• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eroin bağımlısı kardeş,ne yapmalıyım?

Evlenmeden önce biliyor muydunuz? Kaç yıldır bağımlı ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Tedavi olarak neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz? Çevresinide değiştirdik evimizi sattık başka bir şehre taşındık olmadı. Kendisi istemedikten sonra olmuyor. Siz neler yaptınız lütfen ayrıntılı anlatır mısınız?
Hastaneye yatırdık ilaç tedavisi denedik sehri değiştirdik işte en sonda cip tedavisi var. Karın bölgesine cip yerleştiriyorlar. Vücut istemiyor kulansa bile anlamiyor hissetmıyor yanı. Siz hangi şehirde yaşiyorsunuz?

Ya inanmıyorum o kızın günahı ne ya siz kul hakkı nedir bilir misiniz?Nasıl böyle ciddi biseyi söylemezsiniz.eger böyle bişey benim başıma gelse asla hakkımı helal etmem

Rica ediyorum siz yorum yapmayın. Yazılarımdan birinde evlenince düzelecek diye bir sey söylemiş miyim yeniden bakın. Evlilik kendi kararı, kimseyi bile bile bu duruma sokmadık.Daha önce kullanıp bıraktıgını düşündük çünkü. Ama demekki bırakılmıyor ve şu anda tek korkum evlendikten sonrası. Yani sizde ki akıl herkeste var. Bildiği yanıldığına yetmeyen birinin cümlelerini okumak istemiyorum. Tekrar ediyorum umarım başınıza gelmez.

Yahu nasıl söylenmez böyle ciddi bişey nisanlısina.hala ben şok.
Bi de laf yapiyosunuz umarım başınıza gelmez diye.hayatta insanin başına her şey gelebilir .ama vicdan çok başka bir olay.sizin kızınız var mı ya da bekar iseniz aynısını size yapsalar ne hissederdiniz.

Merhaba herkese. Hesabımı yeni açtım bu konu için. Kardesim yıllardır uyusturucu bağımlısı ve yeni nişanlandı. Biz uyusturucuyu bıraktı dediğimiz dönemde üniversite okuyordu. Okulu bitti ve memlekete döndüğünde yeniden başladı. Sürekli başa dönüyoruz. Önce inkar sonra yakalandığını anladıkca rahat davranmalar ve doktor yolu. Bir hafta tedavi sonra yenıden aynı seyler. Maneviyatın yanında maddi kayıbın lafı bile olmaz ama artık çok yorulduk. Sürekli yalan söylüyor nişanlısına ve bizide bu durumun içine çekiyor. Her seferinde ona inanıp yenıden ayağa kalkması için yardım ediyorum ama ben yalan söylemekten bıktım artık. Daha 23 yaşında küçüklüğünden beri sorunlu bir çocuk. Şimdi benim size sorum ne yapmalıyım? Nişanlısının hayatı kararsın istemiyorum. O bununla baş edemez ne oldugunu bile bilmez. Ona söylemeli miyim ya da kardeşim mi söylemeli ne olacak böyle bilemiyorum.
kesinlikle söyleyin o kızın günahı ne yarın evlenınce daha kötü seyler olursa bunun altından nasıl kalkacaksınız acizane fikrım

Yahu nasıl söylenmez böyle ciddi bişey nisanlısina.hala ben şok.
Bi de laf yapiyosunuz umarım başınıza gelmez diye.hayatta insanin başına her şey gelebilir .ama vicdan çok başka bir olay.sizin kızınız var mı ya da bekar iseniz aynısını size yapsalar ne hissederdiniz.

Söylememi istemiyor bende ne yapabilirim diye düşünüyorum. Söylemeyi herkesten çok ben istiyorum. Kendimizi benim yerime koyup öyle yorum yapın bir tarafta söylemeyin diyen ailem kardesim cevremdeki herkes,bir tarafta söylemek isteyen ben. Şimdi ben söylediğimde günah keçisi ilan edilicem. Bu da sorun değil ama eğer kötü bir hal alırsa vicdan azabından ben kurtulamam. Herkesi düşünüyorum sadece kardeşimi ya da kendimi değil inanın.

Söylememi istemiyor bende ne yapabilirim diye düşünüyorum. Söylemeyi herkesten çok ben istiyorum. Kendimizi benim yerime koyup öyle yorum yapın bir tarafta söylemeyin diyen ailem kardesim cevremdeki herkes,bir tarafta söylemek isteyen ben. Şimdi ben söylediğimde günah keçisi ilan edilicem. Bu da sorun değil ama eğer kötü bir hal alırsa vicdan azabından ben kurtulamam. Herkesi düşünüyorum sadece kardeşimi ya da kendimi değil inanın.
Kusura bakma sen. Kendini düşünüyorsun.eger o masum kızı dusunseydin çoktan soylemistin

Kusura bakma sen. Kendini düşünüyorsun.eger o masum kızı dusunseydin çoktan soylemistin

Ya cidden gerizekalısınız ben size başka bir şey demiyorum. Kötü şeyler olacaktan kastım başıma kötü bir şey gelmesi değil kardeşimin başına kötü bir şey gelmesi. İnsanın sinirini hoplatırsınız siz. Bundan çıkarım mı var benim? En dolaylı yoldan halletmem gereken büyük bir sorunum varken kendimi niye düşüneyim?

Ya cidden gerizekalısınız ben size başka bir şey demiyorum. Kötü şeyler olacaktan kastım başıma kötü bir şey gelmesi değil kardeşimin başına kötü bir şey gelmesi. İnsanın sinirini hoplatırsınız siz. Bundan çıkarım mı var benim? En dolaylı yoldan halletmem gereken büyük bir sorunum varken kendimi niye düşüneyim?
Hoşunuza gitmeyen yorum sahiplerine hakaret edemezsiniz.
Kızgın ve üzgün olmanızı anlayabiliyorum ama öfkenizi bu platformdaki üyelere yöneltmeyin lütfen.
Yorum sahibi ben olmasam da rahatsız oldum tavrınızdan.

Verdiğiniz tepki çok çirkin. Üzgünüm ama bu olayda bağımlı kardeşiniz olduğu halde düşünmeniz gereken ilk kişi nişanlısı. Masum birinin hayatının kararmasına göz yummamak gerekiyor. Ya ikna edin kendisi söylesin ya da siz söyleyin. Destek olup olmamak kızın kararı olmalı. Böyle yalan içinde ilişkide tutulmak haksızlık.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. e abla bakar mısın

Nasıl bir yolla söylenmeli bilemiyorum ancak nişanlısı ilişkiyi bitirirse kardeşiniz zarar verir mi ona ?

Eğer göz göre göre evlenmelerine izin verirseniz, aile olarak büyük vebal alirsiniz.

Çok üzücü , inşallah kurtulur kardeşiniz. Bu pisliği satanin Allah belasını versin.

Hep böyle sorunlarınızı hakaret ederek mı çözersiniz?köşeye sıkışınca böyle fevri tepkiler mı verirsiniz?
Neyse ki bunu tolere edecek olgunluktayim.
Allah o kızcağızın da var ve yardımcısı olsun
Diyecek başka bi şey bulamıyorum

Elin kizinin basi yanacak..simdi olmasa ilerde ayrilacak..Kimseye beddua edecek durumda degilsiniz lakin ilahi adalet var simdi siz elin kizini yakarsiniz bir bakmissiniz aynisi sizin basiniza gelmis...soyleyin ya da soylemeyin sizin bileceginiz sey ama iyi dusunun.

O kadar saçmalıyorsunuz ki derdimi unutup burada size kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Israrla bunun için evlendirmiyoruz desemde papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Burada bana bok atmanız yardımcı olmuyor bana. Şu olaya farklı çerçevelerden bakıp yorum yapın diye buraya yazdım tek hücreli embesiller gibi beni yargılayın diye değil. TEKRAR SÖYLÜYORUM evlenmesini isteyen biz değiliz kendisi. Kıza söylemek istediğimizde izin VERMİYOR. Başından böyle bir olay geçen varsa ,bana olabilecek ihtimalleri yazsın,madde bağımlısı eşi-kardeşi-akrabası olan mümkünse TECRÜBELİ VE BİLGİLİ hanımlar akıl versin. Babasının evinde pamuklarda büyümüş çevresinde en fazla beş tanıdığı bulunan kadınlar ve ya kızlar ego mastürbasyonu yapmasınlar burada.

O kadar saçmalıyorsunuz ki derdimi unutup burada size kendimi açıklamak zorunda kalıyorum. Israrla bunun için evlendirmiyoruz desemde papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Burada bana bok atmanız yardımcı olmuyor bana. Şu olaya farklı çerçevelerden bakıp yorum yapın diye buraya yazdım tek hücreli embesiller gibi beni yargılayın diye değil. TEKRAR SÖYLÜYORUM evlenmesini isteyen biz değiliz kendisi. Kıza söylemek istediğimizde izin VERMİYOR. Başından böyle bir olay geçen varsa ,bana olabilecek ihtimalleri yazsın,madde bağımlısı eşi-kardeşi-akrabası olan mümkünse TECRÜBELİ VE BİLGİLİ hanımlar akıl versin. Babasının evinde pamuklarda büyümüş çevresinde en fazla beş tanıdığı bulunan kadınlar ve ya kızlar ego mastürbasyonu yapmasınlar burada.
Seni derdinle basbasa birakiyorum once uslubunu bir duzelt bu nasil bir uslup ya...

Back