- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oww olaylar olaylar :)Eşinizin giydirmesini isteyin farklı bir başlangıç olur sizin için
Aynen :) seksilik gidiyor çıkar çıkarElbıse altında harıka oluyır. Zaten jartıyer gıyeceksenız mumkunse tek parca kıyafet gıyeceksınız. Lahana gıbı pantolonu cıkar yok bluzu cıkar ısın esprısı kalmıyor
bi kere de supriz yapıp siz giyin hep aynı film sıkmıyor mu bacım biraz renk katsanız ne bilim yaniHayir bir de jartiyerim giyim yeri de yok, söyle
Günlük hayatta etek, elbise giyilecekse zaten corap kullanmiyorum
E jartiyerie ne zaman ihtiyac olacak
Pantalon altina mi giyelim
Seks icin de hazirlik yapmiyoruz ki onunla ugrasalim
Genelde akisinda oluyor hazirliksiz
bi kere de supriz yapıp siz giyin hep aynı film sıkmıyor mu bacım biraz renk katsanız ne bilim yani
Bide yapışkanlı gibi oluyor bacağı tutan kısım o kayar sen kopça tutturmaya çalışırsın ee fotoda ki gibi durmadı bu manken giz neymiş böyle diye düşünürken topuklu mu giysem bende dedim filan çelişkiler..ya onun kopçasını takmak çok zor değil mi tüm şehvet kaybolur uğraşırken
Ya ben bide onu takmaya uğraşırken eğildiğim için kıpkırmızı olurum ateş basar ufak çaplı sinir krizleri geçirirdimBide yapışkanlı gibi oluyor bacağı tutan kısım o kayar sen kopça tutturmaya çalışırsın ee fotoda ki gibi durmadı bu manken giz neymiş böyle diye düşünürken topuklu mu giysem bende dedim filan çelişkiler..
Hiç. Önemli olan ne giydiğin değil, ne giymediğindir demiş birileri. Ben değilim, kim bilmiyorum.Jartiyer nee yaaa jartiyer mi kaldı artık yıl oldu 2020
Gel biz Fransız kalalım kim dediyse iyi demişHiç. Önemli olan ne giydiğin değil, ne giymediğindir demiş birileri. Ben değilim, kim bilmiyorum.
evi inlettim gülerken abla Allah iyiliğini versin Cok tatlısınPaçalı don neye yetmiyor şöle efil efil
evi inlettim gülerken abla Allah iyiliğini versin Cok tatlısın
Hiç. Önemli olan ne giydiğin değil, ne giymediğindir demiş birileri. Ben değilim, kim bilmiyorum.
Rumuz: Çıplak biri.Vayyyy kim demiş acaba
Rumuz: Çıplak biri.