Şurda yorumları okurken o kadar sinirleniyorum ki. Bir grup var burayı kendi babasının malı gibi görüp her şeye KENDİ İŞİNE GELDİĞİ GİBİ yorum yapma hakkı buluyor kendinde.
Buraya insanlar derdini yazıyor. Hani bunalmış, çözüm bulamamış, işin içinden çıkamamış, istiyor ki biri yol göstersin. Evet herkes fikrini söylemekte özgür tabi ki ama nedense bunu yaparken öyle bir hırsla yapıyoruz ki. Sanki tek isteğimiz soru sahibini gömmekmiş gibi. Sanki bile bile canını acıtmaya çalışır gibi davranıyoruz.
Ben şuna inanıyorum kim bir şeyi abartılı bir şekilde savunuyor çığırtkanlığını yapıyorsa, o kişide o şey eksiktir. Burda vicdan şu bu diye çığırtkanlık yapanlar kendi hayatlarında sanmıyorum ki dört dörtlük yaşasınlar. Nasıl olsa burda kimse kimseyi tanımıyor gelene vuralım. Başkasının derdi üzerinden kendimizi yüceltelim falan filan. İsterseniz de beni banlayın ama şurda birkaç kişi var yorumlarını okurken cinnet geçiriyorum.
Konu sahibinin gerizekalı vs demesi tabi ki çok çirkin. Ama tüm yorumları okudum, kadını o noktaya getirdiniz. Belli ki canı yanmış, derdine çare bulamıyor bir Umut şuraya yazmış. Kimse burda bu kadar ağır derecede algılama sıkıntısı olan tiplerin ağız kokusunu çekmek istemez. Aklı başında birkaç kişiden yorum alırım diye gelmiş.
Sinir bozuyorsunuz sadece.