- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
İşte Avrupa'da çalışmasan bile ben çocuğuma bakıcam desen bile çocuk başına ciddi paralar ödeniyor ki bu paralar yıllık bez masrafı, mama parası, okuma parası olarak veriliyor yani gayet rahat çalışmayabiliyor ki işsizlik maaşı hariç. Benim kaynım Amerika'da eşi de kendisi de çalışmıyor ama 4 senede falan olmuştur kaynım işten çıkalı ama geçiniyorlar kız işsizlik maaşı alıyor yüksek lisans ve stajda olduğu içinde alıyor ki en pahalı eyaletlerden birinde yaşıyorlar. Biz bir ay maaş almasak öldük zaten
sanırım yaşın küçük ve koalisyon zamanlarında neler yaşanmış okumamışsın babana sorabilirsin istersen canım.;Ben birebir yaşadım da
Herşey biran da nasıl olabilir.Ülke çok zor bir süreçten geçiyor .Bunları burraya uzun uzadıya yazamam araştır oku benceHanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yok
Mesela burokrasideki yavaslik varsa da bunlarin zamaninda var , yillardir duzeltemedikleri seyi simdi nasil duzeltecekler bi aciklar misiniz rica etsem?
Ayrica usd dusmedi , takip etmiyorsunuz sanirim hala 4 tl
Hanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yok
Mesela burokrasideki yavaslik varsa da bunlarin zamaninda var , yillardir duzeltemedikleri seyi simdi nasil duzeltecekler bi aciklar misiniz rica etsem?
Ayrica usd dusmedi , takip etmiyorsunuz sanirim hala 4 tl
Anlayamadim??tamam usd düştü diyelim.sizce kaç günlük?
Kiz noop yasin kucukmus sen konusma ablanlaolur sorarım da siz biraz üslubunuzu düzeltin.
canım falan.. hayırdır ahbap mıyız?
Anlayamadim??
Ben bunu biliyorum zaten yanlis alinti yaptiniz sanirimdiyorumki usd düşse bile gecici bişey köklü bir kalkınma gerekiyor.
3 günlük düşüşle göz boyanıyor
kız nooption sen kaç yaşındasın yaşını söyle de ablamız rahatlasın.olur sorarım da siz biraz üslubunuzu düzeltin.
canım falan.. hayırdır ahbap mıyız?
Kiz noop yasin kucukmus sen konusma ablanla
50 yasinda abla var karsinda haddini bil
kız nooption sen kaç yaşındasın yaşını söyle de ablamız rahatlasın.
Aşırı huzurdan panik atak oldum ben de. Hele bi ara sokağa çıkmaya korkuyorduk huzurdan ölürüz falan maazallah.huzurdan nirvanaya ulaştım ben karanfil ha savaş çıktı ha çıkacak derken..
Seçim olursa ekonomi düzelirmiş..ilgi kuramadım..açıklayabilecek var mı ilgiyi ?
Bahçeli'nin hatta herhangi birinin onu bir şeye ikna edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Diyelim ki öyle, istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek ne demek? Ne hakla? Böyle girilen bir seçimden sonra her şey nasıl güzel olabilir ki?Cumhurbaşkanı erken seçime karşıydı fakat Bahçeli ikna etti demekki bir risk sezdi ve biran önce piyasaların rahatlamasını ve istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek için böyle bir şey istedi.Herşey daha güzel olucak inşallah
yalan habermişDünkü haberde okudum
seçim kanununa bakarsan giremeyeceği belli onu demek istedim.Eylül de seçim olsa girebiliyor .Bahçeli Ağustos demişti ama haziran olduBahçeli'nin hatta herhangi birinin onu bir şeye ikna edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Diyelim ki öyle, istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek ne demek? Ne hakla? Böyle girilen bir seçimden sonra her şey nasıl güzel olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?