• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

tüy azaltıcı losyondan bir çok arkadaşımız memnun.

gerçekten tüylerin çıkma süresinin uzadığını söylüyorlar.
en önemliside
bu kimyasallar içerisinde bitkisel içerikli olması bence çok önemli
tamamen bitkisel olmasada

Ersağ ve aloe vera ürünleri ile ilgili isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim:)
her iki firmaya da üyeyim..ikisinden de ben ve çevrem çok memnun:) sorularınızı yanıtlayabilirz:)

bende aldım ama aldığıma pişman oldum. vücudumda nerede kullansam alerji yaptı. kızarıklık akne vs. geçmesi iki hafta sürdü. hele yüzüm feciydi.. alırken iki kere düşünün derim..

Bu ürünü ben de alıp bir deneyeyim dedim ama şu an hamileyim. Hamileler kullanabilir mi?

Ersağ Uyelikle ilgili ve ürünlerle ilgili merak ettiklerinizi buradan veya adresinden sorabilirsiniz. Yardımcı olabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde tüy azaltıcı losyondan memnun kalıniyor. Tüm ürünleri kullandım sayılır ama bunu da merak ettim. Bayanlar üye olmak karlı indirimle geliyor çünkü. Tavsiye ederim. Merak ettikleriniz varsa yardimci olabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüylerı aldıktan sonra nekadar sure kullanılıyor krem ucgun bı hafta on gun bı ay kıl cıkana kardar yada hergun sureklımı nekadar.

merhaba ben 22 yaşındayım ve ıstenmeyen tuylerım var aslında tuyde degıl daha da beterı ve ben lazere de gıdemıyorum bıtkısel bır ılac var mı bu sorundan beni kurtaracak acaba brn araştırdım ama emın olamadım. işe yarar mı vücuduma bır yan etkisi olur mu bana bır sey onerırmısınız acaba :( Tüm vücudumda kullanmam gerekıyor da

merhaba hayır üye olmak mecbur değil bulunduğunuz ilde bulunan bürodan yada direkt satiş yapan birilerinden bulabilirsiniz ama üye olunca daha hesaplı olur sizin için %25 gibi karla satılıyo çünkü :)

KIZLAR YA BENDE AYNI ŞEKİLDE BU TÜYLERDEN RAHATSIZIM. ÜYE OLMAK İSTİYORUM AMA TC FALAN İSTİYOR YA NASIL GÜVENEBİLİM Kİ BİLMİYORUM. ÜYE OLAN ARKADAŞLAR BİR SORUNLA KARŞILAŞTINIZ MI? AYRICA KAPIDA ÖDEME KABUL ETMİYORLAR MI?

merhaba hangi ildesiniz acaba ben kayserideyim üye olup üye fiyatından diğer ürünleride hesaplı getirtebilirsiniz yardımcı olabilirim isterseniz:)
bana ne kadara gelir bu ürün pekı ben cok sıkıldım bu ıstenmeyen tuylerdem her yolu denedım amabır sonuc alamadım. eger uygun olursa be almak ısterim sizden...

KIZLAR YA BENDE AYNI ŞEKİLDE BU TÜYLERDEN RAHATSIZIM. ÜYE OLMAK İSTİYORUM AMA TC FALAN İSTİYOR YA NASIL GÜVENEBİLİM Kİ BİLMİYORUM. ÜYE OLAN ARKADAŞLAR BİR SORUNLA KARŞILAŞTINIZ MI? AYRICA KAPIDA ÖDEME KABUL ETMİYORLAR MI?
üye olmakta çekinmene gerek yok sorun olmuyor

Ben de ersağ A üye oldum ve bu losyonu sipariş ettim bugün geldi deneyip sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum :KK54:

Ben de ersağ A üye oldum ve bu losyonu sipariş ettim bugün geldi deneyip sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum :KK54:
Bende ersag temsilcisiyim bütün ürünleri çok güzel bu ay özellikle bulaşık. Makinesi için deterjan aldım diğer ürünlerini de kullanıyorum çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Ersağ ve aloe vera ürünleri ile ilgili isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim:)
her iki firmaya da üyeyim..ikisinden de ben ve çevrem çok memnun:) sorularınızı yanıtlayabilirz:)
Canim bende almayi dusunuyirum da lr aloevero bady balm diue bi kremim var tuylerin cikmasini engelliyo ersagdanda alsammi diyedusunuyorm tam bi krem cilginiyim pek bilgm yok benm tüyler sert cikiyo hormon bozukluğundan faydasi olurmuki

Canim bende almayi dusunuyirum da lr aloevero bady balm diue bi kremim var tuylerin cikmasini engelliyo ersagdanda alsammi diyedusunuyorm tam bi krem cilginiyim pek bilgm yok benm tüyler sert cikiyo hormon bozukluğundan faydasi olurmuki

Merhaba Bende kullanmak istiyorum ancak cildime ağda mı yapmam gerekiyor yoksa jiletle temizlesemde faydası olur mu? ben belli bir süredir jilet kullanıyorum da faydasını görürmuyum genede

Merhaba Bende kullanmak istiyorum ancak cildime ağda mı yapmam gerekiyor yoksa jiletle temizlesemde faydası olur mu? ben belli bir süredir jilet kullanıyorum da faydasını görürmuyum genede
Ağda ile daha iyi etki gorürşunuz cünlü köküne etki edecej

Back