- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok komiksiniz.Çaldığınızı bari ulu orta söylemeyin
Kız ben bu kızı engellemiş tim, acaba sen alıntı yapınca mi gördümÇalışıyoruz sizde Çaldırmayın diyon yani. Ahlaklı ülkelerde kimse oylarının başını beklemek zorunda değildir. Oyunu kullanır gidersin...
İşte görüyorsun gerçeklerden kaçılmıyor. Naparsan yap acı ama maalesef ki gerçeklerKız ben bu kızı engellemiş tim, acaba sen alıntı yapınca mi gördüm
Çok komiksiniz.
Etkiye tepki olaraki mecazi anlamda söylenen bir kelimeyi, gerçek olarak algılamak da, size yakışır
Yıllardır kaybettikleri seçimleri, çalınan oylardan diyerek gazel okuyanların sıgındığı tek limandır ''İFTİRALAR''
Madem çaldık (ASLA ÇALINDIĞINI KABUL ETMİYORUM!!!..) Sizler daha bir oyunuza bile sahip çıkamıyorsanız, yarın iktidara geldiğinizde, bu VATANA Nasıl sahip çıkacaksınız peki?!...
Vay be, orada tüm partiden adamlar var iken, sadece bir partinin yani AK Partinin adamlarının, diğer adamları! es geçip oyları çalıyorsa şayet, onun elini öpmek lazım. O kadar adamı ayakta uyuttugu için
Aynen öyle. Aynen. Sevdikleri insana çekmişlerSizin ar damarınız çatlamış.
Tisikkirlir iyi ginlir
Ya sen buna laf anlatip bi seyler öğretebilecegini düşünüp ne yapmak nereye varmak istemektesin?Bu konuda sizin kadar komik olamam buna emin olun.
Umarım o çok sevdiğiniz reisiniz ülkeyi batırıp kaçarken yine burda olursunuz da komikliklerinizle bizi şenlendirirsiniz
Ovvv o zaman savunduklarını asla kabul etmezler. Tıpkı amerikadaki şahsı zamanında savunduklarını unuttukları(!) gibi. Biz hep solu tuttuk diyecekler :))))Bu konuda sizin kadar komik olamam buna emin olun.
Umarım o çok sevdiğiniz reisiniz ülkeyi batırıp kaçarken yine burda olursunuz da komikliklerinizle bizi şenlendirirsiniz
Banlanip gelmis biri olarak pis pis gulmek istiyorum:) golgesi yetiyor korkutmaya hahahaKızlar bilen biri varsa beni aydınlatsın.
Son 10 senedir falan 23 nisan haftası kutlu doğum haftası kutlanıyordu.okullarda bile zorunlu etkinlikler oluyordu. Bu sene neden kutlanıyor.
Kutlandi mi abla ? Feto adetidir o Cok sevdiklei feto amcalari getirmistiKızlar bilen biri varsa beni aydınlatsın.
Son 10 senedir falan 23 nisan haftası kutlu doğum haftası kutlanıyordu.okullarda bile zorunlu etkinlikler oluyordu. Bu sene neden kutlanıyor.
Kutlanmiyor yazmıştım tel değiştirmişKutlandi mi abla ? Feto adetidir o Cok sevdiklei feto amcalari getirmisti
Yanı söylentiler doğru. Bir ara bunun fötönün doğum günü olduğu söyleniyordu.Demek senelerce onu kutlamışız muhteşemKutlandi mi abla ? Feto adetidir o Cok sevdiklei feto amcalari getirmisti
Telefon bile isyan etmiş ablaKutlanmiyor yazmıştım tel değiştirmiş
Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.Bu konuda sizin kadar komik olamam buna emin olun.
iyiki telefonla oy kullanmıyorsun..çalınacaktı oyun :))))Kutlanmiyor yazmıştım tel değiştirmiş
Hangi tankın önündeydi acaba ?Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..''
Pardon da, ortada ''SOL'' mı var?!Biz hep solu tuttuk diyecekler :))))
İyi ki.☺iyiki telefonla oy kullanmıyorsun..çalınacaktı oyun :))))