- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.181
- 44
Sorsana kanka,alevlimiymişVe kk da yorum yapıyorsun maşallah kıaz maharetlisin jdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorsana kanka,alevlimiymişVe kk da yorum yapıyorsun maşallah kıaz maharetlisin jdjd
Evet Netflix.
Tavsiye ederim, gayet güzel.
Fyre'i de izleyin ardından, o da güzel. :))
Yok grafityliSorsana kanka,alevlimiymiş
Konu sahibi konudan defoluyorum yorumuna beğendi atmış o da tahmin etmemişti konunun buralara geleceğini. Likelarımı da aldım gidiyorum konu sahibiSorsana kanka,alevlimiymiş
Parti kur,oy verelim reizzz.Konu sahibi konudan defoluyorum yorumuna beğendi atmış o da tahmin etmemişti konunun buralara geleceğini. Likelarımı da aldım gidiyorum konu sahibi
Ver gazıParti kur,oy verelim reizzz.
Kitlen var,becerirsin bu işi kanks.Ver gazı
Peki başka önereceğin dizi var mı ? En son Klüp izledim. O da çok hoşuma gitmişti. Ben sonu gizemli şeyleri aşırı seviyorum. Hani şaşırtan sonlu şeyleri.
Ya böyle pavyonlu şeyleri seviyorsan, Çıplak dizisi var, bir eskortun hayatını anlatan, ama ikinci sezon fazla tartışmalı. :)
İlk sezon bence tadında akıyor, izlenebilir. Ancak ikinci sezonu izlediğimde "Bir dizinin içine ancak bu kadar sçılabilirdi" dedim ve vaktimi geri istedim. :) İlk sezonu izlenebilir.
Genelde dizi olarak fantastik, bilimkurgu, çizgi roman uyarlama, kara mizah şeylere kayıyor tercihim, sana uyar mı bilmiyorum.
"The Boys" mesela, şahane bir dizidir bence.
"Cesur Yeni Dünya" da ısrarla tavsiye edebileceğim bir dizi, zaten Huxley'nin romanından uyarlama.
Ama çerezlik izlemeye, Pavyon'a benzer bir belgeselimsi var; Dijital flörtleşme
Öyle vakit geçirmelik izlenebilir bu da.
Kız dur şımartma beni banlanırımKitlen var,becerirsin bu işi kanks.
Bir haftadır banlanmadın ya,daha da birşey olmaz.Kız dur şımartma beni banlanırım
Aslında daha çok içimde ki yangın tadında istiyorum. Asırlar geçse de unutamıyorum
lan!!! Bu konu dizilere nasıl bağlandı
Bana espiri bırakmamışsınız dizi bitsin girerim demiştim ohoohizuran gel kanka senin de eğlenmek hakkın Borellus80 tabi sende seri likalayın bakım beni djjdjdjdj
kendisine sen söylersin peşimi bıraksın kudracığımm.çünkü öğrendiğime göre arkadaşınmış seni çok severmişşşİşte görmen için özellikle bakıyor olman lazım. Gözardı etmenin olayı zaten özellikle bakmadığın sürece görmemek. Normal mi değil mi bilmem, bakmazsan görmezsin.
Kim olduğuna bakmadım bile, ilgilenmiyorum üyeler arasındaki anlaşmazlıklarla. Kendi sorunlarınızı kendiniz çözünkendisine sen söylersin peşimi bıraksın kudracığımm.çünkü öğrendiğime göre arkadaşınmış seni çok severmişşş