- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
Ersağ'ın sıvı sabunundan inanılmaz memnunum.1 hafta annemlerde kaldım.ellerim berbat oldu.kremlemeden duramadım.ama kendi evimde kremlemeye hiç gerek duymuyorum.yağ çöz de harika.en çok değerini bildiğim ürünlerden birisi.diğer yağ çözler biraz derime gelsin yakıyordu.Ersağınki ile hem fıs fıslayıp hem de ardından silmeye başlıyorum.yine ellerim tahriş olmuyor.
bugün talihsiz bir deneyimimi paylaşayım da düşünenler yapmayı denemesinler.bulaşık makineme temizleyicisi ile bir kapak damla konsantre ve birkaç fıs fısta yağ çöz fıslattım.makine çalışmaya başladı.köpürdükçe köpürmüş.mutfağa geldim ki makinenin sağından solundan köpükler taşıyor,halının üzerine gelmiş.durduk yere başıma iş açtım.durdum yere bez bastım sonra sildim.makinenin içindeki fazla köpükleri kapla boşalttım.damla konsantreyi da birkaç fıs fıstan ibaret kullanın.bir kapak koyupta benim gibi köpük temizlemek zorunda kalmayın.aman sakın....
geçmiş olsun mikalezecim... ama bu durumla ilgili bir kullanıcı yorumu okumuştum bir yerde.. bulabilirsem kaynağından aktarayım bir ara. aynı şey bir kullanıcının başına çamaşır makinesinde gelmiş. servis çağırmışlar durumdan korkarak.. gelen servis deterjanınız çok iyiymiş, makinenin içinde biriken kireç ve artıkları temizlemiş bu nedenle köpüklenme olmuş demiş.. ben okuduğumun yalancısıyım. geçen hafta ben de bulaşık makineme bir kapak damla, bir kapak da yağ çöz atıp çalıştırdım makinenin içi pırıl pırıl oldu, köpürme vs bir olumsuzluk da olmadı...