• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eroin bağımlısı kardeş,ne yapmalıyım?

Istedigin yorumlar gelmeyince tabi sen de haklisin.

Yapmanız gereken tek şey şöyle yaparsan sonucu bu olur,böyle söylersen bu da başına gelebilir ya da şunu yapmalısın diyecekken sizin yaptığınız beni suçlamak.Zaten ne zaman konu okusam sizin gibi bir kaç tane çıkıyor böyle. Yazık size cevap mı verelim derdimizle mi ilgilenelim? Biri yazmış kızın haberi var öbürü yazmış sen kendini düşünüyorsun. Öbürü yazmış düzelecek diye evlendirip kızın başını yakacaksınız. Sizi tanımam etmem,siz bana istediğim hangi lafları verebilirsiniz? Konuşmuş olmak için konuşmayın artık yeter.

Tüm yorumları tek tek okudum. Doğru tek zaten. Bunu sormak zaten saçma. Böyle bir durumda söylememi o istemiyor, bu istemiyor gibi bir bahane söz konusu olamaz.
Sizin vicdanlı ve erdemli bir insan olarak yapmanız gereken tüm sonuçlarına katlanarak bu vebale girmeden gencecik kıza bu durumu anlatmak.
Kardeşinizin ayrılınca yapacaklarını aklınız kesiyor da evlenince yapabileceklerini aklınız kesmiyor mu?
Kızla konuşamazsanız kızın ailesi ile konuşmalısınız.
Ha bunu yapar mısınız hiç zannetmiyorum. Tavrınızın çirkinliğini ise son yazan arkadaşların hepsi söylemiş fakat onlar yapmadıysa diye yorumlarınızı ben şikayet ettim.
Banlanmanızı görmek için konuyu takipteyim.

Tüm yorumları tek tek okudum. Doğru tek zaten. Bunu sormak zaten saçma. Böyle bir durumda söylememi o istemiyor, bu istemiyor gibi bir bahane söz konusu olamaz.
Sizin vicdanlı ve erdemli bir insan olarak yapmanız gereken tüm sonuçlarına katlanarak bu vebale girmeden gencecik kıza bu durumu anlatmak.
Kardeşinizin ayrılınca yapacaklarını aklınız kesiyor da evlenince yapabileceklerini aklınız kesmiyor mu?
Kızla konuşamazsanız kızın ailesi ile konuşmalısınız.
Ha bunu yapar mısınız hiç zannetmiyorum. Tavrınızın çirkinliğini ise son yazan arkadaşların hepsi söylemiş fakat onlar yapmadıysa diye yorumlarınızı ben şikayet ettim.
Banlanmanızı görmek için konuyu takipteyim.

Takipte kalın. Etrafımızda sizin gibiler çok,kıza söylemeli miyim söylememeli miyim sorunsalımı çözdünüz. Söylememeye karar verdim. Kardeşime kimsenin psikolojik şiddet uygulamasına da izin vermeyeceğim. Kız da akıllı olsun ve doğrularını kendisi bulsun. Teşekkür ederim vicdanıma yenilmeme izin vermediğiniz için.

Takipte kalın. Etrafımızda sizin gibiler çok,kıza söylemeli miyim söylememeli miyim sorunsalımı çözdünüz. Söylememeye karar verdim. Kardeşime kimsenin psikolojik şiddet uygulamasına da izin vermeyeceğim. Kız da akıllı olsun ve doğrularını kendisi bulsun. Teşekkür ederim vicdanıma yenilmeme izin vermediğiniz için.
Ne iyi ki bizim gibiler çok etrafınızda. Aksini düşünsenize; aynı anda bizim kadar çok bir topluluğun sizin gibi kötü insanlarla dolu olduğunu. Dünya gerçekten yaşaması daha zor bir yer olurdu.
Bu arada sorunsal çözümü mümkün olmayan şeyler için kullanılır. Hah işte sizin mümkün. O sorunsala girmiyor.
Hani siz burada herkese akıl dağıtıyorsunuz ya kendimde olan bir gramı da size vermek istedim.

Gelin adayı sizin kardeşiniz olsa ne hissederdiniz....
Bu aileye beddua etmez miydiniz.

Bir anne babanin en kıymetli varlığını mutluluk vaadiyle kardesinizle evlendirip ömür boyu bu utanç ve vicdan azabı ile mi yaşayacaksınız?

Benim ablam çok tembeldir. Eniştemle ilk görüşmesinde annem dedi ki "oğlum bu kız çok tembeldir. Sana uymaz. Kimseye uymaz. Bence evlenme"

Ben cabuk öfkelenir çabuk sönerim. Annem eşimi ilk gördüğünde dediki "oğlum bu kızın böyle durduguna bakma. Öfkelenince dalar sana. Hiç çekilecek bi şey değil. Bence sen bunu alma" dedi.

Şu durumda ya benim annem bi anormal.

Ya da sizin aileniz bir anormal.

Kardeşinizi balıklı rum hastanesinde güzel bir tedavi ettirin. Maddi imkanlar ölçüsünde.

Balıklı rum bağımlılık şikayetlerinde başarılı.

Allah yardımcınız olsun

Offf ne kadar üstten üstten konuşmalar bunlar. Anneniz de siz de biliyordunuz ki o söyledikleri engel olmayacaktı evlenmenize. Yok öfkelidir sana dalar alma demiş yok tembeldir alma demiş.

Aynı şey mi şu olayla anlattıklarınız. Anneniz anormal değil biraz şakacıymış ama konuyla alakası yok.

Şuraya dert anlatanları bir o kadar da siz üzmeyin.

Offf ne kadar üstten üstten konuşmalar bunlar. Anneniz de siz de biliyordunuz ki o söyledikleri engel olmayacaktı evlenmenize. Yok öfkelidir sana dalar alma demiş yok tembeldir alma demiş.

Aynı şey mi şu olayla anlattıklarınız. Anneniz anormal değil biraz şakacıymış ama konuyla alakası yok.

Şuraya dert anlatanları bir o kadar da siz üzmeyin.

Benim gidip “ alma kardeşimi o bir eroinman hehehe” dememi falan beklememiştir umarım. Neyse ona cevap bile yazmamıştım yazdığınız iyi oldu.

Ne iyi ki bizim gibiler çok etrafınızda. Aksini düşünsenize; aynı anda bizim kadar çok bir topluluğun sizin gibi kötü insanlarla dolu olduğunu. Dünya gerçekten yaşaması daha zor bir yer olurdu.
Bu arada sorunsal çözümü mümkün olmayan şeyler için kullanılır. Hah işte sizin mümkün. O sorunsala girmiyor.
Hani siz burada herkese akıl dağıtıyorsunuz ya kendimde olan bir gramı da size vermek istedim.

O bir gram sizde kalsın daha çok ihtiyacınız var. Rica ediyorum tek bir kelime daha yazmayın.

O bir gram sizde kalsın daha çok ihtiyacınız var. Rica ediyorum tek bir kelime daha yazmayın.
Burası sizin platformunuz değil. İşinize gelmeyen yorum sahiplerini yazmayın etmeyin diye sen gerizekalısın sen akılsızsın sen tek hücrelisin vs diye etiketleyemezsiniz. İnsanlara hakaret edemezsiniz.
Çok istiyorsanız kendi kendinize telefondan mesaj gönderin. Çok daha efektif olacaktır.

Şurda yorumları okurken o kadar sinirleniyorum ki. Bir grup var burayı kendi babasının malı gibi görüp her şeye KENDİ İŞİNE GELDİĞİ GİBİ yorum yapma hakkı buluyor kendinde.

Buraya insanlar derdini yazıyor. Hani bunalmış, çözüm bulamamış, işin içinden çıkamamış, istiyor ki biri yol göstersin. Evet herkes fikrini söylemekte özgür tabi ki ama nedense bunu yaparken öyle bir hırsla yapıyoruz ki. Sanki tek isteğimiz soru sahibini gömmekmiş gibi. Sanki bile bile canını acıtmaya çalışır gibi davranıyoruz.

Ben şuna inanıyorum kim bir şeyi abartılı bir şekilde savunuyor çığırtkanlığını yapıyorsa, o kişide o şey eksiktir. Burda vicdan şu bu diye çığırtkanlık yapanlar kendi hayatlarında sanmıyorum ki dört dörtlük yaşasınlar. Nasıl olsa burda kimse kimseyi tanımıyor gelene vuralım. Başkasının derdi üzerinden kendimizi yüceltelim falan filan. İsterseniz de beni banlayın ama şurda birkaç kişi var yorumlarını okurken cinnet geçiriyorum.

Konu sahibinin gerizekalı vs demesi tabi ki çok çirkin. Ama tüm yorumları okudum, kadını o noktaya getirdiniz. Belli ki canı yanmış, derdine çare bulamıyor bir Umut şuraya yazmış. Kimse burda bu kadar ağır derecede algılama sıkıntısı olan tiplerin ağız kokusunu çekmek istemez. Aklı başında birkaç kişiden yorum alırım diye gelmiş.

Sinir bozuyorsunuz sadece.

Ya cidden gerizekalısınız ben size başka bir şey demiyorum. Kötü şeyler olacaktan kastım başıma kötü bir şey gelmesi değil kardeşimin başına kötü bir şey gelmesi. İnsanın sinirini hoplatırsınız siz. Bundan çıkarım mı var benim? En dolaylı yoldan halletmem gereken büyük bir sorunum varken kendimi niye düşüneyim?
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. arkadaş sürekli bir atar gider içerisinde.

Konu sahibi hakaret edemezsiniz. Aşağılayıcı yazamazsınız.

Dert sahibi olmanız haddinizi aşabileceginiz anlamına gelmiyor

İnşallah kardeşiniz kızın yanında kriz geçirir de kız anlayıp terkeder.
Sizde ailece vicdan olmadığı belli.

O kızın hayatı bitecek , kardeşiniz uyuşturucuyu bırakmayacak ve kızında hayatını kaydıracak. Gerçeği bilipte kıza söylemeyen herkes içinde yüce Allah’ın çok güzel karma ları olur. Ailenizin ve sizin Başınıza gelebilecek tüm kötü olaylar için sakın bize neden bunlar oluyor demeyin bilinki bir insanın hayatını bile bile karartmanın sonu er yada geç aynı tecrübenin başınıza gelmesidir. Ben öyle türbanlı ve bağnaz bir tip değilim ama gerçekten Allah inancım vardır ve yaşamak istemediğim hiç bir şeyi kimseye yaşatmamaya çalışırım. Lütfen her zaman bencil ve egoist olmadan vicdanınızın sesini dinleyin çünkü vicdanımız ruhumuzun ve doğru olanın sesidir. Allah yardımcınız olsun

Kız akıllı olsun ve doğruları kendi bulsun öyle mi.
Vicdansızsınız.
Allah ıslah etsin sizi ailece.
Umarım siz de aklınızı kullanmadığınız sorunlarla uğraşırsınız. Ve biri çıkıp size "aklını kullansaydın" der.
İğrençsiniz gerçekten.

Allah kurtarsın o kızı elinizden.
Kardeşiniz de kimlerle işbirliğindeyse yakalanmasını dilerim.

O kızın hayatı bitecek , kardeşiniz uyuşturucuyu bırakmayacak ve kızında hayatını kaydıracak. Gerçeği bilipte kıza söylemeyen herkes içinde yüce Allah’ın çok güzel karma ları olur. Ailenizin ve sizin Başınıza gelebilecek tüm kötü olaylar için sakın bize neden bunlar oluyor demeyin bilinki bir insanın hayatını bile bile karartmanın sonu er yada geç aynı tecrübenin başınıza gelmesidir. Ben öyle türbanlı ve bağnaz bir tip değilim ama gerçekten Allah inancım vardır ve yaşamak istemediğim hiç bir şeyi kimseye yaşatmamaya çalışırım. Lütfen her zaman bencil ve egoist olmadan vicdanınızın sesini dinleyin çünkü vicdanımız ruhumuzun ve doğru olanın sesidir. Allah yardımcınız olsun

Türbanlı ve bağnaz değilsiniz hımmm harika👏🏻👏🏻 Allah’ın karmaları olur demek🤔

Nasıl bir tipsiniz peki, türbanlı ve bağnaz değilseniz?
:kusmuk:

Back