AMİN çok teşekkür ederim ..geçmiş olsun canım, kısa sürede düzgün bir tedavi ile sağlıklı bir şekilde evladına kavuşursun inşallah Umuyorum bilenler uğraşanlar yazarlar bu topiğe
yanlış yönlendirmek panik yaptırmak istemem ama olma ihtimalide var düşükte olsa..Benim amh ım da 1,12 ve annemde erken menapoz vardı.Bu mutasyona baktırmalı mıyım acaba?
Hangi merkezdesiniz?Anne tarafında zeka geriliği olan yok ama ben yine de fragil x ve karyotip analizi için test gönderdim bu konuyu okuduktan sonra..Ama bu ay tüp bebek için tedaviye başladım inşallah geç kalmamışımdır...2 aya kadar çıkarmış
Cok iyi olmus insallah hayirli sonuclar gelirBen tüp bebek tedavisi olduğum merkezden değil de tıbbi genetik birimi olan üniversite hastanesinden ücretsiz gönderdim tetkikleri.
Ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım,hamile olursam daha sonraki aşamalar için elimde olur sonucu alınca yazarım tabi ki ama 2 ayı bulur sanırım.Cok iyi olmus insallah hayirli sonuclar gelir
Bu konuda yazarmisin lutfen
Arkadaşım ailede böyle bir hikaye varmıydı ?1.31 Amh
11.4 fsh ım var.
Doktor benden de frajil x testi istedi. Dün kan verdim 3 haftaya çıkar dedi. Umarım yumurta rezervimdeki sıkıntının nedeni frajil değildir
arkadaşım tahlil sonucun çıktımı ?Benim amh ım da 1,12 ve annemde erken menapoz vardı.Bu mutasyona baktırmalı mıyım acaba?
Eşimin sülalesinde kimsede böyle bi durum yok. Benim de sadece 50 kişilik birinci- ikinci derece akrabam varsa sadece dayımın oğlunda biraz zeka geriliği var. Ama doktor hiç sormadan istedi bu testi. Başkent hast Hulusi hoca istedi. Mikrogende yaptırdık 4 teste 1300 tl verdik nakitArkadaşım ailede böyle bir hikaye varmıydı ?
konuya ait il sayfadaki mesajımı okudunmu benim ortaya çıkış şekli tamamen aile ile bağlantılı sizde de böyle bir durum varmı
hangi hastanede verdin tahlili ne kadar ödediniz ?
4 testten biri frajil x. Diğerleri kronozom analizi, fsh beta ve fsh reseptör testleri
Merhaba fragile x tahlil sonucunuz ciktimi durum nedir arkadasim merak ettim1.31 Amh
11.4 fsh ım var.
Doktor benden de frajil x testi istedi. Dün kan verdim 3 haftaya çıkar dedi. Umarım yumurta rezervimdeki sıkıntının nedeni frajil değildir
Merhaba arkadasim fragile x sonucu geldimi seni de merak ettim..Ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım,hamile olursam daha sonraki aşamalar için elimde olur sonucu alınca yazarım tabi ki ama 2 ayı bulur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?