Erol Büyükburç'un cenazesinde 2 kişi hakkını helal etmedi

bende diyorum cihat bana örgüt lafı geliyor

neyse şu yorumu beniüzdü gerisi kalsın geride

yani döt lafı falan bu kadar cihat ediyorsun ee be arkadaşım dilinle de o cihadı yapsan da şu lafları yazmasaydın şu yorumu yapmasaydın keşke
Cihad zaten türkcede 'islam için savaşmak' olarak kullanılır,arapça bilmek zorunda değiliz.Bu terimi de genelde örgütler kötü anlamda kullanıyor.lamelif o anlamda yazmamış olabilir ama bu konuda da sen bilmiyorsun aslı böyle tarzı yorumlar yapmak saçma yani,100 kişiye sor 99'u bizim bildiğimiz anlamı söyler.

lamelifamine öyle bir çarpıtıyorsun ki yani inanamıyorum.Bu ne nefis ile cihad ne bilmemne ile cihad,bu kişiler belliki örgüt mensubu.
Ama sen gerçektenden de bu kişilerin nefis ila cihat için oraya gidip türkiyece tanınan bir sanatçının cenazesini batırip mikrofonlara konuştuğunu düşünüyorsan sana pembe bulutlarla kaplı ütopyanda mutluluklar dilerim.
Umarım 2-3 serseri gelip de senin ailenin cenazesinde nefis ile cihad(!)yapmazlar,böyle kötü bir şey kimsenin başina gelmez umarım.

inşallah yapmazlar kimsede yapmasın

mutlaka ailemle de hesabı kapatmamış birileri vardır belkide

ama benim yazmamla yapacak insan yapmaktan vazgeçmeyek

bu arada ALLAH gecinden versin herkesin ailesine (yakıştırman hiç olmamış)

daa bişey daha var 50 milyon kez daha söylesem anlayacak mısınnız

o adamların niyeti sahih olsa idi orda yapmazlardı yazdım kaçıncı kez

belliki dedim orda bulunuş amaçları

insanları birbirine düşürmek-gündemde olmak

ki başardılar

en basiti

örn : kk siyaset meydanı

bende diyorum cihat bana örgüt lafı geliyor

neyse şu yorumu beniüzdü gerisi kalsın geride

yani döt lafı falan bu kadar cihat ediyorsun ee be arkadaşım dilinle de o cihadı yapsan da şu lafları yazmasaydın şu yorumu yapmasaydın keşke

şaka gibi reel hayatımda hiçte kullanmam( bu arada yabancı kökenli cümle kullanmayı sevmiyorum ama havalı oluyor ):KK59:

neyse kullandım oldu bitti onun tövbesi de bana kalsın (şöyle bi baktımda bende beğenmedim sonradan:oops:)

ya o değil şimdi

bi çok

çok bilmiş bu sözüm üzerinden gelecekse zahmet etmesin

beni bilen bilir bilmeyen anlar anlamayan uzar:KK54:

ama benim yazmamla ykızgınlıksan yapmaktan vazgeçmeyek

ki başardılar

en basiti

şaka gibi reel hayatımda hiçte kullanmam( bu arada yabancı kökenli cümle kullanmayı sevmiyorum ama havalı oluyor ):KK59:

neyse kullandım oldu bitti onun tövbesi de bana kalsın (şöyle bi baktımda bende beğenmedim sonradan:oops:)

ya o değil şimdi

bi çok

Sen sürekli tepki almamak için lafı çeviriyorsun ilk yorumunda niyetleri dinlenseydi demiştin.Ben böyle olaylarda empati gerekliliğine inanıyorum.Sana empati yaptırdığımda kızgınlıkla yaptığın bu yorum benim haklılığımı gösteriyor.

ama benim yazmamla yapacak insan yapmaktan vazgeçmeyek

ki başardılar

en basiti

ya o değil şimdi

bi çok

özelden kapışak istersen:KK11::KK11::KK11:

yok ben senle mümkünse ne özel ne tüzel nede burdan konuşmak istemiyorum çünkü yorumların artık tuhaf olmaya başladı

anlıyan anlar anlamayan uzar lafları falan nefse terbiyeye örnek veren birine yakışmıyor.

önceki yorum da yazdığım gibi azıcık dilinle cihat yap lütfen ve sus yada daha üslüplu konuş

Sen sürekli tepki almamak için lafı çeviriyorsun ilk yorumunda niyetleri dinlenseydi demiştin.Ben böyle olaylarda empati gerekliliğine inanıyorum.Sana empati yaptırdığımda kızgınlıkla yaptığın bu yorum benim haklılığımı gösteriyor.
yok ben senle mümkünse ne özel ne tüzel nede burdan konuşmak istemiyorum çünkü yorumların artık tuhaf olmaya başladı

anlıyan anlar anlamayan uzar lafları falan nefse terbiyeye örnek veren birine yakışmıyor.

önceki yorum da yazdığım gibi azıcık dilinle cihat yap lütfen ve sus yada daha üslüplu konuş

ikinize de hoşcakalın

gerçekten ne siz beni anlayabilirsiniz ne ben sizi

hayata o kadar farklı pencerelerden bakıyoruz ki

hayat tarzlarım görüşlerimiz düşüncelerimiz o kadar zıt ki

zorlamanın manası yok

lütfen bana neyin yakışıp yakışmadığına siz karar vermeyin matmazel

ha flavsel evet dedim sözümünd e arkasındayım

yok ya ben anlatamıyorum esas dertleri dedim evet

sonra bi arkadaş

bizi ALLAH gönderdi demişler dedi

ki ben onu görmediğimi yazdım

o zaman niyetlerinin popületire olduğu kanısına vardım

oldu mu

İyide adam yasarken nerdelermiş
Şimdi mi düşmüş akıllarına

Herşeyi geçtim adamın acılı aileside orda onlara bari saygı duysalardı

Resmen şov yapmışlar hiç yakışmamış

iyide bu adamlar ne büyükburcu tanıyor ne ona borç vermiş, alamamış değil,
adamla iletişimleri yok,tek dertleri gençlerimizi yozlaştırdı olayı ki neye göre.
kısaca yapılan bir alacak verecek davası değil,tanımadıkları bir insanın cenazesine gidip bağırmak olay.
cenazeyi mahvetmek amaç

Son düzenleme:
iyide bu adamlar büyükburcu tanıyor. ona borç vermil alamamış değil,adamla iletişimleri yok,tek dertleri gençlerimizi yozlaştırdı olayı ki neye göre. kısaca yapılan bir alacak verecek davası değil,tanımadıkları bir insanın cenazesine gidip bağırmak olay. cenazeyi mahvetmek amaç

yapılacak tek şey büyükburcun ailesi bu edepsiz adamları mahkemeye vericek gereken neyse o yapılıcak

yani kim ister böyle bir şeyi en acılı günde birileri Show yapıcak oh ne güzel dünya

yapılacak tek şey büyükburcun ailesi bu edepsiz adamları mahkemeye vericek gereken neyse o yapılıcak

yani kim ister böyle bir şeyi en acılı günde birileri Show yapıcak oh ne güzel dünya
bence de mahkemeye verip tazminat davası açılmalı.kazanılan parayla da erol büyükburç için hayır yapılmalı:KK43:

Yahu biz ne ara böyle olduk ? Biz nasil bu hallere düstük ? Hani biz degilmiydik ilk Avrupa`da kadinlarin oy kullandigi ülke ? Hani biz degilmdiydik 1930`larda göklerde bayan pilotlar yetistiren ve ucuran ?
Bu beyinlere ne oldu ? Su konusanlar kim ? Cihad ne demek ? Ben arapca kelimeler bilmiyorum, bilmekde, ögrenmekde istemiyorum.
Gün gün icim kan agliyor, biliyorumki bu zararlarin telafisi cok büyük olacak ve cok zor olacak. Eger ülkenizi bir dirhem seviyorsaniz, lütfen bu gibi insanlara birakmayin. Hic kimse istedigi gibi davranamaz din adina. Herkese lütfen biraz daha SAYGI. Artik ölülere kadar gelindi. Günahdir demiyorum cünkü günahi anlamiyorlar, insan öldürebilecek kapasitede olanlara, bu günahdir demenin anlami yok, Ama sunu diyebilirimki, ayrim hic kimseyi bir yere getirmemistir, bunun zarari hepimize. Bizim dünyalar güzeli, her bir yani denizle cevrili bu güzel ülkemize hepimiz sahip cikalim.
Gidip provokasyonla, cihadla, milletin diniyle, tavriyla, tarziyla ugrasmayalim. Madem öbür dünya var, o zaman demekki hepimiz günahlarimizla, sevaplarimizla tanrinin karsisina cikacagiz. Türkce kelimelerin durdugu yerde arapca konusan insanlari ben sahsen kabul etmiyorum cünkü anlamiyorum dediklerini, ölene kadar türkcemi ve Türkiyemi koruyacagim.
Bu günlerde gececek ve aydin günler bizi bekliyor...INSALLAH !!!!!!

X