Ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

Ağda ile daha iyi etki gorürşunuz cünlü köküne etki edecej
lazer kullanmak ıcın jilet kullandım ve kıl koklerim iyice kalınlastı ama ben lazere gıtmeye zaman bulamıyorum ve suan agda yapmak cok zor geliyor bana kıl köklerı ıncelmez mı ben bu urunu kullansam acaba...

Merhaba Bende kullanmak istiyorum ancak cildime ağda mı yapmam gerekiyor yoksa jiletle temizlesemde faydası olur mu? ben belli bir süredir jilet kullanıyorum da faydasını görürmuyum genede
Agdani yap kil kokleri acik olmasi gerek sakin su felan yikaym deme 1 gun su degdirme agda yaptign yere batiklar daha çokcikiyo

Agdani yap kil kokleri acik olmasi gerek sakin su felan yikaym deme 1 gun su degdirme agda yaptign yere batiklar daha çokcikiyo
yanlız agda yapamam kıl köklerim cok kalınlaaştı jiley kullandıgım ıcın ve kıl koklerımı zayıflatacak bır formul varmı???

Jilet iyce kalinlastiracak o zaman tuylu yerlere almadan once kahve telvesiyle ov yada kestane unuyla felan iyce ov zamanla zayiflatir sonra sende agdaya gecersin

limon ve tuz agda dan sonra kullanın dıyorlar ben jıletten sonra kullanmak ve kıl koklerımın ıncelıp agda yapmam kolaylaşmasını ıstıyorum. pekı denız tuzunu nerden temın edebılırım ve nasıl kullanmam geekıyor...

Aktarlardan alicaksin banyo tuzu deniz tuzu ayni sey pleng yap tuylere bi kaba koy tuzu bi miktar ustune limon sık ki asitle daha iyi olur tuylere sur canin biraz yanabilir bu cildinin emdigi anlama gelir keseylede yapabilirsin bunu kesenn ustune dok tuzu ov kizarana kadar ayrica sems aslanin tarifi kahveyi kesin dene kestane unuda cokk iyi tam senlik yani tuylu yerlere uygulanabiliyor en azindan zayiflatip inceltiyo kestane ununuda aktardan alabilirsin

pekı kestane ununu nasıl kullanıcam

kestane ununu nasıl kullanmam gerektıgını yazmamıssın hepsını sırayla denıcem artık hangısı ıse yararsa
Canim link attim orda soyluyo ya kadin kestane unu kahveyi ayni miktarda koy ikisi bile yeter sen kil de koy çamur haline getir suyla karistir mazemeleri koluna bacagina nerene istersen sur baya bi sur canin yansin yani kizarsin sonra yika hepsi bu kadar haftada 3 kez yap etkisi daha cok olur

türk kahvesının içinede lımon sıksam olu mu? daha etkılı olurmu benım ıcın

attıgın lınk bana ulasmadı o yuzden
ben ozamn kahveyı denıyım ılk etapta sonra da denız tuzunu yaparım ınş ıse yarar bende

attıgın lınk bana ulasmadı o yuzden
ben ozamn kahveyı denıyım ılk etapta sonra da denız tuzunu yaparım ınş ıse yarar bende
Aslinda sana bi onerim var hani alamiyorum agdayla dedin ya karanfil yagini agda yapican yere damla halinde dok iyiyce yedir cildine 1 saat sonra uyusmus olacak bebe pudrasiylada ustunden gec ki kurusun bolge yani aci duymassin ama ii bi yerden al yag kaliteli olsun tuylerin kalin ya agdayla aldiktan sonra gozeneklerin de genistir senin simdi limon la tuzu bastir gitsin cok fayda goreceginden eminim yada menengic kahvesiyle ov agdadan sonra ikiside kil kokunu yakiuo gucsuzlestiriyo karanfil yagini unutma uyusturucu ozelligi var ondan sonra yap ne yapiyosan jiletle felan ugrasma iyce güçlenerek geri geliyo tuylerin bunu dene bi uyusturma olmassa cann yanarsa diger dediklerimi yapmaktan baska caren yok

cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın ılk fırsatta alıcam o yağdan

cok tesekkur ederım tavsıyen ıcın ılk fırsatta alıcam o yağdan
Bsey deil ama ilk yagi dene sonra agda yap aci yoksa tarifleri yap gitsin zaten agdadan sonra baya bi temiz oluursn her dusa girdigindede ugrasmassin tuy almakla sonrasi dedikleeimi yap aliskanlik haline getir faydasini girursun canim kabak kesesinide ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…