Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Kanka bizim eski evin karşısında oturuyordu birkaç tane pavyoncu hanım,benim komşu kocasını balkona bile çıkarmıyordu.Bornozla falan çıkıyorlarmış balkona

Pavyon. Çalışanlar, işletenler, müdavimler; hepsiyle yapılan sohbetlerin derlemesi. :)

Ben de severim böyle arka sokak tarzı şeyleri. Nerede hayırsız, nomissiz, polemikli, kavgalı bi şey var, ben oradayım. :))
Şu son günlerde de dolandırıcı belgesellerine ve az ünlü kavgalarını derleyen drama kanallarına taktım kafayı mesela, Fyre Fest skandalı, Kukla ustası, Tinder Acvısı... Sıradan izliyorum ne varsa. :)

Katersisi diyorsun, ben de jigolonun röportajını izlemiştim

Çüşşş yavaş gel deseydin Ne kadar süredir sevgilisiniz bilmiyorum ama ne olursa olsun bu şekilde konuşması yanlış ben kendim için söyliyim bana şunu giy bunu giy diyen cinselliği daha yaşamadan talepte bulunan biriyle olmazdım ayrılman iyi olmuş. Ki birlikte olmuş olsam bile karı koca değiliz sonuçta istemezdim yine de ben de tanga, jartiyer giyen biri değilim giymem de normalde hatta dantelli bile yoktur yani rahata bakarım Ne ben onun giydiği iç çamaşıra karışayım ne oda benimkine karışsın.

Tinder avcısı bende izleycektim ki kızım sağ olsun beni avladı
Zürafa sokağa da gittim bizzat olay yerlerine bakıyorum. Orada ki hayatlar gerçekten çok ilgimi çekiyor.

Konu yürümüş gitmiş okumak mümkün değil de, Trendyol da cok güzel indirimler oluyordu, som zamanların hiç bakmadım ama 20 tl ye jartiyerli gecelik almışlığım var
Yeni aldım ben daha bide kuponum vardı 35 TL'ye abooo çok gozel giyip evde öyle dolaşabilirim 80 beden belim 60 beden gibi gorunuyo ararsan bulunuyo ucuz ama arkadaşın sevgilisi çok cimri. Cimri adamla ömür geçmez söyleyim iyi yapmış ayrilmakla

Bende izledim yaa hele ki en ilginç müşterisi benimde ağzımı açık birakti yine yarabbim
Ağzım açık kaldı zaten anlattıklarının yarısına. Şeytanın beden bulmuş halleri diyeceğim "şeytanın suçu yok" diye üstüme çullanmalarından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…