• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

hdp ye hic bir sekilde oy vermem pkk destekcileri ile isim olmaz ince iyi bir adam ama daha partisine soz gecirmedi cok tutmaz benim fikrim meral.aksenrr belki ak partinin oyunu kirabilir cunku bugun k.marasta mitingi vardi canli yayin ozledim cok kalabalikto dusunun k.marastan akp ye %60 oy cikmisti
Hdp ye bende asla oy vermem ama hdp ye her oy verende pkk destekçisi değil. İnce ve Meral abladan ümitliyim...
Biri sağdan biri soldan tokatlaya tokatlaya geliyorlar...

Hdp ye bende asla oy vermem ama hdp ye her oy verende pkk destekçisi değil. İnce ve Meral abladan ümitliyim...
Biri sağdan biri soldan tokatlaya tokatlaya geliyorlar...
Tabiki degil chpden birsey olmayinca ona sigindi insanlar ama onuda kendimce dogru bulmuyorum selahattini basa getirende akp meclise sokanda ben karsiyim hala

hdp ye hic bir sekilde oy vermem pkk destekcileri ile isim olmaz ince iyi bir adam ama daha partisine soz gecirmedi cok tutmaz benim fikrim meral.aksenrr belki ak partinin oyunu kirabilir cunku bugun k.marasta mitingi vardi canli yayin ozledim cok kalabalikto dusunun k.marastan akp ye %60 oy cikmisti
Ince soz geciremedi degil, parti kurulunda baskan secilemedi. Genellikle partilerin genel kurullarinda oy kullanan delegelerin cogunlugu mevcut baskan tarafindan o koltuklara getirilmislerdir. Kendi bekaalari icin baskasini desteklemekten cekinirler, hepsi bu.

Ben artik boyle seylere sasirmiyorum son 10 yilda milleti kandiriyorlarda millet bir turlu gozlerini acip etrafa bakamadi son saddam huseyin gibi olacak amerika elini cekecek ve halk onunde hersey yapilacak jendi halki katledecek malesef tarih hic sasmaz
Halk kimi katletecek anlamadim

Umarım perinçek hiç olmaz. Ona imza verende çıkmaz:63:
Çünkü Siyaset hiç bu kadar güzel olmamıştı.
Eskiden oy vermeye aday bulamıyorduk şimdi kime oy versek :KK45:
İnsana bir güvence veren İNCE ye mi,
Siyasete KADIN eli değdiren MERAL ablayamı,
Konuşmalarını severek dinlediğin Che ernosto hacı TEMEL dayıyamı,
Yoksa,
Karizmatik, saz çalan türkü söyleyen SELOya mı:KK53:

Valla renk geldi siyasete.

“yolcudur abbaaas bağlasan durmaz”:KK45:
Selonun neresi yakışıklı peh

Son düzenleme:
Tarih arastir kendin bul.herseyide bizden beklemeyin olurmu
Tarih arastir kendin bul.herseyide bizden beklemeyin olurmu
Tarihi cok iyi biliyorum tarihi bilmeyenlerin amerikanin ırak ta özgürlük getiriyorum diye halkı postalları altinda ezildigini 3 milyon insanin öldürüldüğünü pek bilmedigini anlıyorum ve halen amerika olmasaymış bizdede saddamin rejimi gibi olurmuş belliki tarihten hiç ders almamışsın ırak konusunda ben bilgi verdim istersen kaddafiyi ve libyasinida oku araştır diktatör dedikleri lider gidince simdi ne halde olduklarını ögren, Allah Tayyip erdogana sağlıklı uzun omur versin ki bu ülke çar çakalin eline kalmasın

Tarihi cok iyi biliyorum tarihi bilmeyenlerin amerikanin ırak ta özgürlük getiriyorum diye halkı postalları altinda ezildigini 3 milyon insanin öldürüldüğünü pek bilmedigini anlıyorum ve halen amerika olmasaymış bizdede saddamin rejimi gibi olurmuş belliki tarihten hiç ders almamışsın ırak konusunda ben bilgi verdim istersen kaddafiyi ve libyasinida oku araştır diktatör dedikleri lider gidince simdi ne halde olduklarını ögren, Allah Tayyip erdogana sağlıklı uzun omur versin ki bu ülke çar çakalin eline kalmasın
Al sana yakin tarih:

Screenshot_20180505-215505.jpg

Öyle paragraf yazmışsın ki övme yerine insanların yerme maksatlarını ispat gibi olmuş :)))

Amerika saddamin elinden tutmayi birakti ve saddam infaz edildi bizde oldugu gibi suan elimizden tutluyor Allahin oksijeni cok kimsenin olmesini istemiyorum.kenarda kosede yasasinlar siz diktatorlukten hoslanabilirsiniz ama ben hoslanmiyorum cunku bu ulke benim onlarin degil onlar gelip gecici hukumet sadece bayada yediler doydular son yedikleri olacak :) bana birsey hatirlatmana gerek yok okuduklarinla halk cikarini bagdastir ben sahsa degil ekonomiye cebime ve hayat sartlarina bakarim yoksa koy aslani saga sola kukresin napim yani

Bu şahsiyete oy verenlere sadece şunu söylemek istiyorum. Sizin etrafınızda anladığım kadarıyla şu süreçte fetöcü olmadığı halde vatan haini ilan edilen yok. Bu ülkede 150binden fazla insan suçlu suçsuz ayırt edilmeden fetöcü ilan edildi Bi günde işlerinden oldu ve sivil katliam yapıldı. Hemde hangi sebeplerle biliyormusun devlet eliyle desteklenen bankaya para yatırdığı için, devlet eliyle desteklenen dershanelere gittikleri için say say bitmez. Elinizi vicdanınıza koyun ya biraz bukadar olanlara rağmen nasıl hala gidipte savunursunuz bunları. Bir sürü masum insanın ahını aldılar ahını... Ekonomiye özelleştirmeler falan hiç girmiyorum....

Binali Yıldırım’ın konuşmasını dinliyorum da sunu fark ettim.
Erdoğan belediye başkanı ağzından,
Yıldırım da ulaştırma bakanı ağzından kurtaramıyor kendini :)

Biri Cumhurbaşkanı olmuş hala stad açtık, yol yaptık, cami yaptık, okul yaptık diyor.
Diğeri Başbakan ama hızlı tren, köprüler, yollardan öteye geçemiyor.
Demek ki ülkede siyaset yapılamıyor, politika oluşturulmuyor.

Birda imar affi var benim.dedelerim yada ben ne s.lakmisim bosuna para verip arazi almislar bosuna para verip ev almisiz gidip bis araziye ev yapip hirsiz olup sonra odullendirilirdik ne olacak bunlar bu hirsizligin alkislanmasi bu kadar insanin kul hakki sizi rahatsiz etmiyormu

Back