How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Dilerim bu seçim futbol takımı tutar gibi partilere oylarin verilmedigi, adayların tek argümanının rakip adayları karalamak olmadığı bir seçim olur :)

Sadece gülüp geçiyorum sizin gibi düşünen insanalara:-)
Erdoğan, o kadar ZEKİ bir insan ki, yıllardır meydan da kazanılamayan ZAFERİ Masada kazandı ELHAMDÜLİLLAH:KK200:
Bu ülke 30 yılda 35 bin fidanını Şehid verdi. Peki 35 bin canın karşılığında ne kazanıldı?!
Olan sadece yitip giden fidanlarımıza ve o savaşta harcanan cephanelerimize paralarımıza oldu.
Savaşarak kazanılamayacagını anlayan Erdoğan, çözüm sürecini gitti ve o pkk'lı alçakların agzına bir parmak bal sürüp derin uykuya yatırdı.Onlar çözüm sürecinde barış oyuncağıyla oynayıp avunurken, ülke olarak bizler ne yaptık peki?!
Yıllardır dışa bagımlı olan ve pkk savaşmak için dış güçlerden cephane almakdan başka bir şey yapamayan bu ülke, çözüm sürecinde kazanılan ''ZAMANINI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı.Savaşta kaybedilen ''ZAMAN ve PARAYI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı!!!!
Bizler şuanda,abd,ingilize, fransıza,yahudiye rağmen Durmadık yılmadan yıkılmadan mücadelimizi verdik!
Kandili başlarını Yıkdık mı? YIKTIK!!!..
Sınırlarımızı aşıp, onların kalplerine demir yumruğu indirdik mi?! İNDİRDİK!!!...
Afrin harakatı da, bize gösterdi ki, pkk aslında basit bir örgüt değil.Arkasında abd,almanyanın,ingilterenin velhasılı tüm şer odaklarının destegini alan bir hain örgüttür.
Biz o barışı yapmasaydık.Hala şehid vermeye devam edecektik.Savaşta harcadıgımız o zaman ve para boşa gidecekti.
Şuanda dünyaya meydan okuyabilen DEV BİR DEVLET OLDUK ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYE
Ahahahahhahahahah :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Bilerek bi parmak bal caldi agizlarina. O yuzden 1500 kusur sehit verdik bir senede. Hmm ok k.i.b bye.

Erdogan suralari okusa siz savunmayin beee derdi

Ama ben en cok seni seviyorum ya en cok sen saçmalıyorsun

Bütün dediklerin iyi hoşta .
Çocuğu üniv . giden adam hala asgari ücret mi alıyor ?
Benımde bu işe aklım ermıyor . 5 yıldır özel sektördeyım . ilk girdiğim yıl sadece asgari ücretle girdim. Daha sonra performansıma göre arttıırım oldu.
Yokmudur asgari ucretli calisan.
Bes krs tazminat bile alamadan isten cikarilip yeni bir iste asgari ucretle calisan cok insan taniyorum. Fabrikalarda calisanlar, marketlerde calisanlar buna dahil.
Gerci unv bitirip is bulamayip o ise bile bayila bayila girecek cok insanda taniyorum. Is bulamadigi icin evinde orgu oren kadinda taniyorum. Bu ulkede zengin cok zengin ama fakir fukara gittikce fakirlesiyor.
Esim 850 tl aliyordu bes yil once evlendigimizde. Biz onunlada son krsuna kadar harcayip geciniyorduk simdiki 1600 tl ilede ayni. Maaslar artiyor vergiler sabitmi kaliyor hayir.
Kasigin ucuyla verip kepceyle aliyorlar.

Derin uykuya yatirmismis. Derin uykuya yatan senin reyizin olmasin?

Yoksa gozlerini bilerek mi kapatmis o hendeklere:KK57:

Bunu bile kahramanlık destanina cevirmisler. :temizlik:
Valilere operasyon izni verdirmeyen reyiz pkkyi derin uykuya yatirmis. Onlar da derin uykuda hendekleri kazmis binlerce vatan evladini sehit etmisler.

Vay beee vay beeee. Kimler kimler oy kullanıyor arkadas.

Ahahahahhahahahah :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Bilerek bi parmak bal caldi agizlarina. O yuzden 1500 kusur sehit verdik bir senede. Hmm ok k.i.b bye.

Erdogan suralari okusa siz savunmayin beee derdi

Ama ben en cok seni seviyorum ya en cok sen saçmalıyorsun
Ne mutlu bana ve benim gibi düşünenlere ki, saçmalayarak! sizin gibi düşünenlerin emrine boyun egmeyerek 15 yıldır gümbür gümbür iktidara geliyoruz ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYE:halay:
O pkk son çırpınışlarıydı.
ERDOĞAN önce kim cesaret edip de, sınırlar ötesine operasyon düzenleyebiliyordu?! Bana bir tane örnek versene!..
Bizler abd yahudinin kıskancında olan zavallı bir devlettik. Onların verdiği bozuk külüstür silahlarla,sözde pkk mücadele ediyorduk.
Karakollara basıp,askerimizin bogazının kesildiği, köyleri basıp halkı kurşuna dizen pkk yaptıklarını ne çabuk unuttunuz?!
Başbağlar katliamın yapıldığı yılları ne çabuk unuttunuz?! :KK12:

Ne mutlu bana ve benim gibi düşünenlere ki, saçmalayarak! sizin gibi düşünenlerin emrine boyun egmeyerek 15 yıldır gümbür gümbür iktidara geliyoruz ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYE:halay:
ERDOĞAN önce kim cesaret edip de, sınırlar ötesine operasyon düzenleyebiliyordu?! Bana bir tane örnek versene!..
Bizler abd yahudinin kıskancında olan zavallı bir devlettik. Onların verdiği bozuk külüstür silahlarla,sözde pkk mücadele ediyorduk.
Karakollara basıp,askerimizin bogazının kesildiği, köyleri basıp halkı kurşuna dizen pkk yaptıklarını ne çabuk unuttunuz?!

Bi oyları çalmasalarda baksak gerçek oy oranlarına:anne:

Sizin ar damarınız çatlamış.

Tisikkirlir iyi ginlir

Sadece gülüp geçiyorum sizin gibi düşünen insanalara:-)
Erdoğan, o kadar ZEKİ bir insan ki, yıllardır meydan da kazanılamayan ZAFERİ Masada kazandı ELHAMDÜLİLLAH:KK200:
Bu ülke 30 yılda 35 bin fidanını Şehid verdi. Peki 35 bin canın karşılığında ne kazanıldı?!
Olan sadece yitip giden fidanlarımıza ve o savaşta harcanan cephanelerimize paralarımıza oldu.
Savaşarak kazanılamayacagını anlayan Erdoğan, çözüm sürecini gitti ve o pkk'lı alçakların agzına bir parmak bal sürüp derin uykuya yatırdı.Onlar çözüm sürecinde barış oyuncağıyla oynayıp avunurken, ülke olarak bizler ne yaptık peki?!
Yıllardır dışa bagımlı olan ve pkk savaşmak için dış güçlerden cephane almakdan başka bir şey yapamayan bu ülke, çözüm sürecinde kazanılan ''ZAMANINI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı.Savaşta kaybedilen ''ZAMAN ve PARAYI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı!!!!
Bizler şuanda,abd,ingilize, fransıza,yahudiye rağmen Durmadık yılmadan yıkılmadan mücadelimizi verdik!
Kandili başlarını Yıkdık mı? YIKTIK!!!..
Sınırlarımızı aşıp, onların kalplerine demir yumruğu indirdik mi?! İNDİRDİK!!!...
Afrin harakatı da, bize gösterdi ki, pkk aslında basit bir örgüt değil.Arkasında abd,almanyanın,ingilterenin velhasılı tüm şer odaklarının destegini alan bir hain örgüttür.
Biz o barışı yapmasaydık.Hala şehid vermeye devam edecektik.Savaşta harcadıgımız o zaman ve para boşa gidecekti.
Şuanda dünyaya meydan okuyabilen DEV BİR DEVLET OLDUK ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYE
:KK60:gerçekleri çok güzel anlatmışsınız

sanki 15 yıldır ülkeyi başkaları yönetiyor da seçilince o olacak bu olacak,her şey değişecek daha güzel olacak diyorlar:KK12:

baskın seçimi açıkladıkları gün yüzlerindeki o sinsi gülmeyi unutamıyorum.nasıl faka bastınız bakışıydı.
en çok da maşaya kızıyorum:sinirli:

sanki 15 yıldır ülkeyi başkaları yönetiyor da seçilince o olacak bu olacak,her şey değişecek daha güzel olacak diyorlar:KK12:
:sinirli:
15 yıldır bu ülke yerinde saymadı!
Her yıl daha ileriye gittik.Yerimizde saymadık Elhamdülillah.
Yarınlar daha da, güzel olacaktır İnşallah En Büyük TÜRKİYE
15 yılda milyonlarca güzelliklere imza attık.Sizler 80 yılda hangi güzelliklere imza attınız? Söyler misiniz!..

15 yıldır bu ülke yerinde saymadı!
Her yıl daha ileriye gittik.Yerimizde saymadık Elhamdülillah.
Yarınlar daha da, güzel olacaktır İnşallah En Büyük TÜRKİYE
15 yılda milyonlarca güzelliklere imza attık.Sizler 80 yılda hangi güzelliklere imza attınız? Söyler misiniz!..
Kendini fazla yorma sen ne anlatsanda anlamayacaklar

Çalışıyoruz sizde Çaldırmayın diyon yani. Ahlaklı ülkelerde kimse oylarının başını beklemek zorunda değildir. Oyunu kullanır gidersin...
Vay be hırsız değil de hırsızlik mağduru suçlandı forum sayesinde bunu da duymuş olduk

cumhuriyet.jpg

Back