Ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

kese yaparım unutmam ins işe yararben kahveyı pek anladım ve tabı limon ve tuzu nasıl hazırlıcam bana onların tarflerını vermen mumkun mu?

kese yaparım unutmam ins işe yararben kahveyı pek anladım ve tabı limon ve tuzu nasıl hazırlıcam bana onların tarflerını vermen mumkun mu?
Limonu kes ortadan tuza bandir sur tuzu gecince bidaha bandir sur bu sekilde canim dustan cikmadan önce kahveylede pleng yap iyce ovala sonra suyu dok cik limonla tuza gec 1.2 saat dursun bsey olmaz vucudunda yada dger dusuna kadarda dursa bsey olmaz gunluk yapsan daha ii olur pratik yani kahveyi banyona koy dursun suyla karistir bi kapta keseden sonra kahve sur hem iyce acilacak gizeneklerin ve purussuz guzellikte sagliyo sonra limon tuz bu kadar hem beyazlatiyo tuzlu limon lekelere ve kararan bolgelerinede sur

tamam ben anladım sekılde yapıcam canım cok tesekkur ederim sana... şimdi lımonlu tuzu banyodan 1-2 saat önce sürücem bekletıcem ve yıkıcam banyodan sonra da kahveyı sulandırıp surucem onuda bıraz bekletip yıkıcam bunları duzenlı bır sekılde yapıcam....

pekı karanfil yağında hangı markayı önerebilirsin bana :)

Eklentiler

• 227789681_tn50_0.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 39
Doadan siparis et yada
mecitefendi markasini kullanabilirsin bilindik marka yada bak sunuda deneyrbilirsin eczanedn al anestol pomed amaliyat sonrasi surerler agrickesici ve uyusturucu ozelligi var kremin sur uyussun yarim saat felan bekle

Doadan siparis et yada

mecitefendi markasini kullanabilirsin bilindik marka yada bak sunuda deneyrbilirsin eczanedn al anestol pomed amaliyat sonrasi surerler agrickesici ve uyusturucu ozelligi var kremin sur uyussun yarim saat felan bekle
mecitefendi cok pahalı ınternette aktarda nasıldır ben talya diye bır marka buldum

harika olur canım ben kendımı yapmayı beceremedım pekı satış mı yapmam gerekıyor sadece kendıme alsam olur mu???
Ister kendin al ister baktin indirimli urunler var al isteyene kar la sat istege bahli yani zorunluk yok avon oriflame gibi ay sonu odemen yok ersagin uruneri gercekten kaliteli ama sen memleket nere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…