- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
Ve yine büyük resmi görmüşsünüz :))Pardon da, ortada ''SOL'' mı var?!
Ben göremiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve yine büyük resmi görmüşsünüz :))Pardon da, ortada ''SOL'' mı var?!
Ben göremiyorum da
Hangi tankın önündeydi acaba ?
Biz niye görmedik
Bak görüyormusun yandaşlar montajlamış sadece oturduğu yerden halkı galeyana getiren görüntüler koymuşlar
Çok ayıp
Ağzını yiyeyim e miAhahahahhahahahah
Bilerek bi parmak bal caldi agizlarina. O yuzden 1500 kusur sehit verdik bir senede. Hmm ok k.i.b bye.
Erdogan suralari okusa siz savunmayin beee derdi
Ama ben en cok seni seviyorum ya en cok sen saçmalıyorsun
15 temmuzdan sonra başbakan çıkıp ekranlarda açıklama yapmıştı. Fetöcüleri elimizle koymuş gibi bulup tutukluyoruz diye.Hangi tankın önündeydi acaba ?
Biz niye görmedik
Bak görüyormusun yandaşlar montajlamış sadece oturduğu yerden halkı galeyana getiren görüntüler koymuşlar
Çok ayıp
Ee abla kendisi koydu zaten15 temmuzdan sonra başbakan çıkıp ekranlarda açıklama yapmıştı. Fetöcüleri elimizle koymuş gibi bulup tutukluyoruz diye.
Gözümüzün içine baka baka milletle dalga geçiyorlar.
Ne tesaduf koca magaralari yerle bir eden f 16 meclisi azcik hirpaladi sizce ne kadar mantikli bu durumÜlkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..''
Yaveri daveri pilotu korumasi fetoden içerde olan reis burnu bileÜlkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..''
Aynen öyle ama öyle bir güruh var ki ne derse ne yaparsa alkışlıyorlar. Hatta bir saat önce ak dediği olayı alkışlayıp 1 saat sonra aynı olaya kara dediğinde gene alkışlıyorlar. Sorgulamak yok ama az önce böyle demişti hemen ne değişti diyemiyorlar.Ee abla kendisi koydu zaten
Hatta hatta koca sarayı göremedi.Ne tesaduf koca magaralari yerle bir eden f 16 meclisi azcik hirpaladi sizce ne kadar mantikli bu durum
Ayrıca akepeli vekiller bu saldırıyı bekliyormuş gibi hiçç etkilenmediler konuşmalarına devam ettiler. Ne oluyoruz bu ne demediler.Ne tesaduf koca magaralari yerle bir eden f 16 meclisi azcik hirpaladi sizce ne kadar mantikli bu durum
Yeme öpAğzını yiyeyim e mi
Twitterda bilenler varken onlar mi bilmeyecek? Biliyolardi bilerek isteyerek engellemediler. Govde gosterisine dönüşmesi gerekiyordu. Olan o gece gidenlere olduAyrıca akepeli vekiller bu saldırıyı bekliyormuş gibi hiçç etkilenmediler konuşmalarına devam ettiler. Ne oluyoruz bu ne demediler.
Ters şeyler denmesini umursamıyorlar. Biliyorlar ama ne olursa olsun onu savunuyorlar. Tıpkı kurtuluş savaşında hilafeti savunma adına ingiliz mandasını savunan gruplar gibilerAynen öyle ama öyle bir güruh var ki ne derse ne yaparsa alkışlıyorlar. Hatta bir saat önce ak dediği olayı alkışlayıp 1 saat sonra aynı olaya kara dediğinde gene alkışlıyorlar. Sorgulamak yok ama az önce böyle demişti hemen ne değişti diyemiyorlar.
Bakın Erdoğan ekrana çıkıp aslında fetö iyiymiş dış güçler bizi kandırmış dön aramıza hasretimiz bitsin dese aynı kişiler gene alkışlar.
Hoş gerçi ben ayrılıklarına hiçç inanmıyorum. Öyle olsa önce içindekileri temizlerler.
aynen fesli kadirin kurtuluş savaşını keşke yunanlar kazansaydı demesine rağmen halen savunulması gibi.Ters şeyler denmesini umursamıyorlar. Biliyorlar ama ne olursa olsun onu savunuyorlar. Tıpkı kurtuluş savaşında hilafeti savunma adına ingiliz mandasını savunan gruplar gibiler
Yani bu ucaklar oyle oyuncak degil hedefi bulur ve patlatir parcasi kalmaz iste bunlar hp okumamaktan oluyor f16 biraz bilinse analsilir zatenAyrıca akepeli vekiller bu saldırıyı bekliyormuş gibi hiçç etkilenmediler konuşmalarına devam ettiler. Ne oluyoruz bu ne demediler.
Bende kendi doğum günü diyebiliyorum egemcimYanı söylentiler doğru. Bir ara bunun fötönün doğum günü olduğu söyleniyordu.Demek senelerce onu kutlamışız muhteşem
yaaa bir de dolar mevzuu vardı.millet onca doları bozdurdu,birileri ucuza topladı şimdi dolar tavanda ama ses çıkaran yokBende kendi doğum günü diyebiliyorum egemcim
Neyse aman banane benzin 6 tl olsa ne olur 10 tl olsa ne olur ben 50 tllik alıyom bikere dolar 4 tl olmasından hele banane biz dolar mı kullanıyok
Kiz ben benzin bile almiyorum. O zaman daha cok benanaaggg.Bende kendi doğum günü diyebiliyorum egemcim
Neyse aman banane benzin 6 tl olsa ne olur 10 tl olsa ne olur ben 50 tllik alıyom bikere dolar 4 tl olmasından hele banane biz dolar mı kullanıyok
Çok yakınım bir kişi ( siz tahmin edin ) tedaş araba kiralıyor euro üzerinden dedi 1 2 sene sonrası kurunu 7,5 tl den hesaplayıp 3 yıllık kiralıyorlarmış satmayın elinizdeki dövizleri zengin olucaksınızyaaa bir de dolar mevzuu vardı.millet onca doları bozdurdu,birileri ucuza topladı şimdi dolar tavanda ama ses çıkaran yok
He valla bak hiç o açıdan düsünmemiştim iyiki arabamız yok bide 40 binliralık arabaya 100 binlira vermek zorunda kalıcaktıkKiz ben benzin bile almiyorum. O zaman daha cok benanaaggg.