Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden alabiliriz bu ürünü. Kim yardımcı olabilir bana :44:
bende yeni üye oldum ,alıp deneyeceğim bakalım
Arkadaşlar annemin de benim de saç dökülme sorunumuza hiçbir şey çözüm olmadı. Tabii benim tüy sorunum apayrı bir konu
Ersağ ürünlerini satan bir tanıdığım var eğer tavsiyeniz kesinse almayı düşünüyüorum
Arkadaşlar annemin de benim de saç dökülme sorunumuza hiçbir şey çözüm olmadı. Tabii benim tüy sorunum apayrı bir konu
Ersağ ürünlerini satan bir tanıdığım var eğer tavsiyeniz kesinse almayı düşünüyüorum
slm arkadaaşlar ben bi süredir ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum çokta mennunum bi kuaför arkadaşımdan duymuştum müşteriler çok memnun bana geliş süreleri uzadı demişti aynen öyle oldu ben esmerim ve kıllıyım oldukça haftada 1 kaş bıyık için gidiyodum şimdi nerdeyse 20 günlere kadar çıktı süre çok olmadı başlayalı asıl etki 4-6 ay arasındaymış benim 1.5 ay oldu ve arada unutuğumda oluyo düzenli olsam dahada iyi sonuç alıcam muhtememlen şuan için incelme söz konusu ama %70 oranında azalma görülüyomuş inşallah dah iyi sonuçlar alıcam duş jeliyle beraber kullanıyorum temiz cilde her akşam uygulanıyo ben memnun kaldım