- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.182
- 44
Kanka bizim eski evin karşısında oturuyordu birkaç tane pavyoncu hanım,benim komşu kocasını balkona bile çıkarmıyordu.Bornozla falan çıkıyorlarmış balkonaHemen bakayımadı nedir ? Şu şey yokmu psikolog herif. Hani alıp konuşuyor . Ne kadar pavyona düşen varsa hayatını izledim. Millet gider bilim kadını falan izler ben pavyona düşmeim yollarını arıyorun
Şaka de ne olur. Sınırlı stok yapmıştımBi kondom olmuş 120₺
Konu sahibi sen buzdolabı poşeti dolaaa
Hemen bakayımadı nedir ? Şu şey yokmu psikolog herif. Hani alıp konuşuyor . Ne kadar pavyona düşen varsa hayatını izledim. Millet gider bilim kadını falan izler ben pavyona düşmeim yollarını arıyorun
Don getiririm ben sanaTayip reis sebişmemisiiiiii istemmiiyaaah
Ben 30 senelik ankaraliyim lisem o pavyonlarin olduğu yerdeydi hergun önünden geçerdim hiç gitmedim pavyona acayip merak ediyorum ya keşke biri bizi götürseYok ya değilim ksjdjs ama biliyorum bu kadını jsjsjsh
Katersisi diyorsun, ben de jigolonun röportajını izlemiştimHemen bakayımadı nedir ? Şu şey yokmu psikolog herif. Hani alıp konuşuyor . Ne kadar pavyona düşen varsa hayatını izledim. Millet gider bilim kadını falan izler ben pavyona düşmeim yollarını arıyorun
Çüşşş yavaş gel deseydinKızlar, görüştüğüm biri oldu. Olaylar cinsellik aşamasına doğru gidiyordu ama daha hiç birlikte kalmamıştık, yani o iş olmamıştı daha. Bana “ ben güzel iç çamaşırlar giymeni isterim, renk renk farklı çamaşırlar erotik kostümler, Jartiyer giymeni isterim” dedi. Benim de böyle renk renk kıyafetlerim yok. Ben de “ sen alırsan giyerim” dedim, çünkü bütçemi jartiyere harcamak istemiyorum birikim yapıyorum şuan. Karşımdaki erkek de sessiz kaldı, alırım demedi. Benden bu isteğini tekrarladı. Ben de ilişkiyi bitirdim sebep sunmadan, yatak olayı da olmadı.
Sizce burda kim haklı?
Erkekler erotik çamaşır talebinde bulunuyor mu size, bulunursa benim gibi bunu erkeğin satın almasını bekliyor musunuz?
Bana bir daha jartiyer giy, bir sürü güzel iç çamaşırı giy diyen olursa ne demeliyim?
Not: ben zaten normalde temiz ve güzel çamaşırlar giyiyorum, ama renk renk ya da erotik giyim, jartiyer, dantelli tulum, vücut çorabı tarzı ürünler almıyorum kendime, gereksiz masraf gibi geliyor. Adam alsa ya da parasını verse giyerim tabi. Burda kişi hem istiyor hem isteğini almıyor, ben de geçim derdindeyim yani.
Tinder avcısı bende izleycektim ki kızım sağ olsun beni avladıPavyon. Çalışanlar, işletenler, müdavimler; hepsiyle yapılan sohbetlerin derlemesi. :)
Ben de severim böyle arka sokak tarzı şeyleri. Nerede hayırsız, nomissiz, polemikli, kavgalı bi şey var, ben oradayım. :))
Şu son günlerde de dolandırıcı belgesellerine ve az ünlü kavgalarını derleyen drama kanallarına taktım kafayı mesela, Fyre Fest skandalı, Kukla ustası, Tinder Acvısı... Sıradan izliyorum ne varsa. :)
Yeni aldım ben daha bide kuponum vardı 35 TL'ye abooo çok gozel giyip evde öyle dolaşabilirim 80 beden belim 60 beden gibi gorunuyoKonu yürümüş gitmiş okumak mümkün değil de, Trendyol da cok güzel indirimler oluyordu, som zamanların hiç bakmadım ama 20 tl ye jartiyerli gecelik almışlığım var
Bornozla olmaz tabiKanka bizim eski evin karşısında oturuyordu birkaç tane pavyoncu hanım,benim komşu kocasını balkona bile çıkarmıyordu.Bornozla falan çıkıyorlarmış balkona
Tinder avcısı netfilix de var demi sanki gördüm güzel mi izleyimmi:)Tinder avcısı bende izleycektim ki kızım sağ olsun beni avladı
Zürafa sokağa da gittimbizzat olay yerlerine bakıyorum. Orada ki hayatlar gerçekten çok ilgimi çekiyor.
Bende izledim yaa hele ki en ilginç müşterisi benimde ağzımı açık birakti yine yarabbimKatersisi diyorsun, ben de jigolonun röportajını izlemiştim
Ben izlemedimTinder avcısı netfilix de var demi sanki gördüm güzel mi izleyimmi:)
Ağzım açık kaldı zaten anlattıklarının yarısına. Şeytanın beden bulmuş halleri diyeceğim "şeytanın suçu yok" diye üstüme çullanmalarından korkuyorumBende izledim yaa hele ki en ilginç müşterisi benimde ağzımı açık birakti yine yarabbim
Ve kk da yorum yapıyorsunKocam ona eğlence olsun diye aldığım rengarenk boxerı giymiş, şu an onunla eğlenmekteyiz
Tinder avcısı netfilix de var demi sanki gördüm güzel mi izleyimmi:)
Ben izlemedimStrobe izlemiş :)
Bu akşam her yere yetişme modundayımVe kk da yorum yapıyorsunmaşallah kıaz maharetlisin jdjd