• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eroin bağımlısı kardeş,ne yapmalıyım?

Yalnız biraz geç değil mi bunun için ? Nişan olmuş bitmiş,karşıdaki insan evleneceği günü bekliyor şu an,ortada çok büyük bir problem var ve haberi yok.
Nişan olmadan önce aile oturup bunu konuşmalıydı ya sen söyle ya biz diye gerekirse baskı bile yapmalıydı,karşıdaki insanın zamanını çalmak da doğru bir şey değil.

Ben şöyle anladım çocuk uyuşturucu kullanıyordu Bıraktı. Aile de artık temizlendiğini düşündü. O arada nişanlandı. Sonra konu sahibi ve ailesi yeniden madde kullandığının farkına vardı. Herşey başa döndü. Şimdi de çıkmaza girdiler. Nasıl açıklayalım ne yapalım vs gibi.

Geçte olsa söylesinler ki zaten kız da bir anormallik olduğunu sezmiştir nişanlısında.

Hanımefendi, elbette neye nasıl yorum yapacağımı size sormayacağım, burada bir vicdansızlık varsa o da bu hiç bir şeyden habersiz genç kadına yapılandır. Siz özel durumunuzdan dolayı hassasiyet gösterdiniz, bağımlı ve sorumsuz kişinin tarafıyla empati yaptınız bu sizin sorununuz. Böyle bir konuda sessiz kalmak kimse kusura bakmasın yalan söylemektir. Ajitasyonu bırakıp gerçekçi olabilseydiniz siz de bunu görürdünüz.
Allah herkese şifa versin derdim de, hastalık da değil bu, kişinin hür iradesi ya da iradesizliği, sorumsuzluğu, hayata karşı duruşu hatta kendine ve yakınlarına karşı vicdansızlığı diyebiliriz.
Yorumumun en başında zaten o kadının haberi olması gerektiğini belirttim. Ajitasyon değil bu sorundan muzdarip başka bir taraf olarak kendimce anlatmaya çalıştım. Ama siz bunu duygu sömürüsü olarak gördünüz. Anlayacak bi insan olmadığınız için uzatmaya gerek görmüyorum.
Umarım böyle beylik laflar ederken bu acı ile sınanmazsınız.

Merhaba biliyorum kardeşin ama o kiza yazik. Benim eşim madde bağımlı ve ben çok çektim. Kişinin hayatı kararır. Ben eşimin birakması icin neler denedim. En son cip tedavisi yaptik ve şuan 6 aylik temiz. Ama heran bu değişe bilir çünkü onlar hasta ve isteseler bile geri düşüyorlar o pisliğe. Senin Kardeşin cevresi tamamen değişmesi lazım yoksa kurtulamaz. Ama dedim gibi nişanlısına anlatmalısın ya kızda pislige düşer yada sürekli onun peşinde koşup yorulcak. Yazık günah
Canim benim esimde cip takti yine kullaniyor simdi bunlar duzelmez kendi pisliklerindede ölürler esimin arkadasi wc öldu maddeden 3 gun sonra cesedini buldular.cocugunda yoksa kac git. Bigun bnde gidicem

Koni sahibi nisanlisina mutlaka söyle mutlaka.

Merhaba herkese. Hesabımı yeni açtım bu konu için. Kardesim yıllardır uyusturucu bağımlısı ve yeni nişanlandı. Biz uyusturucuyu bıraktı dediğimiz dönemde üniversite okuyordu. Okulu bitti ve memlekete döndüğünde yeniden başladı. Sürekli başa dönüyoruz. Önce inkar sonra yakalandığını anladıkca rahat davranmalar ve doktor yolu. Bir hafta tedavi sonra yenıden aynı seyler. Maneviyatın yanında maddi kayıbın lafı bile olmaz ama artık çok yorulduk. Sürekli yalan söylüyor nişanlısına ve bizide bu durumun içine çekiyor. Her seferinde ona inanıp yenıden ayağa kalkması için yardım ediyorum ama ben yalan söylemekten bıktım artık. Daha 23 yaşında küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuk. Şimdi benim size sorum ne yapmalıyım? Nişanlısının hayatı kararsın istemiyorum. O bununla baş edemez ne oldugunu bile bilmez. Ona söylemeli miyim ya da kardeşim mi söylemeli ne olacak böyle bilemiyorum.
Yatırın hastaneye tam anlamıyla bırakana kadar çıkartmayın ve bu naleti kullananlarda yalan hayat biçimi oluyor dikkat çekmek rol yapmak çabası kesinlikle dikkate alın madde kullanımından dolayı normal düşünme yetenekleri de sekteye uğruyor bir gün çok yanarsınız ne yaparsa yapsın düşmeyin yakasından nişanlısının da bilmesi lazım yazık değil mi kıza bilsin de evlensin

Canim benim esimde cip takti yine kullaniyor simdi bunlar duzelmez kendi pisliklerindede ölürler esimin arkadasi wc öldu maddeden 3 gun sonra cesedini buldular.cocugunda yoksa kac git. Bigun bnde gidicem

Koni sahibi nisanlisina mutlaka söyle mutlaka.

Siz evlenirken bilmiyor muydunuz ??
Ya da hiç fark etmediniz mi ?

Çok zor durum Allah yardımcınız olsun

Siz evlenirken bilmiyor muydunuz ??
Ya da hiç fark etmediniz mi ?

Çok zor durum Allah yardımcınız olsun
Yasim kucuktu ayni sehirde degildik duymustum nisanida atıyordum ama bin yalanla beni kandirdi kllanmiyorum dedi tedavi oldum dedi. Evlenince anladimki boyleleri yalan uzerine evladinin üstüne bile yemin ediyor. Allahindan bulsunlar. Önümde ölse bi bardak su vermem o derece kizginim ona. O kafasini yasiyor biz cefasını

Size yapılsa ne beddualar ederdınız. Karsınıxdakı de bır kadın. Insan evladı. Ne demek sizce soylemeli miyim. Dogru birdir. Neden kızın basını yakıyorsunuz. Yazık size. Bıle bıle goz yumuyorsunux kardesınız diye..
Kızın problemı degil bu. Benden bırılerı bıle bıle saklasaydı dunyayı dar ederdım onlara..

Kardesınız unarım kurtulur..

Buradan herkese ders olsun eşimizin sevgilimizin kollarına gözlerine falan bakıcaz artık iğne izi var mı gözler kırmızı mı...

Yasim kucuktu ayni sehirde degildik duymustum nisanida atıyordum ama bin yalanla beni kandirdi kllanmiyorum dedi tedavi oldum dedi. Evlenince anladimki boyleleri yalan uzerine evladinin üstüne bile yemin ediyor. Allahindan bulsunlar. Önümde ölse bi bardak su vermem o derece kizginim ona. O kafasini yasiyor biz cefasını

Ayrılma imkanınız yok mu ?

Yok canim saplantili biri az cok kestirebiliyorum neler olacağını. Karsimda medeni bi insan yokki duzgunce ayrilalim oyuzden guclu adimlar atmak istiyorum eger duzelmezse ki duzelmez. Cocugum az büyüdügunde kacip gidicem

Şurda yorumları okurken o kadar sinirleniyorum ki. Bir grup var burayı kendi babasının malı gibi görüp her şeye KENDİ İŞİNE GELDİĞİ GİBİ yorum yapma hakkı buluyor kendinde.

Buraya insanlar derdini yazıyor. Hani bunalmış, çözüm bulamamış, işin içinden çıkamamış, istiyor ki biri yol göstersin. Evet herkes fikrini söylemekte özgür tabi ki ama nedense bunu yaparken öyle bir hırsla yapıyoruz ki. Sanki tek isteğimiz soru sahibini gömmekmiş gibi. Sanki bile bile canını acıtmaya çalışır gibi davranıyoruz.

Ben şuna inanıyorum kim bir şeyi abartılı bir şekilde savunuyor çığırtkanlığını yapıyorsa, o kişide o şey eksiktir. Burda vicdan şu bu diye çığırtkanlık yapanlar kendi hayatlarında sanmıyorum ki dört dörtlük yaşasınlar. Nasıl olsa burda kimse kimseyi tanımıyor gelene vuralım. Başkasının derdi üzerinden kendimizi yüceltelim falan filan. İsterseniz de beni banlayın ama şurda birkaç kişi var yorumlarını okurken cinnet geçiriyorum.

Konu sahibinin gerizekalı vs demesi tabi ki çok çirkin. Ama tüm yorumları okudum, kadını o noktaya getirdiniz. Belli ki canı yanmış, derdine çare bulamıyor bir Umut şuraya yazmış. Kimse burda bu kadar ağır derecede algılama sıkıntısı olan tiplerin ağız kokusunu çekmek istemez. Aklı başında birkaç kişiden yorum alırım diye gelmiş.

Sinir bozuyorsunuz sadece.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, kadıncağız olabilecek ihtimalleri düşünüp yol yordam soruyor, nedense konu açan kişileri taşlamak moda olmuş

Back