Erken Yumurtalık yetmezliği (düşük amh) ve Frajil-x sendromu FMR-1 gen mutasyonu

Ben de frajil x sendromu taşıyıcısıyim lütfen benimle iletisime geçin yasemn.erdemir@gmail.com

merhabalar uzun zamandır foruma girmiyordum , bende yaşım 31 olmasına rağmen amh 0,27 olmasına rağmen hala hiç adet düzensizliği yaşamadım . bu farklı birşey menopoza yakınız evet ama bizim menopoza girme nedenimiz taşıyıcısı olduğumuz fargile x sendromu yani bizim doğurganlığımızı etkisi altına almış

merhaha tekrar amh kaç çıktı en son

Aynı durumdayım hi sonuç alabıldınızmı ıkı yıl gecmıs yazınızın ustunden merak edıyorum :/

Selamünaleyküm yıllar geçmiş ama şimdi gördüm msjinizi.bende taşıyıcı tanısı aldım.8 yaşında dünya tatlısı frajil xli bi oğlum var.ikinci bebeğimi tüp bebek tedavisiyle deniyoruz.hatta şuan 7 haftalık hamileyim sağlıklı emriyo olmasına rağmen bebişimin kalp atışı duyulmadı meşakkatli bir yol ama denemeye değer bu olmazsa bir dahakine nasip dondurulmuş bir emriyom daha var onu deneriz.siz ne yaptınız merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…