- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Tweetyybomb
Allah yardımcınız olsun.
Umarım kardeşiniz doğru yola girer ve söylemesine bile gerek kalmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun.
Sen ne demek istediğimi gayet anladın , başka taraflara çekme .. dini aşırı uç noktalarda yaşayan fanatik bir tip değilim o kadar.Nasıl bir tipsiniz peki, türbanlı ve bağnaz değilseniz?
Allah'ın karmaları.. Bir yaşıma daha girdim bu vesileyle...
Sen değil sizSen ne demek istediğimi gayet anladın , başka taraflara çekme .. dini aşırı uç noktalarda yaşayan fanatik bir tip değilim o kadar.
Ne biçim üslubunuz var sizin bir kendinize gelin. Ne yaparsanız da yapın banane!Bilmiyor ablacım bilmiyor. Bilse burada size Niye sorayım napayım diye? Vaktim mi çok? İşsiz miyim?
O zaman Allah kalbinize göre versin!!!Takipte kalın. Etrafımızda sizin gibiler çok,kıza söylemeli miyim söylememeli miyim sorunsalımı çözdünüz. Söylememeye karar verdim. Kardeşime kimsenin psikolojik şiddet uygulamasına da izin vermeyeceğim. Kız da akıllı olsun ve doğrularını kendisi bulsun. Teşekkür ederim vicdanıma yenilmeme izin vermediğiniz için.
Ne bu şimdi konuyu yine başörtüsüne getirin oh ne güzel!! Türbanlı bağnazmış hadi ordan haddinizi bilin!!türbanlı ve bağnaz bir tip değilim ama gerçekten Allah inancım vardır ve yaşamak istemediğim hiç bir şeyi kimseye yaşatmamaya çalışırım
Herkes dinini istediği şekilde yaşar size mi soracak!!Sen ne demek istediğimi gayet anladın , başka taraflara çekme .. dini aşırı uç noktalarda yaşayan fanatik bir tip değilim o kadar.
Ne biçim üslubunuz var sizin bir kendinize gelin. Ne yaparsanız da yapın banane!
Sizin gibi anlayışı kıt biriyle uğraşacak vaktim yok zavallısınızSize burada yalan borcumuz mu var ben nişanlısı bilmiyor dediğimde inanmıyorsunuz? Hanımefendi bilmediğini düşünmemiş nedense bak bak bak prenses sen nasıl istiyorsan öyle olsun
Sizin gibi anlayışı kıt biriyle uğraşacak vaktim yok zavallısınız
Gülüyorum sadeceAcaba benim mi anlayışım kıt yoksa anlattığım şeylere inanmamakla ve saçmalamakla sizin mi?
Kızın haberi yok diyorum BEN ÖYLE DÜŞÜNMEDİM NEDENSE
Nişanlandığında uyusturucu kullanmıyordu yıllar geçmişti varlığını bile unutmuştuk yardım edin yol gösterin ailemle çatışıyorum bu konuda diyorum ALLAH SENİN BELANI VERSİN SEN NASIL SÖYLEMEZSİN İNŞALLAH SENİNDE BAŞINA GELİR
Kocişleriniz ilgilenmiyor mu sizinle? Kaynananız görümceniz evde dirlik vermiyor buraya mı sarıyorsunuz? Menopoza girdiniz sıkıntı ateş mi basıyor noluyor?
Anlamadıysan cevap da yazma bu da güzel bir seçim , iyi günler. Hatta Burda istemediğin yerin yorumlarını görmeme seçeneği var ona tıkla. Ben öyle yaptım şu an meselaSen değil siz
Ve hayır, anlamadım. Bu konuda konu nasıl dış görünüşe, dini yaşayış biçimine geldi, onu hiç anlamadım.
Sizi de anlamadım dolayısıyla.
Anlamayı da düşünmüyorum.
İyi günler.
Herkes dinini istediği şekilde yaşar size mi soracak!!
Size burada yalan borcumuz mu var ben nişanlısı bilmiyor dediğimde inanmıyorsunuz? Hanımefendi bilmediğini düşünmemiş nedense bak bak bak prenses sen nasıl istiyorsan öyle olsun
Anlamadıysan cevap da yazma bu da güzel bir seçim , iyi günler. Hatta Burda istemediğin yerin yorumlarını görmeme seçeneği var ona tıkla. Ben öyle yaptım şu an mesela
Kendi uyuşturucu bağımlısı bitik kardeşini kıza kakalayacaksınız yani. İlerde bu ortaya çıkınca kızın ailesi sizin aileyi fena rencide eder, ezer geçer yalnız. Böyle sinsi sinsi susarak çocuğunuza sahip çıkmış olmuyorsunuz, başka insanları kandırıyorsunuz. Erdemli olmaktan, sorumlu olmaktan çok uzakta davranıyorsunuz ailece. Bunun bedelini de ödetirler. Not: bu konuya ilk mesajımda üslubum çok farklıydı, konu sahibinin anladığı ve hak ettiği dil bu.Takipte kalın. Etrafımızda sizin gibiler çok,kıza söylemeli miyim söylememeli miyim sorunsalımı çözdünüz. Söylememeye karar verdim. Kardeşime kimsenin psikolojik şiddet uygulamasına da izin vermeyeceğim. Kız da akıllı olsun ve doğrularını kendisi bulsun. Teşekkür ederim vicdanıma yenilmeme izin vermediğiniz için.
Kesinlikle söyleyin içen kişiyle zaten evlilik sürmüyor 20 yaşında evlendim 6 ay durabildim içtiği icinMerhaba herkese. Hesabımı yeni açtım bu konu için. Kardesim yıllardır uyusturucu bağımlısı ve yeni nişanlandı. Biz uyusturucuyu bıraktı dediğimiz dönemde üniversite okuyordu. Okulu bitti ve memlekete döndüğünde yeniden başladı. Sürekli başa dönüyoruz. Önce inkar sonra yakalandığını anladıkca rahat davranmalar ve doktor yolu. Bir hafta tedavi sonra yenıden aynı seyler. Maneviyatın yanında maddi kayıbın lafı bile olmaz ama artık çok yorulduk. Sürekli yalan söylüyor nişanlısına ve bizide bu durumun içine çekiyor. Her seferinde ona inanıp yenıden ayağa kalkması için yardım ediyorum ama ben yalan söylemekten bıktım artık. Daha 23 yaşında küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuk. Şimdi benim size sorum ne yapmalıyım? Nişanlısının hayatı kararsın istemiyorum. O bununla baş edemez ne oldugunu bile bilmez. Ona söylemeli miyim ya da kardeşim mi söylemeli ne olacak böyle bilemiyorum.