Merhaba. Bulaşık matik için birşey diyemeyeceğim ama acaba sizinki yeni bulaşıkmatik mi? Çünkü şimdi yenilenmiş. Ben de cesaret edip alamıyorum ama öncülere sorduğumda makinenizi temizlemeniz gerekiyor. Eski kimyasallar temizlenene kadar sıkıntı yaşayabilirsiniz diyor. Ayrıca ben şuan deterjan yerine sadece limon tuzu kullanıyorum. Ilk başta ben de aynı sıkıntıları yaşamıştım sonra makinenin pervanelerini söküp temizledim. Şimdi matlaşma dışında bir sıkıntı yaşamıyorum. Isterseniz siz de pervaneleri temizleyip, yani açık yerlerini musluğun altına tutup temizleyip öyle deneyin bakalım nasıl sonuç alacaksınız.
Damla da çok güçlü bir leke çıkartıcı olduğu için 1 lt suya 2 damla damlatmanız gerekiyor. 500 ml'e 2 damla çok gelmiş. Onun için leke yapmış olabilir. Çünkü fazla koyunca sizin dediğiniz gibi ayna ve camlarda leke bırakıyor
Ben ayna, cam ve cam kaplamalı ocağım için genel temizleyici kullanıyorum. Gerçekten hiç leke bırakmıyor. Yerleri de bununla temizleyebilirsiniz. Tozları da bununla aldığım zaman tozu geciktiriyor. Zaten tozu geciktirmek için genel temizleyici ile tozları alın deniyor
Ben Damla'yı sadece halı koltuk silerken halı şampuanına 2 damla ekliyorum, bir de lekeli çamaşırlara makineye atmadan önce 2-3 damla damlatıyorum. Bir de şöyle birşey yaptım, köpük yapan 500 ml bir şişeye
2 kapak banyo wc, 1 kapak genel temizleyici ve 2-3 damla da damla damlattım. Bu karışımı çamaşırlarda, banyoda, tuvalette, mutfakta kullanıyorum
geliştirilmiş son ürün benim ki.makineyi en yüksek ve uzunda boş bi kaç kez çalıştırdım.pervaneler temiz.her yıkama da gideri süzgeci yıkıyorum.çünkü her defasında pislik ve yağ kalıyor.o kadr isityorum ki şu makineden olumlu sonuç almayı.2 ay oldu deniyorum deniyorummmm:::::
(damlada da toz alma gecikmedi bilmem nedendenemeye devam.bu ürünlerden olumlu sonuç alsam aileme de tavsiye edeceğim hatta satışını bile yapabilirim.kimyasallardan kurtulalımtek derdim bu.ilginize tşk ederim.