Hayır zannediyorlar ki kötülemek için söylüyoruzkazandıkları mı gözünüze battı minvalinde bir şeyler söylemiş.
c.başkanı maaşıyla bütün bunların yapılabildiğine inanıyor zaar..
oğlunun yurt dışı özel okul parasını ödeyenlerle göbek bağını biliyor mu mesela?
arkadaş düşünüyorlarda oy veriyorlar demiş ama bana kalırsa kör gözüm bodoslama..
Yapılan onca usulsüz işin yanı sıra bır de ortulu ödenek var, hesabın soramadığını aa butcesı sürekli genişleyen..
Ne alakası var gidip toplu mu oy veriyorlar hayır aklı yokmu istediği oyu verebilir kimse ye zorla yapılmaz. Mesela benim ailem de akp dedi ben de o zamankadar MHP sevdası vardı gittim mhpye verdim ama sonra aklım yerine geldi ben niye verdim ki dedim neyse böyle olmuştuGerçekten düşüncesini merak ettim.
Örneğin iş yerinde bir arkadaşa sordum saygı duyarım aynı iş ortamındayıZ ama savunma sebebin nedir dedim. Mümin olduğu için yasakları kaldırdığı için ve buna benzer bir kaç şey söyledi. Bir de büyüklerinin söyledikleri şunlr mış müslüman olan chp ye değil akp ye oy vermeliymiş. Tabi herkesin düşüncesi kendine. Keşke herkes istediği şekilde yönetilse ama ülkemiz bu tip bir yer değil maalesef. Başksının özgürlüğü diğerini kısıtladığı an biter ama bizde daha bitmedi
Bir yere yazın, şu seçime kadar partinizin oyları riske girerse ve bir patlama olursa o dökülen kanda sizin de payınız olacak.Amin. Ben vicdan olarak çok rahatım
Dalga mi geciyorsunuz siz? Yada yasadigimiz tarihler farkli sanirim.hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz demediniz .
Ayrica eski sistem kotuleniyor 2 sene once hic ovulmemis gibiBir sistem getiriliyor harika deniyor.
Birkaç sene çocuklar sürünüyor. Sonra bu olmadı diyorlar yeni sisteme harika deniyor.
Veliler de gidip oy atıyor.
Başbakan cumhurbaşkan vs vs vs ..... olmasıngrrekn diyelim buna da olamaz demezsinz umarım her yerde olan bişey gerçi Türkiye burası beklerimKim zengindi pardon???
Hükümette balık hafızası var ama bizim ki çok şükür fil hafızasıAyrica eski sistem kotuleniyor 2 sene once hic ovulmemis gibi
Kılışdaroğlu getiriyor hep kötü sistemleriAyrica eski sistem kotuleniyor 2 sene once hic ovulmemis gibi
Ben sizi görmedim ama arkdaşlar o kadar konuştular duymadm niye yalan söylim??Dalga mi geciyorsunuz siz? Yada yasadigimiz tarihler farkli sanirim.
RTE mi zengindi siyasete girmeden önce?Başbakan cumhurbaşkan vs vs vs ..... olmasıngrrekn diyelim buna da olamaz demezsinz umarım her yerde olan bişey gerçi Türkiye burası beklerim
Bişey sorcm hem karşısınız yapılmasına hep karışıyorsunuz satılmasına ne iş ?Yarın satılır ozaman tıpkı gölcük golünü imara açıp sinopa nükleer santral yapılacağı ağaçların kesileceği gibi.
Ahhaaaa espiriye gel. Benim yaşadığımülkenin cumhurbaşkanı ile eşimin abisi aynı apartmanda oturuyorlar. Adam gecen sene Türkiye ye thylarının tarifeli ucağı ile ekonomik bölümde geldi.Başbakan cumhurbaşkan vs vs vs ..... olmasıngrrekn diyelim buna da olamaz demezsinz umarım her yerde olan bişey gerçi Türkiye burası beklerim
A haber var hepimiz izleyelim of müthiş bir haldeyiz deriz zaten :)
izledikleri kanallar malum,herşey pespembe
Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
Sizden ricam biraz devlet adamlarını araştırın. Gelmiş geçmiş tüm devlet adamlarını. Aralarında zengin olmadan giden var mı bir bakın. Olması gereken bu adamların zengin olması ya! Çünkü biz onlar zengin olsun diye çalışıyoruzBaşbakan cumhurbaşkan vs vs vs ..... olmasıngrrekn diyelim buna da olamaz demezsinz umarım her yerde olan bişey gerçi Türkiye burası beklerim
Ancak geriden bakıyorsunuz walla geriden gelenlerle uğraşamıcmRTE mi zengindi siyasete girmeden önce?
Allahım iq'm düşüyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?