• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bazı üyeleri göz ardı ettim. Hırsıma yenilip cevap vereceğim yoksa. Ceza almak istemiyorum. Ağzına sağlık bazı arkadaşların :)) duygularıma tercüman olmuşlar

Çaldığınızı bari ulu orta söylemeyin :KK66:
Çok komiksiniz.
Etkiye tepki olaraki mecazi anlamda söylenen bir kelimeyi, gerçek olarak algılamak da, size yakışır:KK12:
Yıllardır kaybettikleri seçimleri, çalınan oylardan diyerek gazel okuyanların sıgındığı tek limandır ''İFTİRALAR''
Madem çaldık (ASLA ÇALINDIĞINI KABUL ETMİYORUM!!!..) Sizler daha bir oyunuza bile sahip çıkamıyorsanız, yarın iktidara geldiğinizde, bu VATANA Nasıl sahip çıkacaksınız peki?!...:halay:
Vay be, orada tüm partiden adamlar var iken, sadece bir partinin yani AK Partinin adamlarının, diğer adamları! es geçip oyları çalıyorsa şayet, onun elini öpmek lazım. O kadar adamı ayakta uyuttugu için:KK70::deli:

Çalışıyoruz sizde Çaldırmayın diyon yani. Ahlaklı ülkelerde kimse oylarının başını beklemek zorunda değildir. Oyunu kullanır gidersin...
Kız ben bu kızı engellemiş tim, acaba sen alıntı yapınca mi gördüm ;)

Çok komiksiniz.
Etkiye tepki olaraki mecazi anlamda söylenen bir kelimeyi, gerçek olarak algılamak da, size yakışır:KK12:
Yıllardır kaybettikleri seçimleri, çalınan oylardan diyerek gazel okuyanların sıgındığı tek limandır ''İFTİRALAR''
Madem çaldık (ASLA ÇALINDIĞINI KABUL ETMİYORUM!!!..) Sizler daha bir oyunuza bile sahip çıkamıyorsanız, yarın iktidara geldiğinizde, bu VATANA Nasıl sahip çıkacaksınız peki?!...:halay:
Vay be, orada tüm partiden adamlar var iken, sadece bir partinin yani AK Partinin adamlarının, diğer adamları! es geçip oyları çalıyorsa şayet, onun elini öpmek lazım. O kadar adamı ayakta uyuttugu için:KK70::deli:

Bu konuda sizin kadar komik olamam buna emin olun.

Umarım o çok sevdiğiniz reisiniz ülkeyi batırıp kaçarken yine burda olursunuz da komikliklerinizle bizi şenlendirirsiniz ;)

Umarım o çok sevdiğiniz reisiniz ülkeyi batırıp kaçarken yine burda olursunuz da komikliklerinizle bizi şenlendirirsiniz :KK66:
Ya sen buna laf anlatip bi seyler öğretebilecegini düşünüp ne yapmak nereye varmak istemektesin?

Yazdığımı hatırla.:KK53:

Umarım o çok sevdiğiniz reisiniz ülkeyi batırıp kaçarken yine burda olursunuz da komikliklerinizle bizi şenlendirirsiniz :KK66:
Ovvv o zaman savunduklarını asla kabul etmezler. Tıpkı amerikadaki şahsı zamanında savunduklarını unuttukları(!) gibi. Biz hep solu tuttuk diyecekler :))))

Kızlar bilen biri varsa beni aydınlatsın.

Son 10 senedir falan 23 nisan haftası kutlu doğum haftası kutlanıyordu.okullarda bile zorunlu etkinlikler oluyordu. Bu sene neden kutlanmıyor

Son 10 senedir falan 23 nisan haftası kutlu doğum haftası kutlanıyordu.okullarda bile zorunlu etkinlikler oluyordu. Bu sene neden kutlanıyor.
Banlanip gelmis biri olarak pis pis gulmek istiyorum:) golgesi yetiyor korkutmaya hahaha

Son 10 senedir falan 23 nisan haftası kutlu doğum haftası kutlanıyordu.okullarda bile zorunlu etkinlikler oluyordu. Bu sene neden kutlanıyor.
Kutlandi mi abla ? Feto adetidir o:KK53: Cok sevdiklei feto amcalari getirmisti

Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..'':KK48:

Ülkeyi terk edecek,kaçacak dediğiniz O REİSİMİZ 15 Temmuz'da f16 bomba yağdırırken bile kaçmadı,ASLANLAR Gibi halkıyla OMUZ OMUZA DİK Duruş sergiledi de, şimdi mi kaçacak.
Siz kaçacak diye kendi kendinizi avutun.Ne demişler ''Umut fakirin Ekmeğidir!..'':KK48:
Hangi tankın önündeydi acaba ?
Biz niye görmedik :(
Bak görüyormusun yandaşlar montajlamış sadece oturduğu yerden halkı galeyana getiren görüntüler koymuşlar
Çok ayıp :63:

Biz hep solu tuttuk diyecekler :))))
Pardon da, ortada ''SOL'' mı var?! :KK53:
Ben göremiyorum da:rapci:
31154310_1365571706877852_3695825688989794304_n.jpg

Back