hangı sıteye uye oldun.bende yeni üye oldum ,alıp deneyeceğim bakalım
merhaba hangi ildesiniz acaba ben kayserideyim üye olup üye fiyatından diğer ürünleride hesaplı getirtebilirsiniz yardımcı olabilirim isterseniz:)evet nereden ve nasıl alacagız ve fiyatı nekadar bilgi verirmisiniz?
bana ne kadara gelir bu ürün pekı ben cok sıkıldım bu ıstenmeyen tuylerdem her yolu denedım amabır sonuc alamadım. eger uygun olursa be almak ısterim sizden...merhaba hangi ildesiniz acaba ben kayserideyim üye olup üye fiyatından diğer ürünleride hesaplı getirtebilirsiniz yardımcı olabilirim isterseniz:)
üye olmakta çekinmene gerek yok sorun olmuyorKIZLAR YA BENDE AYNI ŞEKİLDE BU TÜYLERDEN RAHATSIZIM. ÜYE OLMAK İSTİYORUM AMA TC FALAN İSTİYOR YA NASIL GÜVENEBİLİM Kİ BİLMİYORUM. ÜYE OLAN ARKADAŞLAR BİR SORUNLA KARŞILAŞTINIZ MI? AYRICA KAPIDA ÖDEME KABUL ETMİYORLAR MI?
Bende ersag temsilcisiyim bütün ürünleri çok güzel bu ay özellikle bulaşık. Makinesi için deterjan aldım diğer ürünlerini de kullanıyorum çok memnun kaldım herkese tavsiye ederimBen de ersağ A üye oldum ve bu losyonu sipariş ettim bugün geldi deneyip sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum
Canim bende almayi dusunuyirum da lr aloevero bady balm diue bi kremim var tuylerin cikmasini engelliyo ersagdanda alsammi diyedusunuyorm tam bi krem cilginiyim pek bilgm yok benm tüyler sert cikiyo hormon bozukluğundan faydasi olurmukiErsağ ve aloe vera ürünleri ile ilgili isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim:)
her iki firmaya da üyeyim..ikisinden de ben ve çevrem çok memnun:) sorularınızı yanıtlayabilirz:)
Canim bende almayi dusunuyirum da lr aloevero bady balm diue bi kremim var tuylerin cikmasini engelliyo ersagdanda alsammi diyedusunuyorm tam bi krem cilginiyim pek bilgm yok benm tüyler sert cikiyo hormon bozukluğundan faydasi olurmuki
Ağda ile daha iyi etki gorürşunuz cünlü köküne etki edecejMerhaba Bende kullanmak istiyorum ancak cildime ağda mı yapmam gerekiyor yoksa jiletle temizlesemde faydası olur mu? ben belli bir süredir jilet kullanıyorum da faydasını görürmuyum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?