• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Benim anladığım büyük üniversitelerin Yönetimi çok güçlü YÖK istediğini yaptıramıyor
Bölerek yönetmek daha kolay olacak

Ahhaa espiriye geel. Bir üniversiteyi yönetmiyorlar! Bölüyorlar! Sonrada koca ülkeyi bir adama bağlıyorlar yönetsin diye. Sonra ülke böyle yönetilmiyor derler, eyaletlere bölerler...
:işsiz:

Son düzenleme:
Üniversite arazilerini kullanamıyorlar yönetimleri güçlü
Bence araziden dolayı bölüyorlar belki satacaklardır onları da
Ben yönetim için değilde arazileri için böldüklerini düşünüyorum.
Zira rektörlük seçimlerinde 3.olmuş adayı rektör diye atayabiliyor :KK66:

Kızlarr ... size bişi sormak istiyorum bilgisini olanlar cevaplarsa sevinirim...

Şimdi ben uçak bileti aldım.. uygun fiyatlı olsun diye hep 2-3 ay önceden alırım.. seçim o zmn planda yoktu.. ben gittiğim yerde oy verebilir miyim?? Ne yapmam lazım..

Kızlarr ... size bişi sormak istiyorum bilgisini olanlar cevaplarsa sevinirim...

Şimdi ben uçak bileti aldım.. uygun fiyatlı olsun diye hep 2-3 ay önceden alırım.. seçim o zmn planda yoktu.. ben gittiğim yerde oy verebilir miyim?? Ne yapmam lazım..
Veremezsin :deli:

Ülke ekonomisi kan ağlarken muhalefet değil de hükümet erken seçim istiyorsa bence alarm zilleri çalıyor demek.. Esnaf çiftçi krizden şikayetçiler.ekonomiyi, savaşı bıraktık seçim derdine düştük.
Neysee, umarım her birey, vatandaşlık görevini yerine getirir. Sandığa gitmemek olmaz.

Ailemin yanına gidicem.. eskiden kütüğüm ordaydı ama :KK43: uff yaaa...
O zaman çok rahat olur diye düşünüyorum. Benim annem ve babam öyle kullandi son seçimde. Ama bu seçim o kadar aceleye geldi ki şartlar nedir bir araştırmak lazım. Onlar sadece bir yere gitmisti ve beş dakika bile sürmedi halletmek demişlerdi.

Yurtdışında basortusu serbesti olmadığı icin okumuslar savunmasi bu. Ancak abdullah gulun oglu kizi Turkiyede okudu kizi peruk takti bu şekilde oldu. Ayrica devlet okuluna dahi giden bi siyasetcinin cocugu yoktur.
Onun cantasindan daha buyuk sorunlar var. Gozune dizine dursun ama daha sonraki gelecekler bunu yapmicak mi belki daha buyuk zararlar acicaklar k

Ben yasam tarzindan hasetmedim ki luks kiyafetler vardi onun uzerinden ornekledim:) her ilde Atatürk evi vardır ziyaret ettim merak etmeyin oyle bi düşüncem yok:KK66:
abdullah-gulun-oglu-harvarddan-mezun-oldu_3591.jpg

Ayrica, erkeklerin de basortusu taktigindan haberim yoktu..:KK66:

Kimseye yolsuzluk yapmıyor diyemem. Ancak 2002 den once sanki yapilmiyormus gibi gösteriliyor. Yosuzlugun Allah i yapiliyordu. Simdiki gibi elektronik ortam yok banka hesaplari yok kasalar var. O devlet memurlari bile ceplerine devlet odeneklerinden neler indirdi. Hatta istanbul dsi genel mudurunun milyondolarlari çıkmışti esine actigi bosanma davasinda. Sen bi devlet memurusun o kadar para nerden geliyor? Sol bi parti vardi belediye yönetiminde de hatirlayamadim ismini tayyip erdogandan önceki belediye. Devlet ödeneklerinin 1 haftada otelde harcandigini dusunmek üzgünüm basit bir dusunce. Ayrica bakanlıkların sosyal devlet politikası bakımından odenekleri harcadiklari diger icraarlardan bahsetmemissiniz. Illaki vardir. Bu arada muhalif biri olarak esinizin kamuda olmasi guzel ulkemde her kesimden insani hakettigi yerde görmek guzel.
Eskiden mevki sahipleri kacak gocek yapabilirse yolsuzluk yapiyorlardi. Devlet yapanlari yakaladiginda yargiliyor, cezalandiriyordu. Yargi ve yonetim birbirinden bagimsiz idi. Halk da bir daha oy vermiyordu zaten. Simdi gozumuze soka soka yapiliyor, ancak ceza almak yerine daha yuksek mertebelerle odullendiriliyorlar. Halk eskisinden farkli olarak ayni bu sayfadaki destekcilerin de dedigi gibi "ay beriki de yapardi, oteki de yapardi" deyip yolsuzluklara, hirsizliklara tam destegini surduruyor. Zaten yargi da yonetimin emri altina sokuldu, savci ve hakimlerin eli kolu bagli, seyrediyorlar. Sesini cikaran suruluyor veya gorevden atiliyor. Aradaki fark bu. Toplum bozuldu, ahlak coktu.

Özelleştirmeden bahsetmiş arkadaşlar özelleştirme sadece akp döneminde olmadi tabii ama akp döneminde olanlar saymakla bitmiyor..
Birde Özelleştirdikten sonraki yabanciya satiş var zaten bu en kötüsü ..En son şeker fabrikalari kimlere satilacak bakalim..300 milyara al 3 kati fiyata ingilize araba sat..tekel gibi telekom.gibi...Akplilere önerim azcik başka kanallarda izlesinler Türkiyede olan bitenden haberdar olsunlar...

Secimlere 55 gun kala onayli diploma mecburiyeti YSKnin bir gecede cikarttigi kararla kaldirildi. Bu secimde sahte diploma ve muhursuz oylar gecerli artik.. AKP secim hazirliklarini tamamlamak uzere..:halay:

Secimde hile yapildigina dair itiraz edenlerin milletvekilliklerinin dusecegi ve hapis cezasina carptirilacagina dair kanunun ne zaman cikarilacagini bekliyoruz artik...

Secimlere 55 gun kala onayli diploma mecburiyeti YSKnin bir gecede cikarttigi kararla kaldirildi. Bu secimde sahte diploma ve muhursuz oylar gecerli artik.. AKP secim hazirliklarini tamamlamak uzere..:halay:

Secimde hile yapildigina dair itiraz edenlerin milletvekilliklerinin dusecegi ve hapis cezasina carptirilacagina dair kanunun ne zaman cikarilacagini bekliyoruz artik...
Bedelli ve öğrenci affının eli kulağında onlar bi çıksın ona da sıra gelir.

Back