darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 41.672 138.068 Perşembe 22:04 Konu Sahibi rosebthn #61 migrenimsi .!.: çocuğu da uyuyormuş o saate kadar akşam 22de uyuyup sabah 11de uyanan üstüne gündüz uykusu da uyuyan bir çocuk sanırım aranan rüya çocuğu bulduk... benim etrafımdaki hiçbir çocuk 22de uyuyup sabah 11de uyanmıyor. 13 saat yapıyor yahu + gündüz de uyuyor. yani günde 14-15 saat uyuyor..kedi mi bu? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir durum değil. Hele ki 22de uyuması asla sağlıklı değil. Normali 20de uyuyup 7 gibi uyanması aslında. Uzman tavsiyesi elbette.
migrenimsi .!.: çocuğu da uyuyormuş o saate kadar akşam 22de uyuyup sabah 11de uyanan üstüne gündüz uykusu da uyuyan bir çocuk sanırım aranan rüya çocuğu bulduk... benim etrafımdaki hiçbir çocuk 22de uyuyup sabah 11de uyanmıyor. 13 saat yapıyor yahu + gündüz de uyuyor. yani günde 14-15 saat uyuyor..kedi mi bu? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir durum değil. Hele ki 22de uyuması asla sağlıklı değil. Normali 20de uyuyup 7 gibi uyanması aslında. Uzman tavsiyesi elbette.
Boleyn Kizi Zalimler için yaşasın cehennem Pro Üye 14 Ekim 2016 7.062 47.587 Perşembe 23:00 Konu Sahibi rosebthn #62 Çocuğunuz türk tv dizi bebeleri gibi paso uyuyor. Bu ne güzel bi şeydir Çocuktan gündüz uykusunu derhal kesin. Akşamları 8_8 buçuk bandında yatırın. Artık kalkma saati onun insiyatifine kalmış olsun. Benim gece 3e kadar uykuya direnen deli kızım için çözümüm gündüz uykusunu kesmek oldu. Şimdi insanî vakitlerde yatıp kalkıyor.
Çocuğunuz türk tv dizi bebeleri gibi paso uyuyor. Bu ne güzel bi şeydir Çocuktan gündüz uykusunu derhal kesin. Akşamları 8_8 buçuk bandında yatırın. Artık kalkma saati onun insiyatifine kalmış olsun. Benim gece 3e kadar uykuya direnen deli kızım için çözümüm gündüz uykusunu kesmek oldu. Şimdi insanî vakitlerde yatıp kalkıyor.
La vie en Rosee Honey, i am pure gollddd Pro Üye 1 Haziran 2018 5.282 15.463 Perşembe 23:10 Konu Sahibi rosebthn #63 Boleyn Kizi .!.: Çocuğunuz türk tv dizi bebeleri gibi paso uyuyor. Bu ne güzel bi şeydir Genişletmek için tıkla... kızılcık şerbeti cemre Cemre uyuyor, size emanet
Boleyn Kizi .!.: Çocuğunuz türk tv dizi bebeleri gibi paso uyuyor. Bu ne güzel bi şeydir Genişletmek için tıkla... kızılcık şerbeti cemre Cemre uyuyor, size emanet