• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

-altın 2.5 sene evvel 112 liraydı en son 175 idi.
-dolar 4 lira
-daha dün avrasya tünelinden geçtik 20 liraydı
-bir kalıp koyun peyniri 35 lira
- benzine sürekli zam geliyor
-faiz oranları çok yüksek, istanbul da ev almak hayal oldu (esenyurttan alırsınız elbette)
-eğitimi konuşmaya bile gerek yok
-dün dediklerinin bugün tam tersini yapıyorlar
-insanları ayrıştırdılar.
-dinin hiç bu kadar ekmeği yenmemişti
- linç kültürü başladı
-herkesin dilinde “vatan haini” lafı, yaftası
-ekranlarda hakaret, bağırıp, çağırmalar. Mahalle ağzıyla konuşmalar
-2 sene evvel 75 bine aldığımız araba bugün 105 lira
-sürekli vergi zammı

Partizanlığı anlamıyorum hele hele asgari ücretlilerin, tek maaşla ev geçindirenlerin ölümüne savunmalarını anlamıyorum
Evlerin, arabaların, özel okullarda okutabildiğin çocukların olur birilerinin o makamlarda olması işine yarar anlarım ama sen aç, sefil senin neyine onları orada tutmak. Sana ne fayda sağlamışlar? Onlar orada ve sen hala ay sonunu düşünüyorsun..

Bazı yandaş kanallarda 98 yılındaki hastane durumlarını gösteriyor şaka gibi :)) 98 e gitmeye gerek yok aslında 2018 de hala özel hastaneleri tercih ediyoruz sıra beklemeyelim diye :) hem 98 yılı nere 2018 nere. O zaman internet bile yoktu, cep telefonu bile her evde yoktu :)
98 yılında böyleydik 2018 de şahane olduk valla hep başımızdakiler sayesinde diye düşünen insan var mı? Gerçekten var mı? :))

Sadece gülüp geçiyorum sizin gibi düşünen insanalara:-)
Erdoğan, o kadar ZEKİ bir insan ki, yıllardır meydan da kazanılamayan ZAFERİ Masada kazandı ELHAMDÜLİLLAH:KK200:
Bu ülke 30 yılda 35 bin fidanını Şehid verdi. Peki 35 bin canın karşılığında ne kazanıldı?!
Olan sadece yitip giden fidanlarımıza ve o savaşta harcanan cephanelerimize paralarımıza oldu.
Savaşarak kazanılamayacagını anlayan Erdoğan, çözüm sürecini gitti ve o pkk'lı alçakların agzına bir parmak bal sürüp derin uykuya yatırdı.Onlar çözüm sürecinde barış oyuncağıyla oynayıp avunurken, ülke olarak bizler ne yaptık peki?!
Yıllardır dışa bagımlı olan ve pkk savaşmak için dış güçlerden cephane almakdan başka bir şey yapamayan bu ülke, çözüm sürecinde kazanılan ''ZAMANINI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı.Savaşta kaybedilen ''ZAMAN ve PARAYI'' yerli savunma silahları üretmeye harcadı!!!!
Bizler şuanda,abd,ingilize, fransıza,yahudiye rağmen Durmadık yılmadan yıkılmadan mücadelimizi verdik!
Kandili başlarını Yıkdık mı? YIKTIK!!!..
Sınırlarımızı aşıp, onların kalplerine demir yumruğu indirdik mi?! İNDİRDİK!!!...
Afrin harakatı da, bize gösterdi ki, pkk aslında basit bir örgüt değil.Arkasında abd,almanyanın,ingilterenin velhasılı tüm şer odaklarının destegini alan bir hain örgüttür.
Biz o barışı yapmasaydık.Hala şehid vermeye devam edecektik.Savaşta harcadıgımız o zaman ve para boşa gidecekti.
Şuanda dünyaya meydan okuyabilen DEV BİR DEVLET OLDUK ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYE

Pembe gözlüklerine bayıldım nerede satılıyor yazabilir misiniz ?

Bazı yandaş kanallarda 98 yılındaki hastane durumlarını gösteriyor şaka gibi :)) 98 e gitmeye gerek yok aslında 2018 de hala özel hastaneleri tercih ediyoruz sıra beklemeyelim diye :) hem 98 yılı nere 2018 nere. O zaman internet bile yoktu, cep telefonu bile her evde yoktu :)
98 yılında böyleydik 2018 de şahane olduk valla hep başımızdakiler sayesinde diye düşünen insan var mı? Gerçekten var mı? :))
Var var çok değil geçmiş 2-3sayfayı okuyun ;)

Beşiktaş, kadıköy, bakırköy,sarıyer,şişli, silivri,çatalca, beylikdüzü, adalar

Bir de; sultangazi,esenyurt, eyüp, gaziosmanpaşa, fatih, sultanbeyli, bayrampaşa vs.
Diyeceklerim bu kadar.
Anlayan anladı.

çok komik yaaa, halkın seçtiği başbakan değiştirildiğinde ses çıkarmayanlar şimdi chp den iyi partiye geçenleri eleştiriyorlar:kusmuk:

-altın 2.5 sene evvel 112 liraydı en son 175 idi.
-dolar 4 lira
-daha dün avrasya tünelinden geçtik 20 liraydı
-bir kalıp koyun peyniri 35 lira
- benzine sürekli zam geliyor
-faiz oranları çok yüksek, istanbul da ev almak hayal oldu (esenyurttan alırsınız elbette)
-eğitimi konuşmaya bile gerek yok
-dün dediklerinin bugün tam tersini yapıyorlar
-insanları ayrıştırdılar.
-dinin hiç bu kadar ekmeği yenmemişti
- linç kültürü başladı
-herkesin dilinde “vatan haini” lafı, yaftası
-ekranlarda hakaret, bağırıp, çağırmalar. Mahalle ağzıyla konuşmalar
-2 sene evvel 75 bine aldığımız araba bugün 105 lira
-sürekli vergi zammı

Partizanlığı anlamıyorum hele hele asgari ücretlilerin, tek maaşla ev geçindirenlerin ölümüne savunmalarını anlamıyorum
Evlerin, arabaların, özel okullarda okutabildiğin çocukların olur birilerinin o makamlarda olması işine yarar anlarım ama sen aç, sefil senin neyine onları orada tutmak. Sana ne fayda sağlamışlar? Onlar orada ve sen hala ay sonunu düşünüyorsun..
Iste genel olarak oyle benim kimseyi asagilamak gibi derdim yok ama etrafima bakiyorum gene olarak ort ustu insanlar akp karsiti alti ise akpli

Bugün 23 nisan!
Gecen seneler 70 ülkeden Türkiyeye 23 nisan kutlamaları için çoçuklar gelirmiş bu sene sadece 26 ülkeden gelmiş. Niye çünkuuuu çoluk çoçuk büzüüü kıskaniyleeeer:confused:

oooo karamollaoğlu çarşamba günü abdullah gül le görüşecekmiş,sular iyice ısınıyor.hadi hayırlısı.

Bugün 23 nisan!
Gecen seneler 70 ülkeden Türkiyeye 23 nisan kutlamaları için çoçuklar gelirmiş bu sene sadece 26 ülkeden gelmiş. Niye çünkuuuu çoluk çoçuk büzüüü kıskaniyleeeer:confused:
kaç senedirkutlu doğum haftasının gölgesinde kalmıştı 23 nisan.bu sene kutlamalar ses getiriyor.

Memlekette ekonomi hukuk her şey o kadar bitik ki. Bu seçimden kısa süre sonra tekrar seçim olacaktır. Kolay kolay düzelebilecek bir durumda deiliz maalesef. 15 yıllık enkaz kolay kalkmayacak

Memlekette ekonomi hukuk her şey o kadar bitik ki. Bu seçimden kısa süre sonra tekrar seçim olacaktır. Kolay kolay düzelebilecek bir durumda deiliz maalesef. 15 yıllık enkaz kolay kalkmayacak
Enkazı tamir edecek insanlar gelsin de bana yeter. Daha fazla batmak istemiyorum.bi sonraki aşama kötü. Bide bugün sürpriz şekilde iyi parti öne çıktı ya bazıları seçimin iptalini yorumluyor

Yaveri daveri pilotu korumasi fetoden içerde olan reis burnu bile
kanamadan gecirdi geceyi bosuna Allahin yer yuzundeki golgesi demiyorlar:işsiz:

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külüm den yapılan bir hisar vardır

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır

Bilmem anlatabildim mi!!...:işsiz:

Pembe gözlüklerine bayıldım nerede satılıyor yazabilir misiniz ?
Yazsam ne anlam ifade eder ki, çünkü onu alacak YÜREK yok sizde!!!..
O Pembe Gözlükleri almak için insan da, MANGAL gibi VATAN SEVDASIYLA Yanan Bir YÜREK Olması Lazım!!!..En Büyük TÜRKİYE

Enkazı tamir edecek insanlar gelsin de bana yeter. Daha fazla batmak istemiyorum.bi sonraki aşama kötü. Bide bugün sürpriz şekilde iyi parti öne çıktı ya bazıları seçimin iptalini yorumluyor
Oyle kolay ortadan kalkacak bir enkaz degil malesef. Bakalim zaman ne gösterecek

Yine ortalık karışmış. Beş altı sayfa geriye gittim vallahi ben yine şok. Şaşırmaktan kendimi alamıyorum.

çok komik yaaa, halkın seçtiği başbakan değiştirildiğinde ses çıkarmayanlar şimdi chp den iyi partiye geçenleri eleştiriyorlar:kusmuk:
Halkın seçtiği ve Dünyanın en kibar ve mütevazı insanı olan Başbakan''Adanan Menderesi'' Asan bir ülkenin vatandaşı olarak, Atatürk'ün kurduğu bir partinin, ''Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.." Diyen bir parti iken şimdiler de, 28 şubatta sırf şeyhler müritler partisi diye kapatılmasını isteyen kişilerin, aynı çatı altında birleşmesine şaşırmak ne kadar da KOMİK! değil mi?!

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külüm den yapılan bir hisar vardır

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır

Bilmem anlatabildim mi!!...:işsiz:

Yazsam ne anlam ifade eder ki, çünkü onu alacak YÜREK yok sizde!!!..
O Pembe Gözlükleri almak için insan da, MANGAL gibi VATAN SEVDASIYLA Yanan Bir YÜREK Olması Lazım!!!..En Büyük TÜRKİYE

Ne vatan sevdası ya
Sizinki rte sevdası baska bir sey değil.
Vatan sevdası olsa çözüm süreci diye vatanı ateşe atanlara alkış tutmazdınız

Akp Chp'nin ne ekmeğini yedi be. Atatürk olmasa bu Chp olmasa ne yapardı acaba. Hala anlamış değilim birilerini savunmak için birilerini eleştirmek kadar mantıksız bir şey yok bu ülke de. Gerçekten zor çok zor bu saatten sonra nasıl birlik olacak bu halk!

Back