• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

İşte Avrupa'da çalışmasan bile ben çocuğuma bakıcam desen bile çocuk başına ciddi paralar ödeniyor ki bu paralar yıllık bez masrafı, mama parası, okuma parası olarak veriliyor yani gayet rahat çalışmayabiliyor ki işsizlik maaşı hariç. Benim kaynım Amerika'da eşi de kendisi de çalışmıyor ama 4 senede falan olmuştur kaynım işten çıkalı ama geçiniyorlar kız işsizlik maaşı alıyor yüksek lisans ve stajda olduğu içinde alıyor ki en pahalı eyaletlerden birinde yaşıyorlar. Biz bir ay maaş almasak öldük zaten

Çünki orda kadına çocuga insana saygı var.
Ülke olarak diyorlarki sen çocuk yap bu çocuga bak çünki bu cocuk bizim geleceğimiz.
O kadın çalışmazken başka çocuksuz kadın çalışıyor ne oluyor süper bir sentez oluşuyor.
yani işsizlik olmuyor sürekli bir istihdam söz konusu.
ama bizde veriyor 4 ayı eşşek gibi işine geri dönüyorsun durumu iyi olan 6 ay ücretsiz izin alıyor
en fazla sonrası muamma.
amannnnnnn yazılacak o kadar çok şey varki sinirlerim çok bozuluyor

Hanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yok
Mesela burokrasideki yavaslik varsa da bunlarin zamaninda var , yillardir duzeltemedikleri seyi simdi nasil duzeltecekler bi aciklar misiniz rica etsem?
Ayrica usd dusmedi , takip etmiyorsunuz sanirim hala 4 tl
Herşey biran da nasıl olabilir.Ülke çok zor bir süreçten geçiyor .Bunları burraya uzun uzadıya yazamam araştır oku bence

Biz halk olarak yanlışları eleştirmeliyiz ki onlar da kendilerini düzeltmeye çalışsın. Kişileri sevdiğimizden her yaptığını alkışlarsak hiçbir zaman iyiye gitmezler. Çocuk eğitiminden pay biçelim; çocuğumuzun her yaptığına tamam dersek, bir daha ona sözümüzü geçirebilir miyiz? Onu kendi elimizle durdurulamaz hale getirmiş oluruz.

oy kullanıcak hali mi kaldı insanların her şey kötüye gidiyor daha da gidecek. insanların birbirine olan saygı ve sevgisi bile kalmadı.

Çok şey istemiyorum ya.. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen insanlar istiyorum.. Doğruyu daha da güzelleştirmeye çalışan, yanlışı düzeltmeye çalışan insanlar.. Bu kadar..

Hanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yok
Mesela burokrasideki yavaslik varsa da bunlarin zamaninda var , yillardir duzeltemedikleri seyi simdi nasil duzeltecekler bi aciklar misiniz rica etsem?
Ayrica usd dusmedi , takip etmiyorsunuz sanirim hala 4 tl

tamam usd düştü diyelim.sizce kaç günlük?

huzurdan nirvanaya ulaştım ben karanfil ha savaş çıktı ha çıkacak derken..
Aşırı huzurdan panik atak oldum ben de. Hele bi ara sokağa çıkmaya korkuyorduk huzurdan ölürüz falan maazallah.

Sonra bi de dalga geçiyorsunuz diyorlar. Asıl siz bizimle dalga geçiyorsunuz. İnsan yazdıklarınızı yazmaya utanır be.

Cumhurbaşkanı erken seçime karşıydı fakat Bahçeli ikna etti demekki bir risk sezdi ve biran önce piyasaların rahatlamasını ve istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek için böyle bir şey istedi.Herşey daha güzel olucak inşallah
Bahçeli'nin hatta herhangi birinin onu bir şeye ikna edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Diyelim ki öyle, istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek ne demek? Ne hakla? Böyle girilen bir seçimden sonra her şey nasıl güzel olabilir ki?

Bahçeli'nin hatta herhangi birinin onu bir şeye ikna edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Diyelim ki öyle, istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek ne demek? Ne hakla? Böyle girilen bir seçimden sonra her şey nasıl güzel olabilir ki?
seçim kanununa bakarsan giremeyeceği belli onu demek istedim.Eylül de seçim olsa girebiliyor .Bahçeli Ağustos demişti ama haziran oldu

Back