http://www.mynet.com/haber/guncel/hatay-dan-kahreden-sehit-haberi-4040454-1Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
Ancak geriden bakıyorsunuz walla geriden gelenlerle uğraşamıcm
Bakin hangi partinin savunucususunuz, kimi översiniz beni ilgilendirmez fakat 1.sehitler uzerinden siyaset yapmayin. 2.ise sirf Afrin'de, Sur'da, Daglica'da verdigimiz sehitleri bir arastirin. Cok degil en fazla 3 senelik bir arastirma. Rica ediyorum sizden.Ben sizi görmedim ama arkdaşlar o kadar konuştular duymadm niye yalan söylim??
Çalmıyor olsa oy vermeyeceklerden hatta.ben anladım sizde çalıyorlar ama yapıyorlar kardeşim diyenlerdensiniz..
Sözun bittigi yerdeyim ben. Heybemde kelime kalmadi :)Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
Aynen.Sözun bittigi yerdeyim ben.
İnşallah Ağrına gidersiniz
yolunuz açık olsun
Ha 1 ha 10.Kusura bakmayn sizin de bi gram anlayışınız Yok. ŞEHİT DEDİĞİMDE BİR ZAMANLAR 15-20 YIL ÖNCE VE ÖNCEKİ SENELERDE ŞEHİTLERİN SAYISI ÇOKTU Bİ HABER AÇIN İZLEYİN. ŞUAN ŞEHİTLER DE VAR EVET YOK DEMEDİM AZALDI DİYORUM BİR DİYARBAKIRDA OLDU GEÇEN. TOPLU ŞEHİT ALLAH TARAFINDAN Bİ KERE OLDU NEYSE DERSİN AMA SÜREKLİ SÜREKLİ TOPLU ŞEHİT OLUNCA BEN ARTIK DEVLETTEN ŞÜPHE EDERİM BİR ZAMNLAR ARTIK BAŞINDA KİM OLDUYSA. LAFIMI ANLAYIN ÖYLE KONUŞUN.
Çalmıyor olsa oy vermeyeceklerden hatta.
Siz bence haddinizi asmaya basladiniz.Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
Kesinlikle. Sevinelim bir de.Siz bence haddinizi asmaya basladiniz.
Ne demek 10 15 20 sehit yok. 1 tane de olsa evlattir babadir eştir.
Yaziklar olsun size ve sizin gibi dusunenlere!!
Konuyu sizin gibilerbaşka yerlere çeker diyorum ki o zaman devletten şüphe ettim akp geçti şehitler azaldı evet fark etmez ama bir tane de olsa canımız yanıyor akp devam edecek terör bitecek. Hain tuzaklar olmayack ama trafik kazası olursa bilemem Allah’ın bildiği oHa 1 ha 10.
Ne farkı var? Hepsi can değil mi?
Reisleri kendinden olmayan şehitleri es geçiyorHa 1 ha 10.
Ne farkı var? Hepsi can değil mi?
Şehitler azaldı ne demek hanımefendi 1 tane bile olsa buna sevinilmez!Konuyu sizin gibilerbaşka yerlere çeker diyorum ki o zaman devletten şüphe ettim akp geçti şehitler azaldı evet fark etmez ama bir tane de olsa canımız yanıyor akp devam edecek terör bitecek. Hain tuzaklar olmayack ama trafik kazası olursa bilemem Allah’ın bildiği o
Reisleri kendinden olmayan şehitleri es geçiyor
O yüzden sayı azmış gibi görünüyor
Şimdi bir kelime edecem olmayacak ama dayanamıyorum yapacm. Götünüzden mi anlıyorsunuz yazdıklarımı yuh diyorum walla birine anlatırken çocukta dinledi ve çocuğa anlattım şimdi niye anlamıyorlar diyo anlamayacak ne var bunda ? Ben sana bi tanesi can değil mi dedim az önce erdoğanı kötülediniz ne oldu ? Erdoğan’ın sayesinde şehit azaldı ve bitecek bunu diyorum 20 sene önce 18 kere canımız yanıyordu şimdi bir tane yakında hiç yanmayacak anladınmmı yoksa anlatmamı istiyomusn ?Siz bence haddinizi asmaya basladiniz.
Ne demek 10 15 20 sehit yok. 1 tane de olsa evlattir babadir eştir.
Yaziklar olsun size ve sizin gibi dusunenlere!!
İzlediği kanallarda sanki bütün şehitlerin haberlerini veriyorlar!Reisleri kendinden olmayan şehitleri es geçiyor
O yüzden sayı azmış gibi görünüyor
Ben toplu oy veriyorlar demedim. Ülkenin siyasi, ekonomik açıdan gidişatına bakınca aklım almıyor ve soruyorum neden diye?Ne alakası var gidip toplu mu oy veriyorlar hayır aklı yokmu istediği oyu verebilir kimse ye zorla yapılmaz. Mesela benim ailem de akp dedi ben de o zamankadar MHP sevdası vardı gittim mhpye verdim ama sonra aklım yerine geldi ben niye verdim ki dedim neyse böyle olmuştu
Rica ederim. Destek vereceğim. Terör her yer de oldu yurtdışında Türkiye de. Canlı bombalar falan onları ben kenara koyuyorum. Ben çok takip ettim eskilerde şehitler bitmezdi artık dizi gibi olmuştu haberler illa duymamız lazımdı bir değil ikimdeğil çok sayıda şehit veriyorduk sebepsiz yere çünkü terör haince vuruyordu. Neyse ki bitti ben Doğunun bir şehirindeyim burası eskiden terörden geçilmiyormuş ve bi kaç sene önce de şehirdelermiş karışmış yani burası ama şimdi terörle alakası olmayan bi yer oldu sadece bazı alanlar onlarada askerler polisler müdahale ediyorlar şimdi polis asker öğretmen olanların canı yokmu hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz kelimesi yada çok şükür Tayyip Erdoğan bi şeyleri yoluna getirdi yada akp geldi düzene girdi az da olsa sizin gözünüzde teşekkür etmedniz böyle şeyler demediniz yazık insan bi iyi şeyini söyler bi kötüsünü maşallah neymişsiniz siz. ben burda oldum olalı hep niyetiniz kötülemeoldu hep iyi yaptıklarını değil kötü olanı dediniz oda neymiş fetövüyle böyle böyleydi bidaha oldu mu Olmadı yani sana değil kk olan herkese diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?