• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Açıkcası eşimle sürekli konuştuğumuz şeydi. Erken seçim olacağı belliydi hatta 15 temmuz olacak diye düşünüyorduk ama İyi parti seçime girmesin diye Hesap yapılıp bu tarihi seçmelerini bizde beklemiyorduk. ( Bahçeli’nin 26 ağustos demesi ayrı bir ironi)
Şuan ekonomi çok kötü bazı firmalar bankalar iflas edemiyor ohal nedeniyle. Ohal i uzatmak zorlaştığı içinde seçim artık yapılmalıydı diye düşünmüşlerdir. Yapılan iç dış politikalar istenen tepkimeyi vermedi üstüne birde Saadet partisi ve iyi parti gibi alternatif partiler çıktı sağ kanatta bunlarda tehlike oluşturdu. Tedbirli davranan iktidar daha önce böyle bir olasılığı zaten planlandığı için YSK hazırlanmış sadece birinin hadi erken seçim yapalım demesi beklenmiş bir seçim kararıdır.

Normalde seçimleri umursamıyorum. Ama bu seçimden çok korkuyorum. Hele ortadoğu'daki tüm ülkelerin amerika'nın bu bahaneyle "demokrasi" getirdiğini gördükten sonra. Umarım bize de bu sisteme geçtikten sonra demokrasi getirmeye kalkmazlar

Dolar aldı başını gitti Euro zaten havalarda geziyor. Faziler halay çekerek ilerliyor. Ticaretle uğraşanlar dükkan kapatıyor. Markette benzinde fiyatsalar fırlıyor. E seneye kadar ülke artık batar mı çıkar mı belli değil. Daha kötüsünü insanlar görmeden seçim olmadı gerekiyordu.
Erdoğan o kadar çok erken seçim Yok dedi ki artık utandığına (!) kendi bişey diyemeyip. Yeni yancısına pardon ittifakına söyletti. Oda artık yanlış mı duydu nedir tarihi tam söyleyemedi :)) zaten kendisinin matematiği şahsına münhasır :)))
Netice olarak yine seçim geliyor.
Bayildim yoruma +1

Açıkcası eşimle sürekli konuştuğumuz şeydi. Erken seçim olacağı belliydi hatta 15 temmuz olacak diye düşünüyorduk ama İyi parti seçime girmesin diye Hesap yapılıp bu tarihi seçmelerini bizde beklemiyorduk. ( Bahçeli’nin 26 ağustos demesi ayrı bir ironi)
Şuan ekonomi çok kötü bazı firmalar bankalar iflas edemiyor ohal nedeniyle. Ohal i uzatmak zorlaştığı içinde seçim artık yapılmalıydı diye düşünmüşlerdir. Yapılan iç dış politikalar istenen tepkimeyi vermedi üstüne birde Saadet partisi ve iyi parti gibi alternatif partiler çıktı sağ kanatta bunlarda tehlike oluşturdu. Tedbirli davranan iktidar daha önce böyle bir olasılığı zaten planlandığı için YSK hazırlanmış sadece birinin hadi erken seçim yapalım demesi beklenmiş bir seçim kararıdır.
Muhtemelen 2. Tur 15 temmuzda olur.
Show must go on. Ekmeğini yemeli her şekilde.

Neyi seciyoruz kizlar bir aydinlatin muhtarlik secimi varmi adayligimi koycamda :53:

Vatana milleti hayirli olmasini dilerim. Türkiyenin en büyük sorunu iyi bir muhalefet olmamasi. Yani ikdidarda olan parti kadar muhalefet de olmasi lazim. Su anda Türkiyenin pek fazla iyi siyasetci ve bununla secim alternatifleri yok. Bana sonuc belli gibi geliyor. Hayirlisi

Hayırlı olsun iyi parti ne durumda

Seçim konusunda nedense hep bi tartışma o onu dedi bu bunu dedi o şöyle de bu böylede o yanlış ben doğruyum kavgaları atışmaları ama bizi ikna edecek konuşmalar yok yani hangi seçim olursa olsun adaylar icraatdan çok laf sokma yarışındalar o yüzden konusunda bişey düşünnüyorum şimdilik ama hepimiz için hayırlısı olsun

Back