Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ersağa uye olup kendı ürünlerımı almak ıstıyorum yardımcı olacak arkadas varmı acaba bana
yardımcı olurmuşsunuz çamaşırları ersagla yıkadığımdaaaa ter kokusu geçmiyor hafiften kaliyo damla konsantrede katip denedim olmadı
ne yapmalıyım ?
Şampuanını hiç almadım ama geçmiş mesajlardan sülfatlı diye mesajlar hatırlıyorum. Hatta bir arkadaş bebek şampuanının sülfatlı olduğunu söylemişti
Bir sonraki siparişime şampuan da eklemek istiyorum da, sülfat konusunda beni aydınlatabilir misiniz?
sls ve sles den kaçınıyorum, als ve sülfosuccinate kabulüm
hayır kesınlıkle degıl bebek sampuanın ıcerıgını yazıyorum sıze suan
aqua, chamomille extract, cocoamhphodiacatate, polysorbate, allantoin, polyquartenıum, cocamıdea, dısodıum laureth sulfosuccinate, fragrance.
sülfat kesinlikle yok...
bende ersağa uye olup kendı ürünlerımı almak ıstıyorum yardımcı olacak arkadas varmı acaba bana
caaanım topik ne hale gelmiş... ne diyeyim hayırlı işler...
Noolmus ki topige???
topiği açarken yazdığım ilk mesajı okursanız anlarsınız ne olduğunu... defalarca yazdık, anlattığımızı sandık ama maalesef... sponsor numaraları havada uçuşuyor..
bıraz daha acıklar mısınız camasırlarnız renklı mı beyaz mı olculerını nasıl kullanıyorsunuz.
renklılere 3 olcek toz 1 olcek aktıf
beyazlara 4 olcek toz 4 olcek aktıf
ayrıca cok lelkelıyse damla ekleyebılırsınız ya da banyo wc ekleyebılırsınız 1 olcek.
bu sıze ıyı bır temızlıksaglar.
guzel kokması ıcınde leylalı dus jelınden 1 olcek kadar yumusatıcı gozune koyarsanız cok hos bır koku elde edersınız... umarım yardımcı olmusumdur...
hımm anlıyorum meselenizi lakin oyle abartacak bir durum goremedım ben biri sormuş üyelik nasıl diye bende sponsorsuz uyelık olmadıgı ıcın no mu paylasmısım oyle bısıylerın havada ucustugu falan yok ne cok sevıyorsunuz oyle abartmayı :))
selamlar uzun zamandır hem siteyi hem de topiği takip etmiyordum :) hamileliğimden dolayı ersağın banyo wc sinden damlasından vazgeçmiştim.dün tekrar ersağ siparişi verdim uzuuuuuun bir aradan sonra :) ve yine heyecanla beklediğimi farkettim :) hiç kullanmadığım leylaklı duş jelinden sipariş ettim.umarım memnun kalırım.güzel kokulara ihtiyacım var :)
Kızlar ben bu ersağda aman aman bişigörmedim yerli diye aldım o keskin kokuları içimi kaldırıyo hamileyim ama eşim kardeşim de aynı fikirde el köpüğü çok keskin kokuyo banyo wc çok keskin kokuyo yağ çözücü de aynı çok tavsiye etti diğer kardeşim o yüzden aldım ama ütü spreyi de bi işe yaramadı damla da etkili değil daha bi sürü ürün var elimde duş jeli idare eder diş macunu fenadeğil bence böyle