Aynen oyleYok canım sen yanlış yazdın diye demedim. 2 yıl nerdeeee 4-6 ay nerde?
Kadın daha lohusalıktan çıkmadan hadi süren doldu, sürün başlıyor ya onu dedim
Cumhurbaşkanı erken seçime karşıydı fakat Bahçeli ikna etti demekki bir risk sezdi ve biran önce piyasaların rahatlamasını ve istemediği kişilerin seçime girmesini engellemek için böyle bir şey istedi.Herşey daha güzel olucak inşallahDüne kadar da erken seçim ve koalisyon vatana ihanet, dış mihrakların oyunu, kıskanç Avrupa'nın hasetiydi.
İktidarı anlamak daha zor sanki.
Sorsan kadın değerli, analar baştacıAynen oyle
Ben oglum 10 haftalikken ise baslamistim , isyerine varana kadar sutum akmisti heryerim sirilsiklam olmustu ofise o halde girmistim saka gibi , sonra tuvalete gidip aglamistim sutum ziyan oldu diye
En güzeli oldu hayırlısı olsun.Piyasalar da belirsizlik bitti,koalisyon olmayacağından işler çok daha hızlı ilerleyecek.Bürokraside ki yavaşlık ortadan kalkacak.İnsanlar kavgalardan muhalefetlikten kurtulacak.Meclis rahat bir çalışma ortamı yakalayacak.Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ABD de korku yaratıı ise doğru yoldayız demektir en basiti.Dolar kurları ile ekonomimizin canlılığını yoketmeye çalışanlara da ilk günden kapak oldu.Umarım Türkiye çok daha hızlı süreci işleterek tüm hızıyla büyümeye odaklanacak.Ülkemiz için hayırlı olsun
Seçim kanununa ve YSK ya göre giremeyecek.B planımız var dedi Akşener ne acaba ben de merakla izliyorum.Daha kongrelerini yapmamış bir parti kimle girecek hangi örgütle girecek orası muamma.Önünü göremeyenlere yol vermek gerekIyi parti seçime girebiliyor mu? Net bilgisi olan var mi?
Sorsan kadın değerli, analar baştacı
İl gün dolar düştü borsa yükseldi yabancı yatırımcı Türkiye borsasında işlem hacmini arttırdı .İlk gün böyle oldu ise devamı gelicektirBunlara inanarak mı yazdınız? Yoksa kopyala yapıştır. ?:) ülkemiz için hayırlı olsun kısmı hariç gerisine gerçekten sizin de inandığınızı düşünmüyorum.
İl gün dolar düştü borsa yükseldi yabancı yatırımcı Türkiye borsasında işlem hacmini arttırdı .İlk gün böyle oldu ise devamı gelicektir
nerde yazıyor ki bunlar benim düşüncem kopyala yapıştır derken ? bence Fransa daki olaylara ve diğer ülkelere bakarsanız Türkiyenin çok daha huzur veren bir ülke olduğunu göreceksinizBunlara inanarak mı yazdınız? Yoksa kopyala yapıştır. ?:) ülkemiz için hayırlı olsun kısmı hariç gerisine gerçekten sizin de inandığınızı düşünmüyorum.
50küsür ilde örgütlenmesi var zaten. Kongrelerini de yaptılar.Seçim kanununa ve YSK ya göre giremeyecek.B planımız var dedi Akşener ne acaba ben de merakla izliyorum.Daha kongrelerini yapmamış bir parti kimle girecek hangi örgütle girecek orası muamma.Önünü göremeyenlere yol vermek gerek
Ya tabi tabiSorsan kadın değerli, analar baştacı
Huzur???nerde yazıyor ki bunlar benim düşüncem kopyala yapıştır derken ? bence Fransa daki olaylara ve diğer ülkelere bakarsanız Türkiyenin çok daha huzur veren bir ülke olduğunu göreceksiniz
Bunlara inanarak mı yazdınız? Yoksa kopyala yapıştır. ?:) ülkemiz için hayırlı olsun kısmı hariç gerisine gerçekten sizin de inandığınızı düşünmüyorum.
Ayrıca daha inceleme aşamasında dedi YSK BAşkanı. Sİz nereden biliyorsunuz?Seçim kanununa ve YSK ya göre giremeyecek.B planımız var dedi Akşener ne acaba ben de merakla izliyorum.Daha kongrelerini yapmamış bir parti kimle girecek hangi örgütle girecek orası muamma.Önünü göremeyenlere yol vermek gerek
Huzur???
Dünkü haberde okudumAyrıca daha inleme aşamasında dedi YSK BAşkanı. Sİz nereden biliyorsunuz?
Hanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yokEn güzeli oldu hayırlısı olsun.Piyasalar da belirsizlik bitti,koalisyon olmayacağından işler çok daha hızlı ilerleyecek.Bürokraside ki yavaşlık ortadan kalkacak.İnsanlar kavgalardan muhalefetlikten kurtulacak.Meclis rahat bir çalışma ortamı yakalayacak.Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ABD de korku yaratıı ise doğru yoldayız demektir en basiti.Dolar kurları ile ekonomimizin canlılığını yoketmeye çalışanlara da ilk günden kapak oldu.Umarım Türkiye çok daha hızlı süreci işleterek tüm hızıyla büyümeye odaklanacak.Ülkemiz için hayırlı olsun
sanırım yaşın küçük ve koalisyon zamanlarında neler yaşanmış okumamışsın babana sorabilirsin istersen canım.;Ben birebir yaşadım dakopyala yapıştır değil de bi haber insanların hikayelerle kandırılması.
koalisyon zamanı anlattıkları masallar bunlar.. bürokrasi daha hızlı ilerleyecek ba ba ba:))
nerde yazıyor ki bunlar benim düşüncem kopyala yapıştır derken ? bence Fransa daki olaylara ve diğer ülkelere bakarsanız Türkiyenin çok daha huzur veren bir ülke olduğunu göreceksiniz
Dün düştü dolar ama 4 ün altına henüz düşmedi tabiki ama seçim ;bu korku bile ABD ye yettiHanimefendi bu hukumet senelerdir iktidarda , zaten koalisyon yok
Mesela burokrasideki yavaslik varsa da bunlarin zamaninda var , yillardir duzeltemedikleri seyi simdi nasil duzeltecekler bi aciklar misiniz rica etsem?
Ayrica usd dusmedi , takip etmiyorsunuz sanirim hala 4 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?