- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Tweetylı pijamayla uyuduğum ıcın Bosanmıs olabılır mıyım acaba benHiç. Önemli olan ne giydiğin değil, ne giymediğindir demiş birileri. Ben değilim, kim bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tweetylı pijamayla uyuduğum ıcın Bosanmıs olabılır mıyım acaba benHiç. Önemli olan ne giydiğin değil, ne giymediğindir demiş birileri. Ben değilim, kim bilmiyorum.
Yaaa ablaaa anılarım depreştiÖyle ama paçalı don candır can tatlı olmasam çekilmem zaten .
Jartiyer pahalı don 10 lira
Ne alaka peh, o pijamanın içindeki cevheri göremeyen büyük baş yüzündendir kesin.Tweetylı pijamayla uyuduğum ıcın Bosanmıs olabılır mıyım acaba ben
Yaaa ablaaa anılarım depreşti
bişey anlatmak çok isterim anı olarak kalsın
Düğün hazırlıkları başladı şimdi
foto çekimi var hava soğuk kasim ayı
bizimkiler tutturdu paçalı don giy Allah don giy almis gelmişler
Neymiş hava soğukmuş neymiş üşürmüşüm
yapmayin etmeyin nedediysem zorla giydim
Son nefesimi O gün vermek uzereydim
Nasıl foto çekindim bir bilsenn
Eve geldim cikarttim attim jartiyerimi çektim altıma düğüne gittik
O donla oyun havası oynamak hıc içimden gelmezdi
Tweetylı pijamayla uyuduğum ıcın Bosanmıs olabılır mıyım acaba ben
Ablamm ben o donu çıkarınca Ankara oyun havalarıni nasıl oynadim bir bilsen benim düğünün tanm bir fiyaskoyduMazallah üçütmemen lazım kış günü bide
Esnekçene halay çekerdin yahuu bide ankara misket oynarken
Ablamm ben o donu çıkarınca Ankara oyun havalarıni nasıl oynadim bir bilsen benim düğünün tanm bir fiyaskoydu
Topuklular ayağıma vurdu gitmişler annanemin ayakkabısını ayağından almışlar bana giydirdiler gelin up uzundu
Annanemin sexsi ayakkabısini giyince gelin küçücuk kaldı
Abla 6 sene olmuş ben nerden bileyim babet ayakkabıyi aklıma mi geldiPaçalı don çıkınca aşka geldin tabi
Keşke babet filan alsaydın yanına şimdi öylyapıyor gelinler ayaklar mahvoluyor
Abla 6 sene olmuş ben nerden bileyim babet ayakkabıyi aklıma mi geldi
Keşke aklıma gelseydi
Güzel gunlerdi hâlâ anıları depresiyor