Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Aslında daha çok içimde ki yangın tadında istiyorum. Asırlar geçse de unutamıyorum

Old boy izle.

Orjinal adi incendies acayip guzel filmdir sonu soke eder carpar adami

Old boy izle.

Orjinal adi incendies acayip guzel filmdir sonu soke eder carpar adami

Okudum özetini, izlemiş kadar oldum; almayayım.

Old boy'u da biliyorum, konu olarak bir intikam hikayesi, baba-kız yine tuhaf bir ilişki yumağı var. Onu da izleyemedim mesela, sadece genel kültür olsun diye özetini okudum. Aynı minvalde izlediğim "Mezarına tüküreceğim" var mesela ki belki de izlediğim son bu tarz filmlerdendir. Asla içim götürmüyor eskisi gibi, hele gerçekte yaşanabilecek türden bir hikayeye sahipse, direkt eliyorum artık. Psikolojim götürmüyor.

Psikoloji mezunuyum merak ettim sadece herhangi bir psikolojik durumunuz var mi bu sebep oluyor olabilir. Oyleyse tabiki izlemeyin fazla gercekci bazi yapimlar.

Psikoloji mezunuyum merak ettim sadece herhangi bir psikolojik durumunuz var mi bu sebep oluyor olabilir. Oyleyse tabiki izlemeyin fazla gercekci bazi yapimlar.

Bipolarım ben. Ha direkt bu rahatsızlık ile ilintili de değildir belki de, ancak hassaslaşabiliyorum yer yer diye böyle bir perhiz yapıyorum.

Mizah yapayım derken işi saygısızlığa getirmeyin bari.

Bir şey diyeceğim yine geldi ukala denecek lakin bazen yazmazsam da içim şişiyor.
Burası cinsellik bölümü, fantezilerinizi, cinsel içerikli geyiklerinizi vs yazıyorsunuz eyvallah, ki zaten bu bölüm bu sebeple var lakin bu bölüme biri dini bir yorum yazdığında şikayet et butonuna giden parmaklarınız, Allah'ın adı geçen sözde bir espride neden şikayet et butonuna basmıyor anlamak mümkün değil.

Dini yorum yasak ki böyle bir yorum yapıldığında hepiniz hemen tepki gösteriyorsunuz rapor ediyor hatta beğenmedim butonuna basıyorsunuz ama Allah'ı zikrederek cinsel içerikli bence espri bile olmayan bir yazıda kimseden tık yok.

Benim de dikkatimi bu çekti. Komik bulunan ve üstüne de birkaç yorum görünce hem şaşırdım hem sinir bozucu buldum. İnançlar farklı olabilir ama en azından haddi aşmamak gerekir. Şakayı şeye çevirmiş resmen. Duyarlılığınız için ben çok teşekkür ederim.

Banlanmışsın ama yine de yazayım mutlaka iletirler sana. Bir yerde durman gerektiğin fark etmelisin. Gaza geldikçe ne yazdığınız farkında olmuyorsun. İnsanların konularını bu denli sabote etmen de doğru değil. Al bana da duyar kastırdın mutlu musun?

Şimdi gördüm bende. Biz de konuda kendimizi kaybedip geyik yaptığımız banlandığımız oluyor ama bu denli saygı sınırının aşıldığını görmedim ben. Bir yerde durup ben ne yazıyorum ya diye düşünür insan

Kimse Allah'a inanmak zorunda değil ama bu denli saygısızlaşmayada gerek yok. Yazdığı şeyin komik olduğunu zannetmeside ayrı bir olay.

Kimse Allah'a inanmak zorunda değil ama bu denli saygısızlaşmayada gerek yok. Yazdığı şeyin komik olduğunu zannetmeside ayrı bir olay.
Sorun ne biliyor musun gaza geldikçe ne yazdığının farkında olmaması. Ben sabah gördüm yazdığını ama çok şaşırdım tepki görmediğine. Bazı şeylerin mizahı olmaz

Ben düşünemedim açıkçası. Hatta altta alıntılayanlar olmasa hangi mesajdan bahsettiğinizi de anlamamıştım. Kuzeniyle arasındaki şakayı anlatmış diye düşündüm. Hassasiyetlere dokunacağı aklıma gelmedi. Yazılınca dank etti bana

Kendini bu derece kaybetmemeli insan

Kendini bu derece kaybetmemeli insan
Şimdi düşününce haklısınız ne diyeyim. Ben dini hassasiyetleri olan bir insan değilim. Benim gibi insanlar arasında her türlü geyiği çevirebilirim. O yüzden başta düşmemiş jetonum. Ama bu kadar farklı binlerce insanın olduğu platformda olmaz. Haklısınız.

Abla sen ne diyon hatlar karıştı sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…