Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kafam karışti hamam otu yagimi yoksa ersag mi acaba hangisi daha iyi
Valla ikisi içinde çok etkili olduğunu okudum bende bilemedim :44: ya bunlar nerden satın alınıyor? bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..
Ersag avon gibi uye olunuyor satanlar varda hamam otu nasil acaba birde illa agdami yapinca uygulama yapmak gerekiyo ben agda yapamiyorum cildim cok hassas kaniyo
Valla ikisi içinde çok etkili olduğunu okudum bende bilemedim :44: ya bunlar nerden satın alınıyor? bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..
Arkadaşlar bu eskide kalmış bir konuymuş ama ozamandan beri tekrar kullananlar var ise bilgi alabilirmiyiz fiyatı ve işlevi konusunda.
Aslında internetten satın alabilirizde ben hiç güvenemiyorum sahte ürün falandır diye.. ağda yada epilasyon sonrası uygulanıyo sanırım ayy valla bende çok bilmiyorum ama öyledir bence:44:
isterseniz yardimci olabilirim ben kullaniyorum mart ayindan beri ve gercekten ise yariyorValla ikisi içinde çok etkili olduğunu okudum bende bilemedim :44: ya bunlar nerden satın alınıyor? bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..
tüy azaltıcı losyonu temın etmek istiyorum ayrıca yeni üye olup diğer ürünleride denemek istiyorum.sponsor olarak yardımcı olabilecek varmı bayanlar