• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Pardon da, ortada ''SOL'' mı var?! :KK53:
Ben göremiyorum da:rapci:
31154310_1365571706877852_3695825688989794304_n.jpg
Ve yine büyük resmi görmüşsünüz :))

Hangi tankın önündeydi acaba ?
Biz niye görmedik :KK43:
Bak görüyormusun yandaşlar montajlamış sadece oturduğu yerden halkı galeyana getiren görüntüler koymuşlar
Çok ayıp :63:
erdogan-in-darbe-gecesi-kritik-anlari-959423.jpg

Birileri gibi tankların kontrolünde,meydandan yani CENK MEYDANINDAN Kaçıp da, belediye başkanının evinde, koltukda darbeyi izlemedi.
O muhalefet başkanı bile ''Haber etseydi de, bende havaalanında beklerdim'' demedi mi?! ERDOĞAN Çok ayıp etmiş darbe olurken, neden kemalime özel mektup yazıp güvercinlerle yollamamış ki.ayıp ayıp çok ayıp.Esefle kınıyorum Onu:KK70:

Ahahahahhahahahah :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Bilerek bi parmak bal caldi agizlarina. O yuzden 1500 kusur sehit verdik bir senede. Hmm ok k.i.b bye.

Erdogan suralari okusa siz savunmayin beee derdi

Ama ben en cok seni seviyorum ya en cok sen saçmalıyorsun
Ağzını yiyeyim e mi :KK53:

Hangi tankın önündeydi acaba ?
Biz niye görmedik :KK43:
Bak görüyormusun yandaşlar montajlamış sadece oturduğu yerden halkı galeyana getiren görüntüler koymuşlar
Çok ayıp :63:
15 temmuzdan sonra başbakan çıkıp ekranlarda açıklama yapmıştı. Fetöcüleri elimizle koymuş gibi bulup tutukluyoruz diye.
Gözümüzün içine baka baka milletle dalga geçiyorlar.

Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..'':KK48:
Ne tesaduf koca magaralari yerle bir eden f 16 meclisi azcik hirpaladi sizce ne kadar mantikli bu durum

Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..'':KK48:
Yaveri daveri pilotu korumasi fetoden içerde olan reis burnu bile
kanamadan gecirdi geceyi bosuna Allahin yer yuzundeki golgesi demiyorlar:işsiz:

Son düzenleme:
Ee abla kendisi koydu zaten :KK66:
Aynen öyle ama öyle bir güruh var ki ne derse ne yaparsa alkışlıyorlar. Hatta bir saat önce ak dediği olayı alkışlayıp 1 saat sonra aynı olaya kara dediğinde gene alkışlıyorlar. Sorgulamak yok ama az önce böyle demişti hemen ne değişti diyemiyorlar.
Bakın Erdoğan ekrana çıkıp aslında fetö iyiymiş dış güçler bizi kandırmış dön aramıza hasretimiz bitsin dese aynı kişiler gene alkışlar.
Hoş gerçi ben ayrılıklarına hiçç inanmıyorum. Öyle olsa önce içindekileri temizlerler.

Ne tesaduf koca magaralari yerle bir eden f 16 meclisi azcik hirpaladi sizce ne kadar mantikli bu durum
Ayrıca akepeli vekiller bu saldırıyı bekliyormuş gibi hiçç etkilenmediler konuşmalarına devam ettiler. Ne oluyoruz bu ne demediler.

Ayrıca akepeli vekiller bu saldırıyı bekliyormuş gibi hiçç etkilenmediler konuşmalarına devam ettiler. Ne oluyoruz bu ne demediler.
Twitterda bilenler varken onlar mi bilmeyecek? Biliyolardi bilerek isteyerek engellemediler. Govde gosterisine dönüşmesi gerekiyordu. Olan o gece gidenlere oldu

Aynen öyle ama öyle bir güruh var ki ne derse ne yaparsa alkışlıyorlar. Hatta bir saat önce ak dediği olayı alkışlayıp 1 saat sonra aynı olaya kara dediğinde gene alkışlıyorlar. Sorgulamak yok ama az önce böyle demişti hemen ne değişti diyemiyorlar.
Bakın Erdoğan ekrana çıkıp aslında fetö iyiymiş dış güçler bizi kandırmış dön aramıza hasretimiz bitsin dese aynı kişiler gene alkışlar.
Hoş gerçi ben ayrılıklarına hiçç inanmıyorum. Öyle olsa önce içindekileri temizlerler.
Ters şeyler denmesini umursamıyorlar. Biliyorlar ama ne olursa olsun onu savunuyorlar. Tıpkı kurtuluş savaşında hilafeti savunma adına ingiliz mandasını savunan gruplar gibiler

Ters şeyler denmesini umursamıyorlar. Biliyorlar ama ne olursa olsun onu savunuyorlar. Tıpkı kurtuluş savaşında hilafeti savunma adına ingiliz mandasını savunan gruplar gibiler
aynen fesli kadirin kurtuluş savaşını keşke yunanlar kazansaydı demesine rağmen halen savunulması gibi.

Yani bu ucaklar oyle oyuncak degil hedefi bulur ve patlatir parcasi kalmaz iste bunlar hp okumamaktan oluyor f16 biraz bilinse analsilir zaten

Yanı söylentiler doğru. Bir ara bunun fötönün doğum günü olduğu söyleniyordu.Demek senelerce onu kutlamışız muhteşem
Bende kendi doğum günü diyebiliyorum egemcim :KK14:
Neyse aman banane benzin 6 tl olsa ne olur 10 tl olsa ne olur ben 50 tllik alıyom bikere :27: dolar 4 tl olmasından hele banane biz dolar mı kullanıyok :olamaz:

Bende kendi doğum günü diyebiliyorum egemcim :KK14:
Neyse aman banane benzin 6 tl olsa ne olur 10 tl olsa ne olur ben 50 tllik alıyom bikere :KK53: dolar 4 tl olmasından hele banane biz dolar mı kullanıyok :olamaz:
yaaa bir de dolar mevzuu vardı.millet onca doları bozdurdu,birileri ucuza topladı şimdi dolar tavanda ama ses çıkaran yok:KK45:

yaaa bir de dolar mevzuu vardı.millet onca doları bozdurdu,birileri ucuza topladı şimdi dolar tavanda ama ses çıkaran yok:KK45:
Çok yakınım bir kişi ( siz tahmin edin :KK8:) tedaş araba kiralıyor euro üzerinden dedi 1 2 sene sonrası kurunu 7,5 tl den hesaplayıp 3 yıllık kiralıyorlarmış satmayın elinizdeki dövizleri zengin olucaksınız :işsiz:

Back