yardımcı olursan sevinirim.ersağ dan neler almalıyım.bulaşık makinem zaten sorunlu fabrika mak değişti 1.si yıkamıyordu bunda da aynı sorun var.kalıntı bırakıyor.kimyasal kalacağına ersağ kalsın diye düşünüyorum.bulaşık mak deterjanı ve parlatıcı alayım wc temzleyici alayım bide yağ çöz alayım.okuduklarımdan bu sonucu çıkardım.deterjanda almak isityorum ama 4 aylık bebeğim var.galiba onun için kulalnamam.wc yi halı dan leke çıkarmak için kullanan da okudum.loc gibi bu markanın ürünleri çok amaçlı galiba?cevabın için şimdiden tşk:)
merhaba, epey zaman olmuş yazalı, yeni gördüm kusura bakma ...
ekim 2012 den beri ersağ ürünleri dışında karbonat, sirke ve limon tuzu kullanıyorum
çamaşır ve bulaşık tozu, çamaşır aktif, bulaşık makine temizleyici, bulaşık sıvısı, bulaşık parlatıcı, yaka spreyi, damla, banyo wc, yağ çözücü, duş jeli, şampuan, saç bakım yağı, saç jölesi, mobilya temizleyici, ütü spreyi,genel temizlik, masaj kremi, tüy azaltıcı, el losyonu, vücut losyonu, tonik, gündüz gece loyonları benim kullandıklarım
parfümleri de denedim testır alarak.. çok az ürün kaldı yani kullanmadığım.. akne losyonu ile argan yağlı nemlendiriciyi de bu sefer sipariş ettim, yeni deneyeceğim.
bir tek bulaşıkmatik toz ile başım belada.. son zamanlarda deterjanın üzerini elma sirkesi ile doldurup yıkıyorum. sanki eski buğulanma ve süzgeçteki tortu oluşmuyor gibi. bu siparişimde bulaşık matik de istedim, formülün yenilendiğini söylemişti bir arkadaşım. bir de onu kullanayım bakalım nasıl olacak..
bebeğin için çamaşır deterjanından neden çekiniyorsun onu anlayamadım. bulaşık makinesi için aynen söylediğin gibi düşünüyorum, diğer deterjanların kalıntısı kalacağına ersağ ın ki kalsın. 15 ay olmuş kullanmaya başlayalı... ben memnunum arkadaşım... evinde kullandığın tüm deterjanlarınla vedalaşıp bir daha kullanmamak üzere ayrılmanı dilerim
promosyonları da takip ederek bir iki ayda tüm ihtiyacını alıp , arınmaya başlayabilirsin...