Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 aydır geziyor sence bir gece de mi alındı karar .yorum yapamam kendimi tutmalıyım münakaşaya girmemeliyim bu seçim için bir gecede seçim kararı mı olur.
Bayildim yoruma +1Dolar aldı başını gitti Euro zaten havalarda geziyor. Faziler halay çekerek ilerliyor. Ticaretle uğraşanlar dükkan kapatıyor. Markette benzinde fiyatsalar fırlıyor. E seneye kadar ülke artık batar mı çıkar mı belli değil. Daha kötüsünü insanlar görmeden seçim olmadı gerekiyordu.
Erdoğan o kadar çok erken seçim Yok dedi ki artık utandığına (!) kendi bişey diyemeyip. Yeni yancısına pardon ittifakına söyletti. Oda artık yanlış mı duydu nedir tarihi tam söyleyemedi :)) zaten kendisinin matematiği şahsına münhasır :)))
Netice olarak yine seçim geliyor.
kaç kaç5 aydır geziyor sence bir gece de mi alındı karar .
Bende tutamadım kendimi Allah ceza mı vermiye .
Muhtemelen 2. Tur 15 temmuzda olur.Açıkcası eşimle sürekli konuştuğumuz şeydi. Erken seçim olacağı belliydi hatta 15 temmuz olacak diye düşünüyorduk ama İyi parti seçime girmesin diye Hesap yapılıp bu tarihi seçmelerini bizde beklemiyorduk. ( Bahçeli’nin 26 ağustos demesi ayrı bir ironi)
Şuan ekonomi çok kötü bazı firmalar bankalar iflas edemiyor ohal nedeniyle. Ohal i uzatmak zorlaştığı içinde seçim artık yapılmalıydı diye düşünmüşlerdir. Yapılan iç dış politikalar istenen tepkimeyi vermedi üstüne birde Saadet partisi ve iyi parti gibi alternatif partiler çıktı sağ kanatta bunlarda tehlike oluşturdu. Tedbirli davranan iktidar daha önce böyle bir olasılığı zaten planlandığı için YSK hazırlanmış sadece birinin hadi erken seçim yapalım demesi beklenmiş bir seçim kararıdır.
Haklısın bir artısı olmalı.Muhtemelen 2. Tur 15 temmuzda olur.
Show must go on. Ekmeğini yemeli her şekilde.
Henuz aciklanmadi, secim kurulu inceliyormus durumunuIyi parti seçime girebiliyor mu? Net bilgisi olan var mi?
Izah edermisiniz lutfen ben anladim?????ne ishe yariyack serbes kursu???Seçime kadar nabzı ölçelim. Hakaret etmeden karşıt görüşlere saygı duyarak ....
Serbest kürsü olsun bu başlık.
Ysk nın bile seçimden haberi yokHenuz aciklanmadi, secim kurulu inceliyormus durumunu