemelerim çok fazla acaba onları kullanıpta mı yeni aldıklarıma sonra mı geçsem diye kararsızım :44:

Son düzenleme:

gözün aydın canım, kavuşmuşsun ürünlerine

ben de ilk aldığımda merakla beklemiştim. bitikçe değiştiririm diyordum. ama şimdi evde yarım kiloya yakın çamaşır deterjanı, yarım kutu finish sıvı, 1/4 şişe bulaşık deterjanı, biraz aspirin, biraz çamaşır suyu, biraz svı arap sabunu, 3 kalıp sabun, yarım şişe şampuan ve saç kremi, biraz vernel, biri açık biri açılmamış kutu leke çıkarıcı ööylece kaderlerine terk edilmiş durumdalar... muhtemelen çöpe gideceler.. ilk zamanlar emin olamadığım için atmamıştım. ama bu gidişle bir daha kullanılmayacaklarından çöpün dibini boylayacaklar

yeni yılın ilk gününden günaydın herkese

hani eski temizlik malzemelerini kullanıp bitirdikten sonra mı kullanmaya başlasam demiştim ama insan dayanamıyor ya otomatik olarak elim yenisine gitmeye başladı.dün bulaşık makinesini de ersağ için hazırlayayım dedim veee yüksek ısıda ersağ deterjan ile boş makineyi bir güzel çalıştırdım artık makineye ersağ bulaştı bir kere diğer makine deterjanı ofsayta çıktı

Bence iyi yapmışsın mikelaze. Ağız yolunda dolaylı veya direkt kullandığımız ürünler önemli. Hemen başlamak lazım.
Bulaşık parlatıcısı kullananlardan içeriği yazmalarını rica edebilir miyim?
Ayrıca bu ayın hediyelerini çok beğendim, inş hepsini alırım bedavadan :)

hediyeler mi,nasıl hediyeler var?

hediyeler mi,nasıl hediyeler var?

100 tl lik siparişinizde aşağıdaki 5 üründen 1 ini, 150 tl lik siparişinizde 5 üründen 3 ünü seçebilirsiniz.

1-damla konsantre (36,00)

2-banyo wc temizleyici (17,00)

3-genel temizlik (15,00)

4-duş jeli leylak (18,00)

5-ütü spreyi (16,00)

%6 zam gelmiş urun lere

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve ayın bir günü 150 liralık alışverişe beş ürünü de hediye ediyorlar, o günü bekliyorum:)

alışveriş nasıl yapıyorsunuz üye mi olmak gerekiyor
Üye olabilirsiniz, satışını yapandan alabilirsiniz, bürolar var oralarda da satılıyor galiba.

ee alanlara yazık değil miii?
Evet pahalı aslında bir şampuan için. Belki farklı gramajlarda satılsa fiyat düşer, psikolojik olarak insan daha iyi hisseder, hem de denemek için alma olasılığı çoğalır.

Bana niye kimse parlatıcının içeriğini yazmıyor

evet canım hediyeler çok güzel bu ay. beşli promosyonu bekleyip ütü spreyini de deniycem bu ay.

parlatıcı içeriği: aqua, ritha, < %5 noniyonik aktif madde, <%5 anyonik aktif madde <%5 citrik acit

Ve ayın bir günü 150 liralık alışverişe beş ürünü de hediye ediyorlar, o günü bekliyorum:)

ben de mutlaka ayda bir promosyon gününe denk getiriyorum canım. iyi oluyor

alışveriş nasıl yapıyorsunuz üye mi olmak gerekiyor

canım ister üye olursun, ister satan birinden alırsın... seçim senin...

Parlatıcı durulanmıyor değil mi makinede? kuruyor? Aktif maddenin bulaşıklarımda kurumasını istemem organik sirke falan mı denesem?

Parlatıcı durulanmıyor değil mi makinede? kuruyor? Aktif maddenin bulaşıklarımda kurumasını istemem organik sirke falan mı denesem?

valla canım durulanıp durulanmadığını tam bilmiyorum teknik olarak, sorar yazarım sonra. ama hiç durulanmıyor değildir tahminimce. öyle püskürtüp bıraksa makine, benek benek parlatıcı olurdu herhalde bulaşıklarda. bir de 500 ml lik parlatıcının 25 ml den az bir kısmı zaten. parlatıcıyı doldurduğmz bölümün boyutu, her bulaşıkta kllanılan miktarı da hesap edince... yorum ve değerlendirme senin..

Yıllarca icindeki kimyasalı %100 olan calgonit parlatici vs kullandık.
Öyle üzülüyorum ki o günlerime.ersagdan önceki dönemimde elma sirkesi kullanmıştım.

Ersag bitkisel patlaticinin icindeki esas etken madde organik ritha bitkisidir.diger madde ise % 5 in bile altında kullanilmistir.

Bir ara şu mucizevi bitki rithayla ilgili bilgileri de paylaşacağım.

Keske herkes bizim gibi incelese.bir arkadaşımın parlatici gözüne domestos koyduğunu gormuştum.inanamiyorum gercekten!!!!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
domestos muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

resmen cinayet... hem de tasarlayarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…