- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
hey gidi hey cocuk doğuralımda hayır bekleyelim...körpe cigerleri 2 yasından sonra zehire bulansın..Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.
Dost peynir 14 tl marka fobim var da :)) (çaktırma fasfakirim aslında)Aman peynir ekmek neyimize yetmiyor ameriga kıskaniyor bizi nede olsapeynir mi dedim kilosu ne kadardı ekmek candır
peynir derken bibim peynirde 1 gram süt yokmuş
Demeeepeynir derken bibim peynirde 1 gram süt yokmuş
Yok yok tüm dünya bizden korkuyor, bizim gelişen ekonomimizi, kişi başına düşen gayri safi milli hasılamızı, paramızın onlara göre baya baya değerli oluşunu, kendi kendimize yetmemizi, herşeyi kendimiz üretiyor oluşumuzu, hiiç ithal ürün almayıp heep ihraç etmemizi kıskanıyorlar kolay mı kendi arabamızı telefonumuzu falan yapıyoruz. Hatta Iphone telefonu benim babam üretti :) ithal et alıp onlar gibi hayvancılığı, bakliyat, pirinç, mercimek alıp çiftçiyi de biz batırmadık hepsi Avrupa Amerika işi zaten onlar batık biz o kadar üstünüz ki çatlıyorlar seçimden dolayı dolar düştü ahh napcaz şimdi diye dövünüyorlar
reklam yok reklam yok :))))))))ne yiyoruz kim bilir ama bangır bangır sağlıklı beslenin demesini biliyorlar git sağlıklı organik birşeyler al bakayım
2li burger king menü alsan evde yemek yapmaktan ucuza geliyor
Minnoşum diyorsun ki ne gerek var, ben yaşlı bir kadınım çenem durmaz oldu, beni de böyle kabul buyursunlar :) gereksiz bilgileri de pek severim, birkaçını daha paylaşayım.
Dış borç 130 milyar dolardan 453 milyar dolara çıktı.
Sonra lütfen Resmî Gazete'nin 11 Nisan 2018 tarihli sayısına bakılsın.
Artık Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz, 11 Nisan 2018 tarihli Resmî Gazete de Bakanlar kurulu açıklaması yayımlandı, Bosna Hersek'ten bu yıl 20 bin ton Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz ve bu şekerin gümrük vergisi kaldırıldı.
İthal edilecek "Nişasta" (Mısır Şurubu) bazlı şekerin faydaları araştırılsın, şeker pancarının faydalarıyla kıyaslansın.
Avrupa ülkelerinde Mısır şurubu kotası ortalama %2, bizdeki kota Bakanlar Kurulu kararıyla %10'dan %50'ye çıkarılmıştır.
Alpullu Şeker Fabrikası’nın yıllık 25 bin ton pancar şekeri üretim kotası bulunmaktadır.
Erzincan Şeker Fabrikası’nın 26 bin 500 ton.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da 32 bin 700 ton üretim kotası bulunuyor.
ne yiyoruz kim bilir ama bangır bangır sağlıklı beslenin demesini biliyorlar git sağlıklı organik birşeyler al bakayım
2li burger king menü alsan evde yemek yapmaktan ucuza geliyor
Maalesef canım 10 kg sütten yaklaşık 800-900 gram peynir çıkıyor bunun olgunlşama süreciyle bu 600-700 grama kadar düşüyor.Çok derin maliyete giremeyeceğim ama ssk pers maaş fabrika genel giderleri vs.dısında 35-40 tl olması gerekir peynirin gerisini varın siz düşünün....kaşar peynirde bu iki katı 20 kg sdütten 1000-1200 gram kaşar.1 kg kaşar 15 tl ye var.akıl alır gibi depil yediğimiz zehir.Demeee
ya ben seni yerimmm sen ne kadar güzel yazıyorsun valla ben yazamıyorumdejavu_one 'ım korkuyorum ne yalan söyliyeyim ama dırum gerçekten kötü...ve daha kötü günlerinde geldiğini biliyorum.
ezine tam yağlı 25 liraya aldım ayda 100 ediyo bebişimAman peynir ekmek neyimize yetmiyor ameriga kıskaniyor bizi nede olsapeynir mi dedim kilosu ne kadardı ekmek candır
kesinlikle deli gibi evde doğal sirke peynir kefir yapıyorum kızımda karaciger ve dalak byüyümesi olduAmbalajlı tüm gıdalar da var mısır şurubu..bisküvi.çikolata.kek.cips.Cola.hazır çorba. Üçü birarada kahve..ketçap..bunların hiçbirini tüketmemek gerek..şekerli tadında olup sahte şeker içeren o mısır suruplu tüm gıdalardan uzak duralım..eğer böyle yaparsak üretici mecbur kalıp şeker pancarını kullanır..yoksa zehirlenmeye devam ederiz..damar tıkanması nedeni bu şekerlermis..ve bu yüzden metabolizma kendini korumak için kolesterol üretiyormuş meğer..şeker hayatımızdan çıkınca kolesterol de düşüyor..kötü kolesterol yani...bilinçli olalım ve asla şekerli ürünleri tüketmeyelim..şekersiz hayat çok daha sağlıklı çünkü..zaten artık gerçek şeker de yok..daha beteri mısır şurubu var..bile bile hasta olmayalım..çocuklardan şekeri uzak tutmak da çok önemli..hatta hiç tadını bile öğrenmesinler...Meyve dışında şeker olmamali hayatımızda
Maalesef kısırlık bile yapıyormuş bir faydası yok bu tip ürünlerin. Doktorlar zaten kesinlikle yasaklıyor özellikle mısır yağı glukoz fruktoz şurunu gibi ürünleri.Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.
o kaşarımsı şeylerin üstünde tost peyniri yazıyor genelde. Kaşar peyniri yazanlar daha pahalı 20 den aşağı yok geneldeburger tabi mis...yiyek ölek :)
Maalesef canım 10 kg sütten yaklaşık 800-900 gram peynir çıkıyor bunun olgunlşama süreciyle bu 600-700 grama kadar düşüyor.Çok derin maliyete giremeyeceğim ama ssk pers maaş fabrika genel giderleri vs.dısında 35-40 tl olması gerekir peynirin gerisini varın siz düşünün....kaşar peynirde bu iki katı 20 kg sdütten 1000-1200 gram kaşar.1 kg kaşar 15 tl ye var.akıl alır gibi depil yediğimiz zehir.
insanın nutku tutuluyor 43 yaşındayım duygu düşüncelerimi yazmaya korktuğum için kendimden utanıyorum ama ne yapayım.Valla canım biraz edebiyatta parçalıyorum doğru :) korku politikası o kadar yayıldı ki birşey demeye eleştirmeye protesto etmeye zaten korkar olduk. Hazır burayı bulmuşken içimi döküyorum diyelim diğer sosyal medyalarda memur olmanın verdiği sorumlulukla birşey paylaşamıyoruz artık zaten. İçimize ata ata çürüdük arkadaşım.
İnan kadro geldi kadro dediğimde adı kadro yani maaş düzen değişikliği falan hak getire.. benim daha önce yazdıklarımdan muhalefet olmamdan dolayı en yakın sandığım ama malum partiyi tutan şahıslar dört gözle benim liste dışı kalmamı beklediler. Sanki ben alnımın teriyle kazanmıyorum paramı. Fetöcü ilan edilmediğim kaldı muhalefetim diye. En acısı herşeyin farkında olup hiçbirşey yapamamak yapamayacak kadar azınlıkta olmamız yazık..
canımcım pahalı olması içinde süt olduğu anlamına gelmiyor işte :) hangi marka hangi fiyat olursa olsun içinde düt yooook deniyor.o kaşarımsı şeylerin üstünde tost peyniri yazıyor genelde. Kaşar peyniri yazanlar daha pahalı 20 den aşağı yok genelde
eskiden mısır közlerdik şimdi mısır yemeye korkuyoruzMaalesef kısırlık bile yapıyormuş bir faydası yok bu tip ürünlerin. Doktorlar zaten kesinlikle yasaklıyor özellikle mısır yağı glukoz fruktoz şurunu gibi ürünleri.
Gıda demek içimden gelmiyor bile
canımcım pahalı olması içinde süt olduğu anlamına gelmiyor işte :) hangi marka hangi fiyat olursa olsun içinde düt yooook deniyor.
Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.
ben ezine peynirinin yurduna gittim mandıradan kendim ellerimle aldım peyniri.
Bi de üstüne kocaman yazıyo bilmem kaç kilo süt vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?