Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Öncelikle iyi araştır evet Suriyeliler geldi napsaydık hepsinin ölmesine izin mi verseydik.Belli bölgede kampların dışına çıkarılmamalıydı heryere dağılmamalıydı bunda yanlış politika uygulandı katılıyorum fakat kirasını ödemek ,maaş vermek konusunda kanıt gerekli.Yapılan yardımlar PTT aracığı ile Avrupa dan gelen mülteci yardımıyla yapılan ödemelerdir.Bizzat bunu araştırdım.Suriyeli sığınmacıların ücretsiz yerlerde oturduklarıyla ilgili sosyal medyada çok iddia var. Fakat doğrusu; valilikler, kamplar dışında kalan Suriyelilere 250'şer lira yardımı yapıyor.Suriyeli vatandaşlar, bir Amerikan vatandaşı Türkiye'de üniversiteye nasıl giriyorsa o şekilde giriyorlar. Yani; Yüksek Öğretim Kurumu'na kayıt yaptırıyor ve yatay- dikey geçiş sistemleri ile üniversiteye giriyorlar. Bu alanda Türkiye'de öne çıkan 7 üniversite var. Ama özel olarak bir ayrıcalık yok.Suriyeli öğrencilere 1200 lira burs veriliyor ama bu program Yurt Dışı Türkler ve Akrabalıklar Başkanlığı tarafından organize edilen ve finansmanı Avrupa Birliği tarafından gerçekleştirilen bir burs programı tarafından veriliyor. Vergilerden ve kamu kaynaklarından ödenmiyor.Türkiye'de bir yabancı nasıl aracını kullanıyorsa aynı şartlar Suriyeliler için de geçerli. Suriyeli vatandaşı burada geçici trafik belgesi alması lazım ve bu belgenin de vergisi var. Kaynak: CNNtürk

Ben bir çalışan anne olarka kendi acımdan baktim.ev hanımı sürünsün demiyorum ki :) tabiki çocuk başına para verilsin.isssizlik maaşı olsun...

Saçmalamayın lütfen yaa ben size direkt söyleyeyim araştırmama gerek yok. Ben üniversite de çalışıyorum hanımefendi. Bu sene üniversitemize yatay dikey değil direkt kayıt olan onlarca Suriyeli ismi verebilirim size. Yatay dikey geçiş olması için herhangi bir üniversiteye başlamış olması gerekir ama değil bunlar baştan başlayanlar kaldı ki başka ülkeden buraya gelen herhangi bir yabancı kişi önce DENKLİK sınavına girer ona göre girer bunlarda öyle birşey de yok.

Avrupa daha kendisi mülteci almıyor nasıl yardım yapacak acaba? Sadece bizim mahallede kira vermeden oturanlar var nüfus kağıdı alıp vatandaş oldular bir de Amerika'nın vatandaşlık şartlarını bir okuyun bakalım. Ekonomi ile ilgili dediklerimi niye pas geçtiniz he he Amerika bizden korkuyor tırsıyor çok komiksiniz yaaa

penguen medya yanlış mı biliyor yani?
çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum şu an

At izi it izine karıştigı icin bilemiyorum ama Allahın adaleti elbet bir gun kendini gosterecektir cocuklarimizin geleceğı icin iyi dusunmeliyiz

Eyyyy Kadınlar kulübü...diye başlarsa görürsünüz şimdi.. :)
Adam her yerde, her konu ile bilirkişi edası ile ortalıkta....
Hakkımız da hayırlı olsun diyecek bir şey kalmadı. Oylarımız çok kıymetli düşünelim araştıralım.

Gerçekten değişik. Hem abd bizden korkuyo oley diyolar aynı abd suriye'yi vurunca yine oleyyy diye coşuyolar. Bi duruşunuz olsun ya bi dediğiniz diğerini tutmuyor

Haberlerde bakanlardan biri -ismini bilmiyorum çünkü artık ilgilenmiyorum- erken olması iyi oldu ekonomi batmış halde gibi bi cümle kullandı. Doğru diyor ekonomiyi başkaları batırdı, onlar yönetmiyordu ülkeyi, seçimden sonra onlar gelecek ve her şey güllük gülistanlık olacak(!)

Yeni sloganım: İzleyelim A haberi takalım pembe gözlükleri

İşte kilit cümle abd de korku yarattıysa

Tarihte de böyle bi dönem olmuştu merkezden yönetilen gibi falan bi şey de mi, ondan bahsediyorsunuz siz.Ayrıca maşallah çok ileri görüşlüsünüz bütün komplo teorilerini, ekonomideki çıkmazları baya düşünerek sebeplerini bulmuşsunuz, bayıldım vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…