İnşallah herşey tersine döner herşey güzel olur. İyi geceler dilerim herşey gönlümüzce olsunKanserojen içerik dışında kısırlaştırılma projesinin de olduğunu düşünüyorum.
Tek temennim yeni nesillere iyi bir ülke bırakmak. Dilerim kötü senoryalar gerçekleşmez.
İyi bir gece diliyorum, daha aydınlık yarınlara uyanma umuduyla....
Haberlere çıkmışlardı Fransa'da bi grup oy atmaya giderken osmanlı kıyafetleriyle gitmişlerdi. Baya dalga konusu olmuşlardı. Bunlar osmanlı olacaklar ama uzaktan olacaklar :)) yalnız işte bide osmanlıdan sonra kurtuluş savaşı var onu da .. nokta nokta yaniAma lütfen,Osmanlı torunu onlar.Hersey serbest onlara,ne de olsa yakında Yeni Osmanli'yi kuracaklar,bunun hayali ile yanıp tutusuyorlar.
Kafa yapınız çok ilginç..Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Portakal bicaklayan tipler vardı bir de Allahim ne gülmüş tüm:)))Kefen giyip gezenlere hiç girmeyecegim:)))Haberlere çıkmışlardı Fransa'da bi grup oy atmaya giderken osmanlı kıyafetleriyle gitmişlerdi. Baya dalga konusu olmuşlardı. Bunlar osmanlı olacaklar ama uzaktan olacaklar :)) yalnız işte bide osmanlıdan sonra kurtuluş savaşı var onu da .. nokta nokta yani
Kimin sözüydü hatırlamıyorum ama duruma uyuyor. "İçinde olmasak aslında komik ülke" :)) gerçekten bıçaklamışlardı evde onlara ben de çok güldüm :)) bi ara trump a kızıp ağızlarına turp alıp foto çektiler :)Portakal bicaklayan tipler vardı bir de Allahim ne gülmüş tüm:)))Kefen giyip gezenlere hiç girmeyecegim:)))
Bu zat yazılınca yorum yapmadan geçemiyorumBu arada iktidara oy verenlere bel altı değilde gerçekten canınızı yakan konularda soru sorar mısınız ?
veya bahçeli için görüşleri rica edebilir miyim ?
Ben memnun değilimBu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.
Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....
1 Euro * 5 TL
anladınız siz beni
Aynen, katılıyorumyıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.
Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.
KatılıyorumBence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar vaktınde dolar 4 liraydı" diye
Ben cevap vereyimDanışıklı dövüşle adayların belirlendiğini düşündüğünüz seçimde oy kullanmak kendinizi nasıl hissettiriyor?
Kendisi eski öğretmenimdirCunku
Çünkü Muharrem İnce vizyon sahibi bir insan ve halkın sempatisini kazanabilicek seviyede kendisi ve oy potansiyeli sağlam olan bir insan o yuzden Kılıçdaroğlu bilirsek ve istenilerek hala daha Chp nin basinda tutuluyor.
Trakya’yı niye unutuyorsunuz beya?Ayyy varya aynı cümleyi kurdu. Ege bölgesi bizim olsun ve sadece bizim olsun diye. Ama direk bunlar kendi bölgelerini bozup bizim bölgeye kaçmaya çalışırlar. Her şekilde değişmez :))
Ben çok severimÖmer Hayyam’ı sevmem ama bu sözleri güzel yazmış.
yıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.
Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.
Nato üyesi olmaya devam edecek miyiz? Bence muammaYa arkadaşlar siz ciddi ciddi ABD bin Türkiye'yi işgal edeceğini mı sanıyorsunuz:)) turkıye NATO üyesi, her tarafında ABD üssü var, 1950lerlerden sonra zaten ABD bin karakolu olarak görev yapıyor bölgede, adam resmen kendi ülkesini mi işgal edecek:)) İran da Suriye de vs ABD üssü yok, NATO üyesi değiller, ABD'nin partneri değiller, batı bloğunun hedefi İran zaten, başkası değil.
Sesli güldüm.Sayın cumhurbaşkanımız emekli maaşına zam yapılsın.hayat pahalı emekliler geçinemiyor.ayni durum asgari ücret içind e geçerli.
Polislerin çalışma koşulları ve saatleri iyilestirilsin
Çalışan anneler yarim gün çalışsın.bebegi 2yasina gelene kadar.
Çalışan anneler memurlarda dahil kreş e götüreme kreş parası verilsin.nir tür destekleme gibi.kres belgesini götürene o yıla ait kreş ücreti verilsin.standart bir meblağ. Mesela her ay 300 lira givi.en azindan kreş ücretimizi rahat ödeyelim.
Bunların olması ülkemiz için zor değil.bize gelişen bir ülkeyiz.bence olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?